Svenbet 10% wekelijkse Cashback

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Svenbet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

Bij Svenbet kan je als loyale klant genieten van een geweldig cashback aanbod. Je bent niet zo bekend met cash back bonussen? Geen probleem! We leggen het hier kort even uit voor jou in makkelijke termen. Ook nog niet zo bekend met één van de Beste Bookmakers voor Nederlanders Svenbet? We geven ook even snel uitleg over deze sport wedsite.

Wat is Cash back nou precies?

Cash back is een vorm van bonus die je enkel kan krijgen bij een verlies. Meestal moet je op een bepaald evenement gaan inzetten en dan krijg je een percentage van je weddenschap terugbetaald bij verlies. Dus als je 20% cash back hebt bij bijvoorbeeld een bepaalde voetbal match dan heb je de volgende mogelijkheden. Of, je wint de weddenschap… en je krijgt gewoonweg de winst van je bet zoals normaal uitbetaald en er verandert absoluut niets. Bij verlies krijg je dan 20% na afloop van de bet terugbetaald als cash geld op je account. Prima dus! Je kan het een beetje als een verzekering of een troostprijs beschouwen.

Elke week 10% cash back terug op je verlies bij Svenbet

Laten we het dan ineens hebben over de Cashback bonus bij Svenbet. Dit fantastisch aanbod in hun loyalty scheme programma biedt je de mogelijkheid om dus elke week 10% geld terug te krijgen op je mogelijke verliezen. Het is niet altijd eenvoudig om keer op keer weer te winnen met je sportweddenschappen. Je kent het wel, die last minute goal die je hele weekend verpest. 4 van de 5 resultaten van je combinatie weddenschappen waren prima en dan met een penalty in de laatste minuut alles voor niets. Het is een kleine troostprijs maar het is sowieso mooi meegenomen om dan toch nog iets terug te trekken.

Wat zijn dan precies de voorwaarden van deze loyaliteits actie? Allereerst is het minimum bedrag dat je kan terugkrijgen via cashback € 30, met het maximumbedrag dat vast staat op € 300. Op het einde van elke week (maandag) ontvang je dan 10% van je netto verlies als echt geld op je balans. Enkel wedden voor echt geld telt mee bij de cashback bonus, dus verliezen met bonus geld of free bets zijn uitgesloten voor deze cashback bonus.

Svenbet loyalty cash back bonus 10% tot €300

 

Nog meer informatie over Svenbet en hun welkomstbonus

Buiten deze mooie cashback bonus weer je geld terug krijgt op verlies heb je ook nog de Svenbet bonus. Bij je eerste storting wordt er meteen € 100 als bonus bij je saldo gezet. Let wel op dat zolang deze bonus actief is je niet in aanmerking komt voor bovenstaande cashback deal. De bonus kan je rondspelen door 10 keer je bonus en stortingsbedrag in te zetten op odds van 2.0. Svenbet is een redelijk goede bookmaker die ook toegang geeft tot iDEAL gokken. Ga dus zeker eens langs bij Svenbet en geniet van de welkomstbonus en erna de cashback deal.