Wedden met een Bet Builder

De term bet builder ben je vast al wel eens tegengekomen. Vrijwel alle Nederlandse bookmakers bieden bet builders aan en deze manier van wedden op sport wordt dan ook met de dag populiarder. Met een bet builder kun je meerdere wedstrijden binnen één wedstrijd combineren, terwijl je met reguliere weddenschappen, deze bets afzonderlijk dient te plaatsen. Dat houdt in dat je met zo’n bet builder je odds veel sneller kunt laten oplopen en dat levert dan ook een hogere winst op als al je weddenschappen uitkomen.

Wat zijn de beste bookmakers Nederland om een bet builder te plaatsen en welke voorwaarden hanteren ze? MIsschien vraag je je ook af hoeveel en welke weddenschappen er te combineren zijn met een betbuilder en of er ook nog een mooie sportweddenschappen bonus te pakken is. Op al die vragen krijg je een passend antwoord hieronder. Lees dus snel verder!

Welke bookmakers bieden Bet Builders aan?

Onderstaand onze favoriete bet builder bookmakers!

Bet365

Bet365 Nederland onderscheidt zich met zijn Bet Builder-optie, waarmee je op maat gemaakte weddenschappen kunt samenstellen. Profiteer van aantrekkelijke bonussen en een uitgebreid aanbod aan live weddenschappen. Bovendien heb je de mogelijkheid bij Bet365 om diverse sporten live te bekijken en tegelijkertijd in te zetten.

Bet boost bij een bet builder bet365

Voorbeeld van een bet builder bij Bet365

Jack’s

Jack’s biedt een gebruiksvriendelijke Bet Builder waarmee je op maat gemaakte weddenschappen kunt maken. Bovendien zie je bij deze bookmaker vaak vooraf geselecteerde combinatieweddenschappen en verhoogde quoteringen en een speciale Jack’s bonus bij speciale evenementen zoals grote voetbalwedstrijden, darten, tennis en de formule 1.

Jacks welkomstbonus 2023

Unibet

Unibet is trots op zijn Bet Builder-optie, waarmee je je eigen weddenschappen kunt aanpassen en combineren. Ontdek een breed scala aan sportweddenschappen, live streaming en exclusieve bonussen zoals natuurlijk de Unibet welkomstbonus.

Toto

Toto’s Bet Builder biedt je de vrijheid om aangepaste weddenschappen te maken en te combineren. Toto was de allereerste legale bookmaker in Nederland en heeft daarom een enorme groep fans in Nederland. Tegenwoordig hoef je echter niet meer naar de sigarenzaak in het dorp om je Toto weddenschappen in te dienen en kan dit ook gewoon snel online. Bovendien krijg je als nieuwe speler bij Toto een mooie Toto bonus die je in een verkooppunt in je dorp of stad niet zult vinden.

LivescoreBet

LivescoreBet Bet Builder geeft je de mogelijkheid om je eigen weddenschappen op maat te maken en laat je tot wel 10 weddenschappen combineren Mis ook niet hun uitgebreide aanbod aan live weddenschappen waarmee je 24/7 live kunt wedden op vrijwel alle sporten in de wereld. Je vindt de Bet Builder direct in het menu tussen de sporten en natuurlijk ook in de header op de pagina van een wedstrijd of sportevenement.

Wat zijn Bet Builders?

Bet Builders staan ook wel bekend als ‘bouw je weddenschap functies’ en, bieden spelers de mogelijkheid om aangepaste weddenschappen te creëren door verschillende weddenschapselementen te combineren in één enkele weddenschap. Met andere woorden, je kunt wedden op meerdere voorspellingen in één enkele weddenschap, waardoor je winkansen toenemen en je potentiële winst groter wordt. Het spreek natuurlijk voor zich dat bij het combineren van meerdere elementen, je meer risico neemt. Voor het nemen van dat risico wordt je beloond met hogere odds.

