PayPal Bookmakers: Hoe wedden met PayPal

PayPal heeft een lange geschiedenis, en is dé pionier van online betalingssystemen. Je herinnert je misschien nog wel de dagen dat je enkel een email nodig had om geld te verzenden via PayPal. De huidige versie van PayPal is veel moderner, en daardoor zijn er ook heel wat PayPal Bookmakers op de markt. We leggen dit graag voor jou uit, en kiezen de beste bet sites die PayPal aanbieden als betaalmiddel.

PayPal logo

PayPal Bookmakers

Hier vind je meteen alle bookmakers die PayPal als betaalmethode aanbieden.


Unibet LogoUnibet bonus

Unibet is uiteraard gekend in de lage landen en biedt veel betaalopties. Naast PayPal kun je ook kiezen voor iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal, Trustly, PaySafeCard, ApplePay, Brite en een ouderwetse bankoverschrijving. Hiermee is Unibet de bookmaker met de meeste betaalopties.


Het logo van Bet365

Bet365 bonus

Bet365 is in tal van landen bekend en de grootste. In Nederlands is Bet365 ook groot en groots, zeker qua storten. Bij Bet365 kun je naast PayPal kiezen voor iDEAL, Visa, Mastercard, Trustly, PaySafeCard en Sofort. Erg veel keuze, probeer het zeker zelf eens.


Livescore Bet logoLivescore Bet bonus

Livescore is met name bekend vanwege haar livescores website, maar is met haar bookmaker product inmiddels ook bekend in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Nigeria en nu ook Nederland. Naast storten met PayPal kun je ook kiezen voor iDEAL, Visa/Mastercard en Revolut.


Logo Circus

Circus bonus

Circus is met name in België gekend en kent ook in Spanje faam. In Nederland heeft Circus echter ook populariteit vergaart en is o.a. bekend als sponsor van PEC Zwolle. Bij Circus kun je naast PayPal ook iDEAL en Visa/Mastercard voor je stortingen gebruiken.


 

 

Wat is PayPal?

Ken je toevallig Elon Musk? Na het verkopen van zijn bedrijf “Zip2”, gebruikte hij het geld voor het oprichten van een betaalplatform genaamd “X.com” dat in 2000 fuseerde met ‘Confinity’ (van Peter Thiel) dat dan PayPal werd.

PayPal was in eerste instantie zowat de enige optie om online te kunnen betalen. Het groeide enorm snel doordat je gewoon via iemand zijn email geld kon versturen, waarna deze persoon ook een PayPal account moest creëren om dit geld effectief ook te ontvangen.

Er bestaat een gigantische wikipedia pagina over de geschiedenis van PayPal, dus laten we hier niet verder over zeuren. Het belangrijkste om te weten is dat de betaler nooit kosten betaald, enkel de ontvanger. (in dit geval de online bookmakers)

Hoe werkt het juist?

Om geld op je “e-wallet” bij PayPal te zetten zal je dus met een ander betaalmiddel eerst geld op deze account moeten zetten. Dit kan met zowat elke optie, zoals bijvoorbeeld kredietkaarten, Trustly, of gewoon via een bankoverschrijving.

Ga naar de kassier van je bookmaker en kies PayPal, en dan krijg je automatisch de optie om geld te storten via je PayPal account. Heel eenvoudig dus, en dit is iets dat ook een directe transfer is. Je krijgt het geld meteen op je rekening.

Zoals je kan zien, is het super handig om te gebruiken!

Voor en nadelen bij het gebruiken van PayPal

Laten we even de voor en nadelen bespreken van dit betaalmiddel en dit vergelijken met andere opties.

Snelheid is dus de voornaamste reden om gebruik te maken van PayPal. Het is gewoon een heel handige manier om efficient geld op je online balans te krijgen zonder veel moeilijkheden & kosten.

De keerzijde hiervan? Omdat de bookmaker zelf relatief hoge kosten betaalt op deze stortingen, krijg je vaak geen welkomstbonus als je wil wedden met PayPal.

Uitbetalen met PayPal

Net als storten, is een uitbetaling ook weer heel gemakkelijk en gebeurt dit direct. Als dit niet het geval is, dan ligt dit meestal aan de bookmaker zelf, die handmatig jouw uitbetaling moet goedkeuren.

Veelgestelde vragen over PayPal Bookmakers


Wat is PayPal

PayPal is een online betaalplatform ofte “Ewallet”, waar je super snel geld kan op storten om dan online aankopen mee te doen.

Moet ik een account aanmaken bij PayPal?

Ja, je moet een eigen PayPal account aanmaken en hier geld op storten om dan deze balans te gebruiken bij je aankopen. Je kan zelfs een kredietkaart of bankrekening koppelen om automatisch geld te storten wanneer dit nodig is.

Wat PayPal bookmaker?

Onze definitie van een PayPal betting site is gewoon elke bookie die PayPal als betaalmethode aanbiedt.

Is storten met PayPal gratis?

Ja, enkel de ontvanger betaalt kosten via PayPal. In dit geval is dit dus de bookmaker zelf.

Wie is de beste PayPal bookmaker?

Dit kan je best even bovenaan op deze pagina teruglezen in onze ranglijst!

Ons besluit over wedden met PayPal?

Er zijn een hele hoop voordelen bij dit betaalmiddel, maar deze zijn eigenlijk allemaal gewoon “snelheid”. Wil je via iDEAL bookmakers storten, maar je vindt deze opties nergens meer terug? Dan kan je eerst via iDEAL bijvoorbeeld op PayPal geld zetten, om zo op je bookie balans te kunnen storten.

In de realiteit is dit eigenlijk een beetje dom, aangezien je in dit geval beter gewoon Trustly kan gebruiken, dat net dezelfde snelheidsvoordelen aanbiedt als PayPal.

Persoonlijk zouden wij dus eerder kiezen voor Trustly, maar als je toch liever PayPal wil gebruiken dan is dit ook een perfect acceptabele optie. Niet zoveel bet sites hebben PayPal in als betaalmethode, met meer en meer Pay N Play bookmakers die voornamelijk Trustly aanbieden.

Wil je nog meer informatie over alle betaalopties? Ga dan naar onderstaande pagina, waar je gedetailleerd alle keuzes kan terugvinden om geld te storten op je bookie rekening.

Bekijk alle Bookmaker Betaalmethoden