Bookmakers Archief

In ons overzicht Bookmakers Stortingsbonus kan je alle actuele Bookies terugvinden die nog beschikbaar zijn op de Nederlandse en Belgische markt. In dit Archief vind je alle Bookmakers terug die niet meer actief zijn. Hiernaast zijn er ook nog een aantal wed sites die wel nog actief zijn maar helaas geen welkomstbonus aan Nederlanders en Belgen aanbieden. Je kan je hierbij nog aanmelden als je meer in quoteringen marges en klantendienst in plaats van een bonus interesse hebt. Tot slot zal je ook nog een aantal websites terugvinden die een slechte waardering krijgen van ons. We raden dan ook zeker een aanmelding hier af op basis van onze ervaringen.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de Nederlandse wetgeving op kansspelen. Volgende bookies hebben momenteel momenteel geen Nederlandse licentie! Bezoek onze bookmakers Nederland voor alle legale bookies.

Accepteert geen Nederlanders en Belgen

Bookmakers die wij niet aanraden

Vind de juiste Bookmaker

Het is altijd jammer wanneer een Bookmaker zich niet meer op de Nederlandstalige markt richt. Gelukkig hebben we een tal van opties in onze Beste Bookmakers voor Nederlanders lijst. Wij evalueren hier de online bookies op een tal van punten zoals de waarde van de bonus, de klantendienst, het wedden aanbod zowel als het aanbod aan stortingsmogelijkheden. Heb je meer interesse in Voetbal Odds? Op onze toegewijde quoteringen pagina vind je alle promoties over verhoogde quotes terug. Kijk dus zeker eens naar onze actieve bookmakers lijst.