Tipico Bonus

Voornamelijk in landen als Duitsland en Oostenrijk geniet Tipico van veel bekendheid. Tipico Nederland is momenteel wel geen optie, hoewel dit snel kan veranderen met de nieuwe wetgeving die ten vroegste 1 oktober van start gaat.

Tipico heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Wij verwachten wel dat het bedrijf een aanvraag zal indienen om ten vroegste vanaf 1 oktober 2021 Nederlandse sportweddenschappen in Nederland aan te bieden.

Tipico logo

Tipico Bonus (internationaal)

Elke goede bookmaker biedt natuurlijk altijd een fijne welkomstbonus aan. Tipico heeft zelf ook een 100% tot 100 euro aanbieding. We gaan even de voorwaarden grondig doornemen.

Voorbeeld

  • Na een registratie kan je deze promo krijgen.
  • 100 euro storting resulteert in een 100 euro maximale bonus
  • Deze bonus moet 6 maal ingezet worden vooraleer deze uitbetaald kan worden
  • Minimum odds zijn 1.50 of meer
  • Vervalt na 30 dagen

Nog wat extra voorwaarden:

  • Minimum 10 euro storting
  • Free bets moeten op odds van 2.00 ingezet worden

Deze bonus valt dus redelijk goed mee, en is zeker een topper.  We zullen dus ontzettend tevreden zijn als Tipico beschikbaar voor Nederlanders is.

Tipico Voetbal & Sportweddenschappen

Nu we de Tipico bonus hebben besproken kunnen we ons richten op de kwaliteit van hun sport aanbod. Er zijn altijd enkele belangrijke zaken bij het wedden op voetbal waar we naar kijken. De hoogte van de odds marges is voor ons persoonlijk altijd het meest belangrijke.

Odds

We keken naar enkele wedstrijden in diverse competities en vonden odds die bijna altijd rond de 5% bookmaker marges schommelen. Dit is redelijk goed in vergelijkbaar met de meeste bookmakers. Als we naar tennis en andere sporten kijken dan zit het soms wel een stukje lager.

Aantal sporten

Het aantal sporten waar je op kan wedden is ook prima. Meer dan 30 sporten vind je op de Tipico website. Dit is natuurlijk meer dan genoeg, zeker als je weet dat voor de meeste sportliefhebbers er enkel voetbal bestaat.

Promoties

Op Tipico vallen er af en toe mooie free bets te rapen. Bij grote wedstrijden zoals de Champions League vind je dus redelijk vaak een dikke promo.

Aantal weddenschappen

Kwa selecties op individuele markten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om volop door te wedden. Alle typische bets zijn beschikbaar van handicaps tot corners. Hier zijn we ook meer dan tevreden mee.

Tipico Review – extra informatie

Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke zaken buiten het sport aanbod. Hoe zit het bijvoorbeeld met de mobiele capaciteiten van deze bookie?

Mobiel wedden

Er bestaat een Tipico app die beschikbaar is vanaf elk apparaat. Maar eigenlijk is dit zelfs niet nodig, aangezien er ook een mobiele website is die perfect werkt via mobiel. Of je nu een Android, iPhone of iets anders hebt, toegang krijgen tot je Tipico account gaat via elk toestel.

Legale informatie

Tipico beschikt dus niet over een Nederlandse licentie en accepteert ook (momenteel) geen Nederlanders. Wij hopen alleszins dat hier snel verandering inkomt wanneer de nieuwe Nederlandse licenties uitgedeeld worden op 1 oktober 2021.

Tipico beschikt momenteel over een MGA licentie, en heeft dan ook een kantoor in Malta.

Besluit?

Tipico is een absolute aanrader. Een prima bonus aanbieding met nog eens goede odds op voetbal erbij en een hoop promo’s doorheen de gemiddelde week. We kunnen enkel hopen dat een licentie er snel aankomt, en dat heel Nederland van deze absolute topsite zal kunnen genieten.