Verschil tussen Bet Builders en reguliere weddenschappen

Het belangrijkste verschil tussen Bet Builders en reguliere weddenschappen is de mate van aanpassing en personalisatie die je hebt bij Bet Builders. Terwijl reguliere weddenschappen meestal gebaseerd zijn op vooraf gedefinieerde markten, stellen bet builders je in staat om je eigen weddenschap samen te stellen met verschillende voorspellingen.Je hebt dus meer vrijheid in het kiezen van je weddenschappen.

Er zijn zowel Nederlandse als Belgische bookmakers die zelf Bet Builders voor je opstellen en hiermee een paar weddenschappen combineren. Dit zijn vaak populaire weddenschappen samengevoegd in één combinatie bet. Ook dit is een interessante optie als je snel gebruik wilt maken van verbeterde odds, zonder dat je zelf aan de slag moet om jouw weddenschappen uit te kiezen.

Regels en werking van Bet Builders

Om een Bet Builder-weddenschap te plaatsen, moet je rekening houden met enkele belangrijke regels. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de specifieke regels van de bookmaker begrijpt, omdat deze per bookmaker kunnen verschillen. Over het algemeen zijn er echter enkele basisprincipes die van toepassing zijn.

Ten eerste selecteer je een sportevenement waarop je wilt wedden. Vervolgens kun je verschillende voorspellingen combineren, zoals het aantal doelpunten, gele kaarten, hoekschoppen, doelpuntenmakers en meer, afhankelijk van de beschikbare opties. Je kunt je eigen weddenschap aanpassen op basis van je verwachtingen en kennis van het spel.

Het belangrijkste om te onthouden is dat alle voorspellingen binnen de Bet Builder correct moeten zijn om de weddenschap te winnen. Als één voorspelling niet uitkomt, verlies je de volledige weddenschap. Het combineren van te veel voorspellingen kan je winstkansen vergroten, maar het verhoogt ook het risico van een verkeerde voorspelling.

  • Eindresultaat: Voorspel de winnaar van de wedstrijd of de mogelijkheid van een gelijkspel.
  • Doelpuntenmakers: Kies spelers die je verwacht dat ze doelpunten zullen scoren tijdens de wedstrijd.
  • Aantal doelpunten: Voorspel het totale aantal doelpunten dat tijdens de wedstrijd zal worden gescoord.
  • Kaarten: Gok op het aantal gele of rode kaarten dat zal worden getoond tijdens de wedstrijd.
  • Hoekschoppen: Voorspel het aantal hoekschoppen dat tijdens de wedstrijd zal worden toegekend.
  • Wanneer valt het eerste doelpunt: Gok op het tijdstip waarop het eerste doelpunt zal worden gescoord.
  • Handicap: Geef een voorsprong of achterstand aan een team en voorspel het uiteindelijke resultaat.
  • Dubbele kans: Plaats een weddenschap op twee mogelijke resultaten, bijvoorbeeld winst voor Team A of gelijkspel.
  • Spelersprestaties: Voorspel individuele prestaties, zoals het aantal doelpunten, schoten op doel of bijvoorbeeld het aantal assists van een speler.

Bet365 bonus

Speciale voorwaarden bij Bet Builders

De belangrijkste regel bij een bet builder is natuurlijk dat je al je weddenschappen correct dient te voorspellen om te winnen. Een verkeerde voorspelling is dan ook fataal. Ook kan het voorkomen dat een weddenschap geannuleerd wordt. Dit houdt dan in dat je hele betbuilder geannuleerd wordt en je jouw inzet teruggestort krijgt. Bij de meeste betting sites kun je al een bet builder plaatsen met een minimum van drie weddenschappen en regelmatig komt het voor dat je tot wel 12 bets kunt samenvoegen.

Het is nog niet bij alle bookmakers mogelijk om bet builders te plaatsen op live weddenschappen en ook de cash out functie waarmee je vroegtijdig je weddenschappen kunt afkopen is (nog) niet beschikbaar. Nu zijn bet builders nog relatief jong en is het dus mogelijk dat dit in de toekomst wel beschikbaar wordt. Gelukkig bieden alle bovengenoemde bookmakers wel goede bonussen en kun je vaak gratis wedden met een bet builder op een wedstrijd naar keuze. Probeer deze nieuwe vorm van sportweddenschappen dus zeker eens uit.