Beste Quoteringen – Lijst odds boost & Enhanced odds acties

Hoe hoger de quotering, des te meer winst kun jij maken bij de Online Bookmakers. Hoge quoteringen zijn dus aantrekkelijk en verschillende bookmakers hebben dan ook bijbehorende promoties. Dit is veelal in de vorm van verhoogde quoteringen (enhanced odds) voor een specifiek duel. Onderstaand vind je alvast actuele promoties. Sommige voor nieuwe klanten en sommige voor bestaande klanten bij een bookmaker. Onder de tabel bespreken we het thema (verhoogde) odds verder en melden we je ook welke bookmakers de beste quoteringen aanbieden. Zo ben jij gegarandeerd van zoveel winst als mogelijk!

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de wetgeving op kansspelen. Momenteel beschikt enkel TOTO over een licentie in Nederland, hoewel vanaf 1 oktober 2021 er meerdere nieuwe bookmakers een Nederlandse licentie zullen ontvangen. Volg onze website voor updates hierover!
In Belgie heb je wel al een aantal reguleerde bookmakers die sportweddenschappen mogen aanbieden. Deze sites mogen helaas geen welkomstbonussen of gratis weddenschappen meer aanbieden. 
Ladbrokes Logo
Eindigt over
::
Ladbrokes wekelijkse winstverhoging: Wed 10 en win 30 euro!
BET90 Logo
Verlopen
Bet90 Profit Boost - Elke dag verhoogde odds - NL
betFIRST Logo
Verlopen
BetFIRST Lucky Boost - Dagelijks Hoge Odds BE
Circus Logo
Verlopen
Circus Super Odds Promotie € 10 @ 5.00 - BE
Ladbrokes Logo
Verlopen
Ladbrokes odds boost op Inter - Barca en Brugge - Real - BE
Circus Logo
Verlopen
Club Brugge - LASK linz / minimum 1 doelpunt - odds boost naar 5.0 @ Circus