Zoek je naar sponsoring voetbalteams & sport?

Ben jij verantwoordelijk voor een sponsor zoeken voor voetbalteams? Dan ben jij aan het juiste adres want wij van sportweddenschappen bonus zijn altijd op zoek naar partners in de sport wereld om onze naam & logo in heel Nederland & België ten toon te kunnen stellen.

Heb je een tennisclub of een andere sport? Geen probleem, natuurlijk ligt onze grootste focus op sponsoring voetbalclubs. Wij zijn altijd bereid om verenigingen uit alle disciplines te sponsoren. Maak je dus geen zorgen, en stuur ons een mail en wij overwegen graag jouw voorstel.

info@sportweddenschappen-bonus.com

Hoe werkt het juist?

De exacte invulling van de sponsor deal wordt altijd gepersonaliseerd om de best mogelijke deal te krijgen die voor beide partners werkt. Wij leveren altijd een financiële bijdrage mee die kan gebruikt worden voor het betalen van wedstrijdballen, tot voetbalshirts & andere nodige zaken. Een antwoord krijg je tijdens de weekdagen bijna altijd binnen de 24 uur.

Wat willen wij in ruil hiervoor?

Het belangrijkste voor ons is naamsbekendheid! Wij zouden graag een logo op jullie sport gerelateerde website aankopen met een link naar onze site. Hoe dit logo precies getoond wordt is afhankelijk van de website in kwestie. Een belangrijk punt voor ons is dat het er natuurlijk & mooi uitziet in het kader van de site. Het is nooit onze bedoeling om een belachelijke grote advertentie te plaatsen die de volledige pagina overneemt. Een subtiel & aantrekkelijke afbeelding is ons voornaamste doel.

Zo ziet het logo eruit trouwens: Dit kan aangepast worden in het gewenste formaat, een is heel eenvoudig kleiner of groter gemaakt in PNG formaat.

sportweddenschappen bonus logo

Sponsors vinden ook onze andere aangeboden sponsor mogelijkheden

Heb jij elk seizoen een beetje hetzelfde probleem? Je hebt een hele hoop reclameborden & online mogelijkheden maar niet genoeg sponsors aangeboden? Omdat wij voornamelijk een online gericht bedrijf zijn, hebben wij niet echt nood aan dit soort ouderwetse reclame. Als je toch nog zoekt naar andere mogelijkheden zonder een logo dan is dit wel mogelijk via ons.

In sommige gevallen, opnieuw afhankelijk van de website kunnen wij ook zonder een logo een deal maken. In ruil voor een tekstlink, zonder logo met een tekst/omschrijving van onze site kunnen wij ook tevreden zijn. Let wel op dat wij meestal ons logo willen plaatsen, maar als je liever geen afbeelding op de site hebt dan is dit onderhandelbaar.

Waar wacht je nog op? Stuur ons meteen een mail en wij laten jullie zo snel mogelijk weten hoe we het best jouw team kunnen sponsoren. Let wel even op dat je de volgende gegevens best even in je mail verwerkt:

  • De naam van je vereniging (en jezelf)
  • Of je interesse hebt in het plaatsen van een logo, of enkel een tekstlink

Laat het ons dus weten, en wij komen meteen terug met een antwoord of we jullie sport team kunnen sponsoren.

info@sportweddenschappen-bonus.com