Beste Bookmakers Nederland 2019 – Betrouwbare Nederlandse Bookmakers

Om jou te helpen bij het vinden van een passende sportsbook rangschikten wij speciaal voor jou de beste bookmakers van Nederland 2019. Elk van deze Nederlandse bookmakers werden beoordeeld op basis van diverse punten die we naast het Sportsbook logo nog verder toelichten. Klik op de review voor nog meer informatie of meld je direct aan via de aanmeld knop! Bekijk ook de top keuzes voor Belgen 

 

Svenbet Logo

Score: 9.2/10 (Svenbet Review)
Beschikbaar in:
NL
Svenbet is één van de nieuwere bedrijven. Met een eerste stortingsbonus van 100% tot € 125 zijn we heel tevreden. Ook het gigantisch wedden aanbod van wel 60 sporten zit goed. Storten met iDEAL is wel mogelijk!

 

Logo Bet90
Score: 8,4/10 (Bet90 Review)
Beschikbaar in: NL
Bet90 verhoogt regelmatig haar quoteringen en biedt je ook nog eens gegarandeerde extra winst bij combinatieweddenschappen. Dit aangevuld met € 100 aan bonus.

 

Logo b-Bets


Score:
8,3/10 (B-bets Review)
Beschikbaar in:
NL
Het wedden aanbod van b-Bets is nagenoeg ongeëvenaard met meer dan 40 sporten. Veel mensen maken kennis met b-Bets door de € 5 gratis zonder storten en de € 120 stortingsbonus.

 

24Bettle Logo 200


Score:
8/10 (24Bettle Review)
Beschikbaar in:
NL
Bij 24Bettle kan je op een grote 40 tal verschillende sportweddenschappen gokken. De eerste stortingsbonus van 100% tot € 120 is heel mooi, dankzij onze exclusieve deal zijn de rondspeelvoorwaarden uitstekend.

 

Interwetten bonus logo


Score: 7.9/10 (Interwetten Review)

Beschikbaar in: NL
Je krijgt meteen 100% tot € 100 Interwetten welkomstbonus cadeau aan redelijk goede voorwaarden. Een aanzienlijk wedden aanbod vinden wij ook fantastisch. Meld je dus zelf ook aan bij deze Bookmaker.

 

Logo Bonkersbet


Score:
7/10 (Bonkersbet Review)
Beschikbaar in:
NL
Met een € 100 Bonkersbet stortingsbonus zowel als het heel groot wedden aanbod zijn wij heel tevreden. Je kan op wel liefst 40+ sportmarkten opties sportweddenschappen plaatsen. Klein minpuntje is wel dat er geen iDeal beschikbaar is.

 

 

Beste Belgische Sportsbooks

Buiten Nederlandse goksites zijn er ook veel sites die zich enkel op de Belgische markt richten. Dit zijn onze hoogst gewaardeerde sportweddenschappen sites van België.

Logo van Unibet


Score: 9.1/10 (Unibet Review)
Beschikbaar in:
BE
Unibet biedt je een ongelofelijke verdubbeling van je winst op je eerste weddenschap tot € 50. De winst van eender welke bet tot € 50 wordt dus dubbel uitbetaald! Verder heb je nog goede quoteringen op een uitgebreid aanbod met een geweldige klantendienst

 

Ladbrokes bookmaker logo


Score: 9.1/10 (Ladbrokes Review)
Beschikbaar in:
BE
Ladbrokes heeft een ongelofelijke free bet bonus van  100% tot € 200 op je eerste weddenschap. Ook heb je toegang tot een hele hoop gunstige promoties bij alle grote wedstrijden in de vorm van veel odds boosts en free bets.

 

Bwin Logo


Score: 9/10 (Bwin Review)
Beschikbaar in:
BE
Bwin heeft een geweldige stortingsbonus van 100% tot €120. Je kan hier ook genieten van elke vaste promoties, met onder meer tal van tijdelijke promoties op grote wedstrijden.

 

Logo Circus


Score: 8,1/10 (Circus Review)

Beschikbaar in: EU
Circus geeft je € 10 cadeau zonder storten en € 250 aan Free Bets met een storting. Verder heb je ongekend veel promoties, waaronder de super odds actie, en een prima mobiele app.