Over Ons

Wellicht vraag je je af wie schuil gaat achter deze website en wat het doel is. We kunnen je mededelen dat ons team bestaat uit sportfanatiekelingen met elk een voorliefde voor wedden op sport. Elk van ons is in de zoektocht naar informatie over wedden, en met name over het thema bonussen, verschillende websites tegenkomen maar nooit een website die echt tot tevredenheid leidde. Dat zorgde voor het idee om samen een website te maken die geheel in het teken staat van het thema sportwedden in combinatie met bonussen. Onze ervaringen delen we graag met jou en ons doel is dan ook om al onze bevindingen met een groter publiek te delen zodat iedereen van de bonusvoordelen van de bookmakers kan profiteren.

We bekijken verschillende bookmakers en beoordelen de randvoorwaarden en het bookmaker product en hebben hierbij speciale aandacht voor het bonus aanbod. We beoordelen de verschillende bonus geheel objectief op basis van verschillende peilers. Door goede contacten met de bookmakers kunnen we ook regelmatig exclusieve promoties aanbieden. Deze goede contacten zorgen er eveneens voor dat je altijd bij ons terecht kan als je hinder omtrent de service van een bookmaker ondervindt. Daarnaast mag je ons natuurlijk ook contacteren voor alle andere vragen, opmerkingen en tips. Je kunt ons contacteren via info@sportweddenschappen-bonus.com. Eén van onderstaande medewerkers zal je vervolgens zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Ons Team

 

Sander Cement, 1984

´´Als kind volgde ik reeds alle denkbare sporten en als volwassene is dit niet anders. Het enige dat zich veranderd heeft, is dat ik mijn sportkennis inmiddels ook benut door het plaatsen van weddenschappen op verschillende evenementen. Hoewel ik veel sporten volg gaat mijn voorkeur uit naar het wedden op voetbal. Voorheen ben ik onder andere werkzaam geweest voor een website die met name gericht was op voetbaltips en hierbij heb ik ook vele bookmaker contacten opgedaan. Mijn kennis en contacten zet ik graag in om jou dagelijks van de beste tips en exclusieve acties te voorzien´´

Weetjes:
Lievelingsteam: Manchester City
Lievelingsspeler: Joe Hart

Geert Beukers, 1989

“Voetbal was en is voor mij nog altijd mijn grootste passie. Het is ondertussen wel al lange tijd geleden dat ik het spelletje zelf nog speelde. Tegenwoordig zet ik mijn sport ambities rustig verder vanop mijn luie zetel dankzij mijn Play Station console. Mijn favoriete competitie? Toch wel de Premier League. Geen enkele andere competitie ter wereld heeft zo’n groot aantal competitieve ploegen die elk hun kans maken op een titelwinst. Dit heb je in Nederland en Belgie vrijwel nooit. In de Spaanse & Duitse liga’s moeten we ook niet gaan zoeken voor spanning. Als ik al weet wie er op voorhand wint, dan hoeft het voor mij niet meer. Dit is ook de reden waarom ik tennis een absoluut saaie sport vind. Maar goed, ik volg het allemaal wel!

Weetjes:
Lievelingsteam: Manchester United
Lievelingsspeler: Romelu Lukaku

Frans De Wever, 1980

´´Als jonge voetballer was ik net niet goed genoeg om door te breken op het hoogste niveau. Daarom heb ik toen mijn passie verlegd naar het schrijven over sport en het passief deelnemen aan sportquizzen. Nu stapel ik de overwinningen op in mijn favoriete voetbalkantine, terwijl ik praat met de voetbalkenners. Hier kom ik wekelijks in contact met honderden trainers, die denken dat ze het beter weten dan elke Martinez, Leko of Preud’homme. Deze voetbalkennis gebruik nadien in mijn artikels om het luchtig te houden en om een gefundeerde reden te vinden om een weddenschap te plaatsen. Want zonder kennis een bet plaats, houdt altijd een risico in. Daarom dat ik de promoties en acties afschuim, om jullie zo goed mogelijk te helpen.´´

Weetjes:
Lievelingsteam: Club Brugge
Lievelingsspeler: Eden Hazard

Erik De Kort, 1988

“Ik was altijd al geïnteresseerd in voetbal, hoewel het enkel recent ook professioneel belangrijk in mijn leven werd. Als Nederlander heb ik natuurlijk voornamelijk een interesse in wedden op de Eredivisie, en hoewel ik af en toe ook wel eens op een Hollands team in de Champions League inzet is het Nederlands Kampioenschap het belangrijkste voor mij. Andere sporten volg ik ook wel maar met mindere mate, tennis, wielrennen en darts zijn de enige andere disciplines die ik ook wel graag volg.”

Weetjes:
Lievelingsteam: PSV
Lievelingsspeler: Ronaldo