Over Ons

Wellicht vraag je je af wie schuil gaat achter deze website en wat het doel is. We kunnen je mededelen dat ons team bestaat uit sportfanatiekelingen met elk een voorliefde voor wedden op sport. Elk van ons is in de zoektocht naar informatie over wedden, en met name over het thema bonussen, verschillende websites tegenkomen maar nooit een website die echt tot tevredenheid leidde. Dat zorgde voor het idee om samen een website te maken die geheel in het teken staat van het thema sportwedden in combinatie met bonussen. Onze ervaringen delen we graag met jou en ons doel is dan ook om al onze bevindingen met een groter publiek te delen zodat iedereen van de bonusvoordelen van de bookmakers kan profiteren.

We bekijken verschillende bookmakers en beoordelen de randvoorwaarden en het bookmaker product en hebben hierbij speciale aandacht voor het bonus aanbod. We beoordelen de verschillende bonus geheel objectief op basis van verschillende peilers. Door goede contacten met de bookmakers kunnen we ook regelmatig exclusieve promoties aanbieden. Deze goede contacten zorgen er eveneens voor dat je altijd bij ons terecht kan als je hinder omtrent de service van een bookmaker ondervindt. Daarnaast mag je ons natuurlijk ook contacteren voor alle andere vragen, opmerkingen en tips. Je kunt ons contacteren via info@sportweddenschappen-bonus.com. Eén van onderstaande medewerkers zal je vervolgens zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Ons Team:

 

Jeroen van Veen, 1989

“Als het aan mij zelf ligt dan is er geen grotere voetbal fan te vinden bij Sportweddenschappen-Bonus. Ik volg met veel passie alle wedstrijden van de Nederlandse clubs in binnen en buitenland en schrijf hier dan ook met veel plezier over in combinatie met de Nederlandse bookmakers en hun acties”

Weetjes:
Lievelingsteam: Feyenoord
Lievelingsspeler: Orkun Kokcü

Robert Brondel, 1991

“Al mijn hele leve ben ik een groot sport fanaat en volg ik alle sport evenementen die er te zien zijn. Voor mij blijft het dan ook niet alleen bij voetbal, tennis, wielrennen en darts zijn nog een aantal andere disciplines die ik ook graag op de voet volg”

Weetjes:
Lievelingsteam: Real Madrid
Lievelingsspeler: Benzema

Sander Cement, 1984

´´Als kind volgde ik reeds alle denkbare sporten en als volwassene is dit niet anders. Het enige dat zich veranderd heeft, is dat ik mijn sportkennis inmiddels ook benut door het plaatsen van weddenschappen op verschillende evenementen. Hoewel ik veel sporten volg gaat mijn voorkeur uit naar het wedden op voetbal. Voorheen ben ik onder andere werkzaam geweest voor een website die met name gericht was op voetbaltips en hierbij heb ik ook vele bookmaker contacten opgedaan. Mijn kennis en contacten zet ik graag in om jou dagelijks van de beste tips en exclusieve acties te voorzien´´

Weetjes:
Lievelingsteam: Manchester City
Lievelingsspeler: Kevin de Bruyne

Bas Hosselman, 1988

“Ik was altijd al geïnteresseerd in voetbal, hoewel het enkel recent ook professioneel belangrijk in mijn leven werd. Als Nederlander heb ik natuurlijk voornamelijk een interesse in wedden op de Eredivisie, en hoewel ik af en toe ook wel eens op een Hollands team in de Champions League inzet is het Nederlands Kampioenschap het belangrijkste voor mij. Andere sporten volg ik ook wel maar met mindere mate”

Weetjes:
Lievelingsteam: PSV
Lievelingsspeler: Ronaldo

Sydnes Meekes, 1992

“Ik ben een erg groot voetbal fan en blijf altijd op de hoogte van al het laatste nieuws in het internationale voetbal. Daarnaast ligt mijn interesse ook bij sportweddenschappen en verdiep ik mij hier ook graag in. Bij Sportweddenschappen kan ik mijn ei dan ook goed kwijt door over beide het laatste nieuws te schrijven.

Weetjes:
Lievelingsteam: Manchester United
Lievelingsspeler: Antony