Unibet België

Unibet is niet beschikbaar voor Nederlanders, check de voetbal gokken sites lijst voor een alternatief.

Als iemand vraagt om te noemen, kom je vaak als eerste keuze terecht bij Unibet. En dat is niet voor niks, ze adverteren al jarenlang online en offline waardoor ze heel wat roem en aanzien hebben opgebouwd. Unibet Belgie is dan ook één van onze top keuzes voor Belgische Bookmakers. Als sponsor van een aantal Engelse clubs, inclusief Aston Villa krijgen ze zelfs nog meer aanzien. Unibet is eigendom van Kindred Group, dat één van de grootste gokbedrijven ter wereld is. Net zoals alle andere grote en kleine bedrijven zijn er een hoop aanbiedingen beschikbaar.

Voor de eventuele bookmaker bonus voorwaarden moet je rechtstreeks naar Unibet gaan, dankzij een Belgische wetgeving.

Unibet Mobiel Menu
© Unibet

Eén van de sterkste punten van deze sportsbook zijn de geweldige quoteringen. Bijna geen enkele andere goksite komt zelfs in de buurt van hun prima marges op voetbal weddenschappen. Wedden op een typische voetbal wedstrijd kan tegen quoteringen marges van rond de 4%! Als we even snel naar andere sites kijken dan ligt dit cijfer meestal hoger tussen de 5 en de 6%.  Hiernaast heb je ook nog streaming beschikbaar via het menu, zelfs op je mobiel. We kunnen dus niets anders dan vol lof spreken over deze bookmaker die in een klasse van zichzelf staat. Een absolute aanrader van iedereen in het sportweddenschappen bonus team.

Is Unibet Legaal in Nederland?

Nee, in Nederland mag je enkel via TOTO legaal wedden. Geen enkele andere bookmaker heeft een landelijke licentie, hoewel hier verandering in zal komen vanaf 1 september 2021. Wij verwachten dat Unibet ook een licentie zal aanvragen via de nieuwe wet op kansspelen.

Unibet Registratie

Het kan bijna niet eenvoudiger zijn om een Unibet account aan te maken. Voor alle zekerheid willen we er toch nog even op ingaan in deze Unibet Belgie review. Hoe kunnen Belgen zich registreren op Unibet? Via onderstaande Unibet-knop kan je meteen naar Unibet gaan en via hun ‘registreer’-knop rechtsboven beginnen met het aanmelden.

  • Even snel je naam en andere persoonlijke gegevens invullen
  • Geef je emailadres op en voer je geboortedatum in
  • Heel belangrijk is je rijksregisternummer, dus zorg dat je dit ergens bij de hand hebt want anders kan je niet verder
  • Klik op verder en dan kan je ineens een wachtwoord kiezen
  • Je kan hier kiezen of je wel of niet promotionele aanbiedingen wil ontvangen
  • Je telefoonnummer en adresgegevens moeten uiteraard allemaal correct ingevuld worden
  • Als je hier klaar mee bent, kan je jezelf registreren en overgaan tot de storting voor je welkomstbonus Unibet

Unibet Storting en Uitbetaling

Er zijn een hele hoop manieren om bij Unibet uitbetalingen en stortingen te maken. Dit moet natuurlijk wel correct gebeuren. De opties waarmee je stort, wordt standaard gebruikt voor Unibet uitbetalingen. Dus Neteller komt terug via Neteller, enzovoort. Het enige verschil hier is dat je momenteel door een nieuwe kansspelwet geen storting meer kan maken via bankoverschrijving. We gaan graag nog wat dieper in op andere stortingsopties.

Storten

Genoeg middelen zijn er om mee te storten. E-wallets zoals Neteller en Skrill, PaysafeCard en Bancontact  behoren allemaal tot de mogelijkheden. Heel goed is dat Unibet je nooit kosten aanrekent bij je stortingen. De kleinst mogelijke storting is € 10.

