Wedden op de Eredivisie

De Eredivisie van Nederland staat al jaren bekend voor de geweldige jeugdopleidingen van ploegen zoals Ajax & PSV. Deze teams leiden constant nieuwe talenten op die dan uiteindelijk voor veel geld verkocht worden aan grote teams in het buitenland. Je kan het aantal landstitels verdelen onder PSV Eindhoven & Ajax, maar sinds kort doet AZ Alkmaar ook vaak mee om de titel. Wedden op de Eredivisie staat dan ook vaak synoniem met wedden op één van deze drie clubs.

Eredivisie Favorieten voor de titel 20/21

Ajax is de gedoodverfde favoriet om de Eredivisie te winnen. Met hun halve finale in de Champions League in 2019 weet je dat er een ijzersterke organisatie achter dit team zit. Trainer Erik ten Hag heeft dus opties zat om een goed team samen te stellen voor elke wedstrijd. Ook al was de 2019-2020 CL campagne een beetje teleurstellend, toch ging het in de competitie heel vlot (voor de pauze). Je kan dus verwachten dat Ajax bijna altijd de grootste kanshebber is om landskampioen te worden in Nederland.

PSV lijkt in een sombere periode te zitten. Tijdens het seizoen van 2018-2019 zat het dicht bij de titel, maar verloor het pas in de laatste speeldag echt de landstitel. Momenteel kan je AZ misschien zelfs beschouwen als een sterkere ploeg. De ploeg uit Eindhoven beschikt natuurlijk bijna over net zoveel traditie als deze van uit Amsterdam. Wedden op voetbal in Nederland is dus een keuze vaak tussen deze drie top teams.

AZ Alkmaar is de laatste nieuwkomer in de top van Nederland. Met geweldige resultaten zowel regionaal als internationaal hebben zij zich opgebouwd tot een waar topteam in Nederland. Je vind AZ dan ook elk jaar bijna in de top 3 van de Eredivisie. De bookmakers kunnen AZ nooit uitschakelen voor de strijd om de eerste plaats. Met een ongetwijfeld veel kleiner budget dan Ajax & PSV doen zij elk jaar geweldige zaken.

Eredivisie stand, tabellen & schema

Voor de voorlopige stand in de eredivisie sturen we je naar Bet365. Bij deze bookie kan je naast met iDEAL storten ook nog eens een fantastische 100 EUR exclusieve sportweddenschappen bonus via ons krijgen. Klik op onze link naar de website en ga naar de Eredivisie sectie om meteen alle informatie & odds over toekomstige wedstrijden te zien.

Enkele andere belangrijke events in het Nederlandse voetbal:

De Johan Cruyff schaal wordt elk jaar gespeeld tussen de landskampioen en de bekerwinnaar bij de aanvang van het seizoen. Het is enkel 1 wedstrijd die beslist wie deze geweldige beker ter ere van een voetbal titaan wint.

De KNVB Beker loopt naast de competitie met rechtstreekse uitschakeling als de Beker van Nederland. Alle teams van Nederland maken een kans om mee te doen, dus het zijn niet enkel Eredivisie teams. Jammer genoeg voor hen, wint er telkens een grote club deze beker.

Europese tickets worden momenteel ingedeeld als volgt. De nummer 1 plaatst zich rechtstreeks voor de groepsronde van de Champions League. De tweede in de stand speelt de voorrondes van de CL, de nummer drie komt meteen in de groepsfase van de Europa League. Hiernaast heb je nog twee teams die elk de voorrondes van de Europa League moeten spelen.