Tipbet Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 100
Wij raden vanwege recente negatieve ervaringen met Tipbet een aanmelding af. Kies nu voor een alternatieve Bookmaker Bonus en win!
Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. TipBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

De Tipbet bonus geeft je een 100% welkomstbonus tot € 100 en kan je krijgen van niet langer Nederland als Belgie. Zodra je klant wordt kun je geld storten via Mastercard, Visa, Neteller of Skrill om je bonus te ontvangen. Van Zodra je de Tipbet welkomstbonus ontvangen hebt moet je deze plus het stortingsbedrag beide 10 maal rondspelen om hem uit te kunnen cashen. Enkel odds van 1.50 of meer tellen hier voor mee, tot het maximum bet van € 100. Je krijgt hier 30 dagen de tijd voor. Let wel op dat er een maximum cash out cap van 20 maal je storting op deze bonus staat.
Maximale bonus

€ 100

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

10 x storting + 10 x bonus

Min. quotering

1.50

Tijdslimiet

onbeperkt

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Hoog bonusbedrag € 200
 • Lage min odds 1.50
 • Maximum cash out van 20 maal je storting
Beschikbaar in
 • Luxemburg Luxemburg
 • Nederland Nederland
geldig tot

12. May 2019

Betaalmethodes
 • paysafecard
 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • NETELLER

Uitbetalingsvoorwaarden

Bij Tipbet krijg je een stortingsbonus van 100% tot € 100. Dit stortings en bonusbedrag dien je 10 maal rond te spelen om het in echt geld om te wisselen. Enkel quoteringen van 1.50 of hoger tellen mee, en je krijgt hiervoor ook 30 dagen de tijd.

Voorbeeld van de € 100 bonus

 • Meld je aan bij Tipbet via onze button
 • Maak een storting via bv Visa/Mastercard, Neteller of Skrill
 • Een minimum Storting van €10 is nodig om de Tipbet bonus te krijgen
 • Om het maximum bonus bedrag te krijgen zet je € 100 op je account in één storting
 • De maximale uitbetaling van winst is 20x het bonus bedrag, dus € 2000
 • Het maximale bedrag dat meetelt voor de bonus rond te spelen is € 100 per bet
 • Wanneer je 10 maal het bonus en stortingsbedrag hebt ingezet dan kan is de bonus rondgespeeld

Neem de Tipbet Welkomst bonus van 100% tot € 100

Veelgestelde vragen over de TipBet bonus

Wat is de minimum storting om de bonus te verkrijgen?

Om van de Tipbet bonus te profiteren, moet je ten minste € 10 storten.

Kan ik via Neteller of Skrill storten?

Op TipBet kan je met allerlei opties storten, inclusief Neteller en Skrill. Je komt ook nog altijd in aanmerking voor de bonus, ook al stort je met Skrill of Neteller op TipBet.

Hoeveel tijd krijg ik om de bonus rond te spelen?

Je krijgt 30 dagen te tijd om de TipBet bonus rond te spelen. Dit moet sowieso genoeg tijd zijn.

Heb ik een bonuscode nodig?

Een bonuscode is helemaal niet nodig. Registreer gewoon via onze link en je krijgt een optie om de bonus to ontvangen als je een storting maakt.

Ik heb geen Tipbet bonus ontvangen, hoe komt dit toch?

Wij maken wel deals met allerlei bookmakers, maar deze delen de bonus zelf uit. Als er iets misgelopen is, dan kan je altijd best eerst de klantendienst van TipBet zelf contacteren. Dit kan je doen via of wel de live chat, ofwel het email adres support@tipbet.com.

TipBet registratie

Een account bij Tipbet registreren is heel eenvoudig. Klik bovenaan op "Register now for free", en vul je contactgegevens in. Na het invullen van je persoonlijke gegevens en je gewenste wachtwoord kan je ook kiezen voor welke munteenheid je wil gebruiken op je account. Tot slot kan je ook kiezen om op de hoogte gehouden te worden van eventuele promotionele acties.

Tipbet storting en uitbetaling

Zoals bij alle bookmakers heb je ook bij Tipbet een tal van opties voor storting en uitbetalingen. Hieronder bespreken we de verschillende opties.

Storting

Bij voetbal gokken site TipBet kunnen helaas voor de Belgen, enkel Nederlanders zich inschrijven. Om een storting te maken kan je ook geen iDeal of Bancontact gebruiken. Gelukkig kan je wel met onderandere Visa/Mastercard, Skill en Neteller, PaysafeCard of een bank overschrijving allemaal storten. Er komen geen extra kosten bij een storting te staan.

Uitbetaling

Wil je een uitbetaling aanvragen dan zal je eerst je account moeten verifiëren zoals op elke andere bookmaker. Dit kan je doen door een duidelijke foto van je passpoort of ID kaart, een bewijs van adres en mogelijk een bewijs van je betalingsmiddel in te zenden. Uitbetalingen met Visa/Mastercard duren tussen te 3 en de 7 dagen, terwijl Neteller en Skrill ogenblikkelijk gebeuren mits je account is geverifiëerd.

TipBet Wedden en Quoteringen

Bij Tipbet kan je voornamelijk terecht om op de populaire sporten te wedden. Er is niet een gigantisch aanbod voor de kleinere sporten. Wed je graag op minder bekende sporten dan kun je misschien best even kijken bij hun sportaanbod of ze jou favoriete wedsporten aanbieden.

Tipbet Klantendienst

Bij Tipbet vindt je een redelijk uitgebreide FAQ waar je het antwoord op het meerderdeel van je vragen meteen terug kan vinden. Voor verdere vragen kan je terecht bij support@tipbet.com, of bij hun live chat dienst. Het enige minpunt is dat we nergens een telefoonnummer vinden.

Tipbet conclusie

Tipbet is een behoorlijke bookmaker, een mooie sportweddenschappen bonus van 100% tot € 100. Een live chat klantendienst is ook altijd een sterk punt. Het grootste minpunt dat we terugvinden is het beperkt aanbod aan weddenschappen. De uitbetalingscap van 20 maal je stortingsbedrag dat bij de welkomstbonus staat vinden wij ook niet behoorlijk.