Beste Bookmakers Nederland – Betrouwbare Nederlandse Bookmakers

Er zijn tal van online bookmakers waarbij jij kunt wedden met elk haar eigen sterke en minder sterke punten. Om jou te helpen bij het vinden van een geschikte wedden site zetten we de beste bookmakers op een rijtje. Elk van deze online bookmakers is bekeken op basis van verschillende kenmerken die we onder de tabel verder benoemen. Klik op een van de wedden sites en selecteer het ´over´ tabblad om alle details van de betreffende bookie te bekijken of meld je direct aan via een van de aanmeld buttons!

Logo BetFIRST
Score: 9,7/10 (BetFirst Review)
Beschikbaar in:
Europa
BetFIRST is één van de meest populaire bookmakers van dit moment. Met een prima wedden aanbod, uitstekende odds en super wekelijkse promoties heet het je welkom.

 

Logo Bet777


Score: 9,3/10 (Bet777 review)
Beschikbaar in:
 Europa
Bet777 is onderdeel van het prestigieuze Casino van Spa, geeft je de gelegenheid om te wedden op veel sporten met vele promoties en heeft ook nog eens een tal van acties!

 

Logo van Unibet


Score: 9.2/10 (Unibet Review)
Beschikbaar in:
België
Unibet biedt je een ongelofelijke verdubbeling van je winst op je eerste weddenschap tot € 50. De winst van eender welke bet tot € 50 wordt dus dubbel uitbetaald! Verder heb je nog goede quoteringen op een uitgebreid aanbod met een geweldige klantendienst! 

 

Ladbrokes bookmaker logo


Score: 9.1/10 (Ladbrokes Review)
Beschikbaar in:
België
Ladbrokes heeft een ongelofelijke free bet bonus van  100% tot € 200 op je eerste weddenschap. Ook heb je toegang tot een hele hoop promoties bij alle grote wedstrijden in de vorm van odds boosts en free bets.

 

Bwin Logo


Score: 9/10 (Bwin Review)
Beschikbaar in:
België
Bwin heeft een geweldige stortingsbonus van 100% tot €120. Je kan hier ook genieten van elke vaste promoties, met onder meer tal van tijdelijke promoties op grote wedstrijden.


 

Nog meer goede Online Bookmakers Nederland

Hierboven kon je onze lijst met top 5 beste Bookmakers voor Nederlanders bewonderen. Natuurlijk zijn er nog een hele hoop andere goede Bookmakers voor Nederlanders. Deze onderstaande Nederlandse bookmakers konden net niet in onze lijst staan, maar zijn sowieso nog altijd sterke voetbal wedden sites. Als je nog geen keuze kon maken, kijk dan ook eens naar deze goksites.

NetBet Logo


Score: 9/10 (NetBet Review)
Beschikbaar in:
Nederland
Bij NetBet kan je genieten van ongelofelijk hoge quoteringen, die nog beter zijn dankzij de dagelijke NetBet boosts. De welkomstbonus biedt je ook exclusief 50% tot € 200 aan.

 

Logo Bet90
Score: 8,4/10 (Bet90 Review)
Beschikbaar in: Nederland
Bet90 verhoogt regelmatig haar quoteringen en biedt je ook nog eens gegarandeerde extra winst bij combinatieweddenschappen. Dit aangevuld met € 100 aan bonus.

 

Logo b-Bets


Score:
8,3/10 (B-bets Review)
Beschikbaar in:
Nederland
Het wedden aanbod van b-Bets is nagenoeg ongeëvenaard met meer dan 40 sporten. Veel mensen maken kennis met b-Bets door de € 5 gratis zonder storten en de € 120 stortingsbonus.

 

Logo Circus


Score: 8,1/10 (Circus Review)

Beschikbaar in: Europa
Circus geeft je € 10 cadeau zonder storten en € 250 aan Free Bets met een storting. Verder heb je ongekend veel promoties, waaronder de super odds actie, en een prima mobiele app.

 

24Bettle Logo 200


Score:
8/10 (24Bettle Review)
Beschikbaar in:
Nederland
Bij 24Bettle kan je op een grote 40 tal verschillende sportweddenschappen gokken. De eerste stortingsbonus van 100% tot € 120 is heel mooi, dankzij onze exclusieve deal zijn de rondspeelvoorwaarden uitstekend.

 

Interwetten bonus logo


Score: 7.9/10 (Interwetten Review)

Beschikbaar in: Nederland
Je krijgt meteen 100% tot € 100 Interwetten welkomstbonus cadeau aan redelijk goede voorwaarden. Een aanzienlijk wedden aanbod vinden wij ook fantastisch. Meld je dus zelf ook aan bij deze Bookmaker.

 

Minder bekende Nederlandse Voetbal Gokken Sites

Campeonbet log bookmaker
Score: 7.7/10 (Campeonbet Review)
Beschikbaar in:
Nederland
Campeonbet is een relatief nieuwe bookmaker met een fantastisch wedden aanbod. De bonus van tot € 100 verdubbelt ook je eerste storting. Kortweg, Campeonbet is een goede bookmaker.

 

Svenbet Logo
Score: 7.6/10 (Svenbet Review)
Beschikbaar in:
Nederland
Svenbet is één van de nieuwere Bookmakers. Met een eerste stortingsbonus van 100% tot € 100 zijn we heel tevreden. Ook het gigantisch wedden aanbod van wel 60 sporten zit goed.

 

Logo Bonkersbet


Score:
7/10 (Bonkersbet Review)
Beschikbaar in:
Nederland
Met een € 100 Bonkersbet stortingsbonus zowel als het heel groot wedden aanbod zijn wij heel tevreden. Je kan op wel liefst 40+ sportmarkten opties sportweddenschappen plaatsen. Klein minpuntje is wel dat er geen iDeal beschikbaar is.

 

Evobet Logo


Score:
6.4/10 (Evobet Review)
Beschikbaar in:
Nederland
De Evobet bonus van 50% tot € 150 is een beetje teleurstellend, maar als je graag op een groot aantal sporten wedt door middel van iDEAL. Dan zit je hier zeker goed! De quoteringen marges zijn trouwens ook redelijk goed bij deze bookmaker.