WallaceBet mobiel wedden: Wallacebet mobile app

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Wallacebet heeft momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze online bookmakers voor alle legale bookies.

Wallacebet ontdekten wij via Campeon Gaming Partners, een bedrijf dat nog andere online bookmakers op zijn palmares heeft. We waren meteen weg van hun no-nonsense aanpak, uitgebreid betting aanbod en beste odds op sportweddenschappen. Daarnaast krijgen we ook steeds vaker de vraag of Wallacebet ook een app ter beschikking heeft. Het antwoord is teleurstellend, maar niet helemaal. Een app werd nog niet ontwikkeld voor Wallacebet. Gelukkig hebben ze bij Campeon wel hun best gedaan om de mobiele versie van de site optimaal te doen functioneren. En met succes, want de Wallacebet mobile site doet precies wat een mobiele betting app hoort te doen. We gaan in dit wallacebet app review specifieker in detail.

 

Wallacebet betslip mobile
© Wallacebet

Voor- & nadelen bij Wallacebet mobiel wedden

Voordelen:

  • Geoptimaliseerde layout voor mobiel
  • Laadt snel op alle toestellen
  • mobiele website beschikbaar via de browser op je telefoon of tablet

Nadelen:

  • De app van Wallacebet is momenteel nog niet beschikbaar

iOs & Android mobiel

Campeon Gaming partners, het bedrijf achter Wallacebet, heeft zich nog niet op het ontwikkelen van een Wallacebet app gestort. Gelukkig hebben ze wel de mobiele versie van hun website geoptimaliseerd. Op die manier kan je toch veilig en wel spelen bij Wallacebet via je mobiel toestel. Deze mobiele site kan je gewoon bereiken via de browser op je telefoon. Heb je een Android-toestel? Dan staat er standaard Google Chrome op geinstalleerd. Voor iPhones en iPads is dat Safari als standaard browser. Maar er zijn nog veel andere browsers die je kan downloaden, zoals Mozilla Firefox of de minder bekende Vivaldi. Los van welke je gebruikt, doet de Wallacebet mobile website het prima. Voorlopig heb je dus nog geen nood aan een Wallacebet .apk-bestand, tot deze verschijnt kan je prima mobiel wedden bij Wallacebet op je mobiel.

Mobiel inloggen bij Wallacebet

We melden het maar even apart voor zij die twijfelen, maar ook mobiel registreren en aanmelden kan je bij Wallacebet eenvoudigweg via je mobiel toestel. Zowel op Android als via iOS, maar ook op tablet en iPad laat Wallacebet je de mogelijkheid om een account aan te maken. Van zodra er ook een app beschikbaar is, kan dat ongetwijfeld ook aan de hand daarvan. Voorlopig dien je dus gewoon te surfen via je mobiele browser om je te registreren.

Kan je mobiel storten bij Wallacebet?

Natuurlijk kan, zoals bij de meeste bookmakers tegenwoordig, storten ook via je mobiel gebeuren. Wallacebet laat gewoon toe om via je mobiele browser te storten en uit te betalen, zonder bijkomende aspecten. Het is dus precies hetzelfde als via je computer. Bij Wallacebet laten ze je toe om met verschillende methodes te storten, zoals je hieronder ziet. Elke Nederlander ziet meteen dat iDeal niet tussen de lijst staat, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het is namelijk zo dat Wallacebet gelukkig wel tot de iDeal bookmakers hoort, maar het logo is niet terug te vinden. Dat komt omdat iDeal ook gewoon gebruik maakt van de banktransfer (overschrijving), die je wel bij de stortingsmogelijkheden terug vindt. Ze laten dus iDeal gewoon toe, net als VISA, Mastercard en andere vaak voorkomende betaalmogelijkheden.

Voor we je dus wijzen op de exclusieve sportweddenschappen bonus die je via onze website kan claimen bij Wallacebet, check dus even of jouw favoriete betaalmiddel er wordt aanvaard.

wallacebet storten
Mobiel storten bij Wallacebet kan met deze methoden

Wallacebet mobiel wedden met bonus

Het grote geheim van de bonus die je bij Wallacebet kan vangen, zit hem in de details. Wie namelijk de website rechtstreeks bezoekt, ziet meteen het aanlokkelijke aanbod van een 150 euro bonus. Wie echter dieper graaft, ontdekt al gauw dat de exclusieve Wallacebet bonus die we hier vinden, een pak voordeliger uitdraait. Ondanks dat het maximum bedrag bij deze slechts 120 euro bedraagt. Je hoeft hem immers slechts de helft rond te spelen dan de 150 euro standaard bonus. Dat scheelt uiteraard een heel stuk, en bovendien verdubbelt het ook je slaagkansen om de bonus effectief rond te spelen en dus volledig te kunnen claimen. We melden het maar, voor wie niet zo heel goed is in wedden op voetbal of andere sporten. Graag gedaan. Geniet van je Wallacebet mobiele bonus vrij te spelen, veel succes gewenst alvast.

Pak via ons een betere Wallacebet bonus tot 120 euro!
© Wallacebet