Svenbet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 100
Svenbet heet Nederlanders en Belgen welkom met een Svenbet Stortingsbonus van 100% tot 100 euro. Je hebt 30 dagen de tijd om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Dit doe je door je stortings- en bonusbedrag 10x in te zetten op quoteringen van 1.90 en hoger. De Svenbet Bonus is nu onder andere te verkrijgen na een storting met iDeal!
Maximale bonus

€ 100

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

10 x storting + 10 x bonus

Min. quotering

1.90

Tijdslimiet

30 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 20

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Prima bonuspercentage en bonusbedrag
 • Storten met iDeal mogelijk
 • Relatief vaak rondspelen bonus
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

31. December 2019

Licenties
 • Curaçao eGaming
Betaalmethodes
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER
 • iDEAL

Uitbetalingsvoorwaarden

Bij Svenbet krijg je een 100% stortingsbonus tot € 100. Wil je deze bonus laten uitbetalen, dan zal je eerst 10 maal het bonus en stortingsbedrag moeten inzetten aan quoteringen van minimaal 1.90.

Voorbeeld: 100% tot € 100
• Maak een account aan bij Svenbet en registreer je.
• Ga over tot een storting met bv Visa of Mastercard.
• Bij een storting van € 100, krijg je € 100 bonus.
• Plaats weddenschappen met minimum noteringen van 1.90.
• Dit voor een totaal van € 2000. (10 * 200)
• Zodra je hieraan voldoet, kan je de winst uitbetalen.

Svenbet Welkomst bonus
@Svenbet

Faq over de Svenbet Bonus

Hoeveel moet ik minimum storten om de bonus te ontvangen?

Bij een storting van minstens € 20 krijg je de Svenbet welkomst bonus.

Kan ik met Skrill of Neteller een storting maken?

Storten met Ewallets zoals Skrill of Neteller is mogelijk, maar je krijgt hiervoor geen bonus.

Hoeveel tijd heb ik om deze bonus rond te spelen?

Na ontvangst van de bonus, krijg je 30 dagen de tijd om hem rond te spelen.

Is er een Svenbet Code die ik moet invoeren?

Nee, klik simpelweg op onze link en je bonus komt automatisch op je account te staan na een eerste storting.

De Svenbet bonus staat niet op mijn account na een storting, wat nu?

Het beste kan je de Svenbet support even contacteren via support@svenbet.com of via de live chat functie op de website. Ze zullen je zo spoedig mogelijk helpen.

Svenbet Welkomst bonus
@Svenbet

Svenbet Registratie

Je kan je heel makkelijk bij Svenbet registreren door bovenaan de grote knop "Register" te drukken. Hierna vul je een email in zowel als je gewenste paswoord. Ga verder en vul op de volgende pagina je persoonlijke gegevens in zoals je naam, adres, enzovoort. Let wel op dat het verplicht is om je echte gegevens in te vullen.

Svenbet Storting en Uitbetaling

Bij Svenbet kan je met een hele hoop opties storten en laten uitbetalen. Graag lichten we hieronder nog wat extra informatie aan over de verschillende opties en de uitbetalingsprocedures.

Storting

Zowel Belgen als Nederlanders kunnen gebruik maken van Svenbet. Alle belangrijke opties zijn dan ook beschikbaar zoals Mastercard, Visa, iDeal, Neteller en Skrill als ook nog eens Paysafe. Er zijn ook nog eens geen kosten verbonden aan een storting.

Uitbetaling

Enkel wanneer je account geverifieerd is zul je een uitbetaling kunnen aanvragen. Dit gebeurd dus net zoals bij andere voetbal gokken sites door een foto van je ID of paspoort te sturen naar de bookmaker. Een bewijs van adres kan mogelijk ook gevraagd worden, zowel als een bewijs van betaling met de optie die je hebt gebruikt om te storten. Uitbetalingen kunnen tussen de 3 en 7 dagen duren.

Svenbet Wedden en Quoteringen

Svenbet heeft een groot en divers aanbod van wedden beschikbaar. Je kan namelijk op een 60 tal verschillende sporten wedden! Ook op allerlei unieke zaken zoals tv-evenementen en politiek kan je wedden. Op een gemiddelde voetbal match heb je tot 150 verschillende weddenschappen waar je op kan gokken. Wedden via mobiel kan ook, maar niet via een app, enkel door de mobiel vriendelijke website te gebruiken.

Svenbet klantendienst

De Svenbet klantendienst kan bereikt worden via livechat of email op het adres support@svenbet.com. Een telefoon nummer is nergens te vinden op de website helaas. Wel heb je nog een FAQ te vinden, maar die gaat eerder over gokvragen dan vragen over uitbetalingen en je account.

Svenbet Conclusie

Met hun uitgebreide gokaanbod een mooie sportweddenschappen bonus is Svenbet zeker een aanrader. Ook hebben ze allerlei wekelijkse promoties zoals een risicoloze bet, en een tot 30% verhoogde quoteringen op combinatie weddenschappen. Ook de klantendienst met live chat is een mooi pluspunt. Wed nu bij Svenbet.

Svenbet screenshot homepage
@Svenvet