Gratis Wedden

Gratis Wedden op voetbal en sport kan in de vorm van twee varianten. Enerzijds kun je gratis wedden zonder storting en anderzijds zijn er ook gratis wedden met storting promoties. In het eerste geval krijg je simpelweg tegoed cadeau na je aanmelding en in het andere geval dien je eerst zelf met gestort geld een weddenschap te plaatsen en krijg je erna Free Bets cadeau. Beide vormen bespreken we op deze pagina en onderstaand vind je alvast actuele promoties voor beide categorieën.

Freebet zonder storting

Onderstaande bookmakers geven jou een gratis sportweddenschappen bonus zonder storten cadeau na je registratie. Klik direct op de actieomschrijving om naar de website van de gratis welkomstbonus sport bookmaker te gaan of klik op de ´naar aanbieding´ knop om eerst de details te lezen.

b-Bets Logo
Eindigt over
::
€ 5 Gratis Zonder Storting Nieuwe NL + BE Klanten
Circus Logo
Eindigt over
::
€ 10 Gratis Zonder Storting Nieuwe NL + BE Klanten

 

Freebet met storting

Er zijn ook veel promoties waarbij je een gratis weddenschap cadeau krijgt nadat je een inzet plaatst met gestort geld. Dit kan zowel zijn in de vorm van een welkomstbonus (zoals bij Mr Green en Circus) maar ook een promotie voor bestaande klanten (zie de andere aanbiedingen).

Circus Logo
Eindigt over
::
100% tot € 250 in Free Bets Nieuwe Klanten NL + BE
LeoVegas Logo
Eindigt over
::
100% tot € 50 in Free Bets Nieuwe Klanten NL
Circus Logo
Verlopen
€ 25 Free Bet bij Bet op Standard - Oostende

 

Gratis wedden zonder storting – Hoe & Wat?

Wellicht klinkt een free bets no deposit bonus te mooi om waar te zijn, tóch is het daadwerkelijk mogelijk. Door goede contacten met verschillende bookmakers kunnen we enkele van dusdanige gratis gokken zonder storting acties voor je mogelijk maken. De hoop van de bookmaker is natuurlijk dat je na het krijgen van de gratis bonus later ook een storting gaat maken met echt geld. Daarnaast is het niet bij elke bookmaker even gemakkelijk om winst te maken.

Voorwaarden bij Gratis wedden zonder storting
Om het jou niet té gemakkelijk te maken zijn er vaak voorwaarden verbonden aan een gratis welkomstbonus sport. Je dient eerst voor een x hoeveelheid in te zetten op een bepaalde minimum quotering voordat je bonusgeld is omgezet in echt geld. Ook kan er sprake zijn van een maximale tijdsduur die je hebt voor het vrijspelen. Ten slotte kan er ook een maximaal winstbedrag zijn. Wij als sportweddenschappen-bonus.com bekijken altijd zeer gedetailleerd alle kleine lettertjes en brengen jou op de hoogte van alle details. Onderstaand vind je alvast de details van twee bookmakers die een gratis wedden op voetbal en sport zonder storting bonus aanbieden.

Circus – € 10 gratis zonder storting
Waar de meeste bookmakers maximaal € 5 gratis geven zonder storten geeft Circus maar liefst € 10 weg! De eerste € 5 krijg je cadeau direct na je aanmelding. De andere € 5 krijg je cadeau nadat je in je account gegevens je gsm nummer valideert. Erna heb je ongelimiteerd de tijd om je bonusbedrag 30x in te zetten op odds van 1.60 of hoger. Bij een € 10 gratis wedden bonus betekent dus dat je € 300 dient in te zetten. Al het saldo dat erna over is geheel voor jou, zonder dat er een maximum aan verbonden is! Daarnaast biedt Circus Gratis Wedden ook een mooie bonus op je eerste storting. Er wachten namelijk tot € 250 aan Free Bets op jou. Meer over de Circus Free Bets stortingsactie lees je onderstaand in de Free Bets met storting sectie.

Gratis Circus
© Circus

B-Bets – € 5 gratis zonder storting
Daar waar Circus ál haar klanten welkom heet met € 10 gratis, is de € 5 gratis van bBets Gratis Wedden exclusief voor wedders die zich via onze website registeren. Binnen uiterlijk 24 uur zul je zien dat je € 5 gratis op je account staat. Erna dien je je € 5 gratis 16x in te zetten (dus voor € 80 te spelen) op quoteringen van 1.80 of hoger binnen 30 dagen de tijd. Als je hieraan voldaan hebt, zet b-Bets een maximum van € 50 aan bonusgeld om in echt geld. Als je erna een storting maakt krijg je ook nog eens een 100% stortingsbonus tot € 100. Het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag op opnieuw odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen volstaat om dit bonusgeld om te zetten in echt geld. Zo profiteer je dus dubbel bij b-Bets.

Gratis wedden met storting – Hoe & Wat?

Een bonus zonder storting is vaak enkel voor nieuwe klanten en qua bonushoogte niet zo speciaal. Een gratis wedden mét storting actie is qua bonushoogte een stuk interessanter, wordt ook vaker als promotie voor bestaande klanten aangebonden en kent vaak ook aantrekkelijke voorwaarden. Hoe een gratis weddenschap (free bet) met storting in zijn werk gaat en welke bookmakers free bets aanbieden, lees je hieronder.

Voorwaarden bij Gratis wedden met storting
De meest bekende variant van een gratis wedden met deposit promotie is dat je als nieuwe klant een eerste storting maakt en vervolgens een eerste weddenschap plaatst. Vervolgens wordt, ongeacht het resultaat, de waarde van je inzet één of meerdere keren uitgekeerd als gratis weddenschap. Deze gratis weddenschap kun je vervolgens inzetten en doorgaans wordt de winst uit je Free Bet, dus niet de waarde van de free bet, uitgekeerd. Regelmatig bieden bookmakers dusdanige promoties ook aan bestaande klanten. Bij een inzet op een bepaald evenement krijg je als dank een x hoeveelheid aan Free Bets cadeau. Twee bookmakers bieden Free Bets aan als welkomstbonus. Deze vind je onderstaand terug.

MrGreen – 250% tot € 50 aan Free Bets na storting!
MrGreen blinkt niet enkel uit in bonushoogte maar ook qua bonuspercentage, het bonuspercentage is namelijk 250%. Je dient een storting te maken van € 20 of meer en vervolgens ook een eerste weddenschap te plaatsen van € 20 op meer, dit op een odd van 1.80 of hoger. Erna krijg je, ongeacht het resultaat, 2x een Free Bet van € 25 gratis! Erna heb je 7 dagen de tijd om je Free Bets in te zetten op enkelvoudige weddenschappen met opnieuw een odd van 1.80 of hoger. De winst is zonder voorwaarden voor jou. Een zeer aantrekkelijke bonus van een zeer goede bookmaker. Meld je dan ook nu aan met de MrGreen Bonus en win!

Bonus Mr Green
© Mr Green

Circus – € 250 aan Free Bets na storting
Eerder zagen we reeds dat Circus je € 10 gratis geeft zonder storting en daarnaast heeft het ook nog een mooie actie als je wel een storting maakt. Je krijgt namelijk door de Circus Bonus 100% aan Free Bets cadeau op de waarde van je eerste storting tot maximaal € 250. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld € 100 stort, dat er € 100 aan Free Bets klaarstaat. Je ontvangt je Free Bets door in te zetten op 1.50(+) odds. Elke keer dat je € 10 inzet komt een € 10 Free Bet vrij. Alle winst die je vervolgens maakt uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden voor jou.