Villarreal vs Liverpool, kunnen Engelsen het in Spanje afmaken?

2. mei 2022

# Ad Een week na de heenwedstrijd in Engeland staat de tweede halve finale van de Champions League tussen Liverpool en Villarreal al op het programma. Na de 2-0 in Engeland zijn de beste papieren duidelijk voor Liverpool. Weet Villarreal het nog spannend te maken? Villarreal – Liverpool in de Champions League, 3 mei 2022, 21:00. Claim je Bet365 welkomstbonus en wedt op deze halve finale.

De tweestrijd lijkt voor aanvang al bijna gespeeld, nadat Liverpool in de heenwedstrijd in twee minuten twee keer scoorden en zich zo een goede uitgangspositie verschafte. Liverpool was al de hele wedstrijd heer en meester, maar had moeite om door de defensie van de Spanjaarden heen te komen. Tot de 53ste minuut, toen een voorzet  van Jordan Henderson van richting veranderd werd en zo over de keeper heen vloog. Twee minuten later leek de beslissing al te vallen na een mooie combinatie tussen Mo Salah en Sadio Mané.

Wat vooral opviel, is dat de Spanjaarden geen enkele echte kans kregen. De Engelse verdediging, geleid door Virgil van Dijk, gaf helemaal niets weg en daarom konden Arnaut Danjuma en co in aanvallend opzicht niets uitrichten.

Quadrupel voor Liverpool?

De halve finaleplaats van Villarreal was sowieso al een verrassing en in eigen land staat de ploeg er met een zevende plaats niet goed voor. De enige kans op deelname Champions League volgend jaar is door de competitie dit jaar te winnen en dat lijkt een utopie. Liverpool presteert het hele jaar juist al erg goed en maakt zelfs nog kans op de befaamde quadrupel. De ploeg wist de League Cup al te winnen, staat in de finale van de FA Cup en in de competitie heeft de ploeg met nog vier wedstrijden te gaan maar één punt achterstand op Manchester City.

© Bet365 – screenshot 02/05/2022: odds onderhevig aan verandering.

Dat Liverpool in al die toernooien nog een kans op winst maakt, betekent wel dat de ploeg een ongelooflijk aantal wedstrijden speelt en dus vind er nog wel eens wat rotatie plaats in het team. In de kwartfinale tegen Benfica speelde Liverpool de terugwedstrijd nog met een flink aantal reserves, maar dat lijkt tegen Villarreal niet echt het geval te zijn. In de competitie kregen vaste basisspelers zoals Mo Salah, Thiago Alcantara, Fabinho en Trent Alexander-Arnold afgelopen weekend rust, zodat ze in deze wedstrijd vrijwel zeker aan de aftrap staan. Ook Villarreal speelde met veel wissels, waardoor ze in het miljardenbal met een sterk team zullen aantreden, maar Gerardo Moreno, Francois Coquelin, Yeremy Pino en Raul Albiol zijn vanwege fysieke problemen nog twijfelgevallen.

Wedden op Villarreal – Liverpool bij Bet365

Dat Liverpool ook in Spanje de grote favoriet is, blijkt wel uit de beschikbare quoteringen bij de beste bookmakers nederland, want bij Bet365 krijg je een verhoogde quotering van 1.73 voor een overwinning van Liverpool, tegen 5.00 voor een overwinning van de Spanjaarden in eigen stadion. Als je denkt dat Villarreal zich tegen de verhouding in alsnog voor de finale plaatst, dan krijg je daar zelfs 15.00 voor.

In tegenstelling tot de vorige wedstrijd kan Villarreal niet zo terugzakken, want ze moeten minimaal twee doelpunten scoren, dus kan het ook zo zijn dat we dit keer doelpunten gaan zien. Voor meer dan 2.5 doelpunten krijg je dan ook een quotering van 1.66. Kijk verder voor je bookmaker bonus, zodat je nog goedkoper kunt wedden.

 

Dit bevalt je mogelijk ook

Exit mobile version