Beste Bookmakers Nederland

Er zijn tal van online bookmakers waarbij jij kunt wedden met elk haar eigen sterke en minder sterke punten. Om jou te helpen bij het vinden van een geschikte wedden site zetten we de beste bookmakers op een rijtje. Elk van deze online bookmakers is bekeken op basis van verschillende kenmerken die we onder de tabel verder benoemen. Klik op een van de wedden sites en selecteer het ´over´ tabblad om alle details van de betreffende bookie te bekijken of meld je direct aan via een van de aanmeld buttons!

Logo BetFIRST
Score: 9,7/10
Beschikbaar in:
Nederland & België
BetFIRST is één van de meest populaire bookmakers van dit moment. Met een prima wedden aanbod, uitstekende odds en een super 100% tot € 200 welkomstbonus heet het je welkom.

 

Logo Bet777


Score: 9,3/10
Beschikbaar in:
 Europa
Bet777 is onderdeel van het prestigieuze Casino van Spa, geeft je de gelegenheid om te wedden op veel sporten met vele promoties en heeft ook nog eens een € 150 Bet777 bonus!

 

Bwin Logo


Score: 9/10
Beschikbaar in:
België
Bwin heeft een geweldige welkomstbonus van 100% tot €120. Je kan hier ook genieten van elke vaste promoties, met onder meer tal van tijdelijke promoties op grote wedstrijden.

 

Logo Bet90


Score:
8,4/10
Beschikbaar in: Nederland
Bet90 verhoogt regelmatig haar quoteringen en biedt je ook nog eens gegarandeerde extra winst bij combinatieweddenschappen. Dit aangevuld met € 100 aan bonus.

 

Logo Circus


Score: 8,1/10

Beschikbaar in: Nederland & België
Circus geeft je € 10 cadeau zonder storten en € 250 aan Free Bets met een storting. Verder heb je ongekend veel promoties, waaronder de super odds actie, en een prima mobiele app.

 

Interwetten bonus logo


Score: 7.9/10

Beschikbaar in: Nederland
Je krijgt meteen 100% tot € 100 Interwetten welkomstbonus cadeau aan redelijk goede voorwaarden. Een aanzienlijk wedden aanbod vinden wij ook fantastisch. Meld je dus zelf ook aan bij deze Bookmaker.

 

Svenbet Logo
Score: 7.6/10
Beschikbaar in:
Nederland & België
Svenbet is één van de nieuwere Bookmakers. Met een eerste stortingsbonus van 100% tot € 100 zijn we heel tevreden. Ook het gigantisch wedden aanbod van wel 60 sporten zit goed.

 

Logo b-Bets


Score:
7,3/10
Beschikbaar in:
Nederland & België
Het wedden aanbod van b-Bets is nagenoeg ongeëvenaard met meer dan 40 sporten. Veel mensen maken kennis met b-Bets door de € 5 gratis zonder storten en de € 100 stortingsbonus.

 

24Bettle Logo 200


Score:
6.5/10
Beschikbaar in:
Nederland & België
Bij 24Bettle kan je op een grote 40 tal verschillende sportweddenschappen gokken. De eerste stortingsbonus van 100% tot € 100 is heel mooi, hoewel de rondspeelvoorwaarden iets minder zijn.

 

Tipwin Logo
Score: 6/10
Beschikbaar in:
Nederland
De 100% tot € 100 Tipwin welkomstbonus is prima, mede dankzij de hele gunstige bonus voorwaarden om deze vrij te spelen. Minpunten zijn wel het gebrek aan vaste promoties en rechtstreekse Tipwin klantendienst.