Uitbetaling

Zoals eerder reeds vermeld, is er een koppeling tussen je stortingen en uitbetalingen. Welke optie je benut om te storten, zal door Unibet aangehaald worden om je uit te betalen. Uiteraard zijn hier uitzonderingen op; zo kan je je niet laten uitbetalen via je eenmalige paysafekaart. Aangezien het momenteel niet meer mogelijk is om via een overschrijving te storten, gaat de spreekwoordelijke ballon daarvoor niet op.

Na het rondspelen van je sportweddenschappen bonus zal je niet kunnen veranderen van je oorspronkelijke stortingsmiddel. Je laten uitbetalen kan al vanaf € 10, wat wij echt prima vinden. Nog beter is dat er bij Unibet uitbetalingen geen extra kosten bij te komen. Alvorens je je door Unibet laat uitbetalen, moet je wel eerst je account verifiëren. Dit kan door een snelle controle van je identiteitskaart en adresgegevens. Soms kan het zijn dat je je betalingsmiddel moet controleren, maar dat is niet altijd zo. Deze zaken zijn spijtig genoeg wettelijk verplicht vanwege allerlei wetgevingen om fraude tegen te gaan.

Unibet Wedden en Quoteringen

Als je graag op veel verschillende markten wilt wedden dan zit je hier heel goed. Er zijn wel 30+ sporten plus speciale “non-sport”-opties waarbij je bijvoorbeeld op TV-programma’s zoals Masterchef kan gaan wedden. De grootste markt is natuurlijk wel nog altijd gewoonweg voetbal. Je hebt meestal rond de 250 unieke selecties om weddenschappen te plaatsen per match, wat gek veel is. Wedden op corners, aantal doelpunten en individuele doelpuntenscoorders zijn allemaal mogelijk. Ook heb je de Bet Builder functie van Unibet, waarbij je zelfs in één markt combinatie weddenschappen kan gaan maken. Sowieso meer dan genoeg wedopties dus. En hoe zit het met die Unibet quoteringen? Deze liggen bij de beste van de gehele markt, de odds/quoteringen bij Unibet zijn gewoon fantastisch goed. Dus naast wedden op voetbal en traditionele sporten heb je ook minder bekende markten. Zelfs op Netbal en Schaken kan je tegenwoordig wedden. Unibet Odds Boosts zijn redelijk voorkomend, en op grote events heb je vaak extra promoties voor gratis wedden op voetbal zonder storting. In vergelijking met andere voetbal wedden sites is Unibet dus zeker een geweldige optie!

Unibet Klantendienst

Indien je enige problemen hebt kan je bij de Unibet klantendienst terecht om dit te trachten op te lossen. Allereerst kijk je eens naar de ‘Hulp’ pagina waar je meteen ook een FAQ vindt. Alles staat netjes in het Nederlands geschreven, en de live chat of email contacteren kan dus in onze moedertaal. De Unibet Live chat is beschikbaar elke dag van 10u ’s ochtends tot middernacht. Stuur je liever een mailtje, dan kan dit via info-benl@unibetsupport.be. Indien de live chat niet beschikbaar is, kan je natuurlijk wel via de Engelse chat buiten de Unibet Nederland uren contact opnemen.

Unibet Conclusie

Er zijn niet veel betere opties dan Unibet België. Wij vinden het uiterst jammer dat Unibet Nederland momenteel geen Nederlandse klanten meer accepteert. Als dit ooit verandert, passen we deze pagina natuurlijk wel meteen aan. De Unibet customer support werkt degelijk, de Unibet bonus is niet meer beschikbaar, en de quoteringen zijn bij de beste van de markt. Het is eigenlijk heel moeilijk om slechte punten over deze bookmaker te vinden. Het enige minpunt dat we vonden is dat de zoektocht naar een telefoonnummer op de website wel heel lang duurde. Daarom verlossen we je graag voorbarig uit je lijden, alvorens je die strijd zelf aangaat. Tot voor kort had Unibet nog een gratis 0800-nummer. Rechtstreeks bellen kan nu echter niet meer naar Unibet, maar je kan hen nog wel bereiken via de live chat.

Andere Unibet info:

Unibet App
Unibet vrienden bonus (niet meer geldig)