Gratis Wedden – Alle Free Bets & gratis weddenschappen op een rij

Gratis wedden op voetbal en sport kan in de vorm van twee varianten. Enerzijds kun je gratis wedden zonder storting en anderzijds zijn er ook gratis wedden met storting promoties. In het eerste geval krijg je simpelweg tegoed cadeau na je aanmelding en in het andere geval dien je eerst zelf met gestort geld een weddenschap te plaatsen en krijg je erna free bets cadeau. Beide vormen bespreken we op deze pagina. Onderstaand vind je alvast actuele promoties voor free bets van de Bookmakers Nederland waarbij eerst een weddenschap met echt geld vereist. Actuele promoties zonder storting zijn er helaas niet.

LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op PL-duel(s) en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op Champions League en krijg € 10 free bet!
LiveScore Bet Logo
Verlopen
Plaats € 20(+) pre-match bet-builder bet met 3.00(+) odd op CL duel en krijg € 10 free bet!

 

Free bet van de week

Voordat we dieper ingaan op wat een free bet promotie nu precies inhoudt, presenteren we graag alvast onze free bet actie van de week. Deze week is het een promotie van Circus. Als je op het duel tussen Feyenoord en Ajax van zondagmiddag 7 april een bet van 20 euro of meer speelt op een odd van 1.60 of hoger krijg je een free bet van 10 euro cadeau. Je kunt zowel pre-match als live wedden en op alle type weddenschappen. Hou er enkel rekening mee dat je geen vroegtijdige cash-out kunt doen om in aanmerking te komen voor de freebet.

Freebet met storting

Er zijn veel promoties waarbij je een gratis weddenschap cadeau krijgt nadat je een inzet plaatst met gestort geld. Dit kan zowel zijn in de vorm van een welkomstbonus (zoals bij BetCity, Jack’s en Bet365 onder andere het geval is), maar ook een promotie voor bestaande klanten (zie de andere aanbiedingen). Op onze website kun je al deze promoties terug vinden, we vertellen je dan precies welke weddenschappen je bij die bookmaker kunt ontvangen en laten vervolgens stap voor stap zien hoe je de weddenschap kunt plaatsen en de winst kunt claimen. In ons nieuws overzicht bespreken we ook elke dag interessante promoties voor wedstrijden die er over een paar weken aankomen. Ook daarvoor zijn vaak interessante odds boosts maar ook gratis weddenschappen te krijgen. Onderstaand dé free bet actie van deze week.

Free bets zonder storting

Onderstaande bookmakers geven jou een gratis sportweddenschappen bonus zonder storten cadeau na je registratie bij de desbetreffende bookmaker.. Zo kun je dus gratis wedden op voetbal zonder storting. Klik direct op de actieomschrijving om naar de website van de gratis welkomstbonus sport bookmaker te gaan of klik op de ´naar aanbieding´ knop om eerst de details te lezen.

Momenteel zijn er geen enkele gratis bonussen zonder storting beschikbaar.

Freebets met & zonder storting

Gratis weddenschap zonder storting – Hoe & Wat?

Wellicht klinkt een free bets no deposit bonus te mooi om waar te zijn, tóch is het daadwerkelijk mogelijk. Door goede contacten met verschillende bookmakers kunnen we enkele van dusdanige gratis gokken zonder storting acties voor je mogelijk maken. De hoop van de bookmaker is natuurlijk dat je na het krijgen van de gratis bonus later ook een storting gaat maken met echt geld. Daarnaast is het niet bij elke bookmaker even gemakkelijk om winst te maken.

Voorwaarden voor gratis sportweddenschap zonder storting

Om het jou niet té gemakkelijk te maken zijn er vaak voorwaarden verbonden aan een gratis welkomstbonus sport. Je dient eerst voor een x hoeveelheid in te zetten op een bepaalde minimum quotering voordat je bonusgeld is omgezet in echt geld. Ook kan er sprake zijn van een maximale tijdsduur die je hebt voor het vrijspelen. Ten slotte kan er ook een maximaal winstbedrag zijn. Wij als sportweddenschappen-bonus.com bekijken altijd zeer gedetailleerd alle kleine lettertjes en brengen jou op de hoogte van alle details. Helaas is er op dit moment geen bonus zonder storting beschikbaar.

Gratis wedden met storting – Wat moet je weten?

Een bonus zonder storting is vaak enkel voor nieuwe klanten en qua bonushoogte niet zo speciaal. Een gratis wedden mét storting actie is qua bonushoogte een stuk interessanter, wordt ook vaker als promotie voor bestaande klanten aangebonden en kent vaak ook aantrekkelijke voorwaarden. Hoe een gratis weddenschap (free bet) met storting in zijn werk gaat en welke bookmakers free bets aanbieden, lees je hieronder.

Voorwaarden voor gratis bet met storting

De meest bekende variant van een gratis wedden met deposit promotie is dat je als nieuwe klant een eerste storting maakt en vervolgens een eerste weddenschap plaatst. Vervolgens wordt, ongeacht het resultaat, de waarde van je inzet één of meerdere keren uitgekeerd als gratis weddenschap. Deze gratis weddenschap kun je vervolgens inzetten en doorgaans wordt de winst uit je Free Bet, dus niet de waarde van de free bet, uitgekeerd. Regelmatig bieden bookmakers dusdanige promoties ook aan bestaande klanten. Bij een inzet op een bepaald evenement krijg je als dank een x hoeveelheid aan Free Bets cadeau. Twee bookmakers bieden Free Bets aan als welkomstbonus. Deze vind je onderstaand terug.

Bij welke bookmakers kun je gratis wedden met storting?

In Nederland zijn er best wat bookmakers die gratis weddenschappen of odds boosts aanbieden. Gratis weddenschappen zijn bij de meeste bookmakers in Nederland te verkrijgen als een welkomstbonus. Daarnaast beiden alle bookmakers hieronder ook allemaal odds boosts aan, soms een kleine verhoging maar vaak gaat het ook om een inzet van 1 euro met daar tegenover een eenmalige winst van wel 50 of 100x. Hieronder hebben we de beste aanbieders in Nederland onder elkaar gezet.

 

Gratis wedden


Wat is een free bet?

Een free bet ofwel een gratis weddenschap geeft je één weddenschap waar je zelf geen inzet voor hoeft te betalen. De mogelijke winsten krijg je dan uitbetaald, zonder de oorspronkelijke weddenschap. Deze weddenschappen zijn door bestaande spelers soms te claimen maar zijn vaak te ontvangen in de vorm van een welkomstbonus.

Zijn er verschillende soorten gratis weddenschappen?

Jawel, één groot onderscheid wordt gemaakt tussen gratis weddenschappen (free bets) en risicoloze weddenschappen (risk free bets). Bij risk free bets moet je de inzet effectief op je account hebben staan, hoewel het resultaat hetzelfde blijft.

Waarom krijg ik geen gratis weddenschap in Belgie?

Spijtig genoeg kunnen Belgische bookmakers geen free bets of bonussen meer aanbieden wegens veranderingen in de wet op kansspelen. Voor bestaande spelers zijn er nog wel soms een aantal verhoogde odds beschikbaar maar de grote promoties die we in Nederland nog wel zien zijn in de online gokmarkt van Belgie inmiddels verboden.

Hoe ontvang je een gratis weddenschap?

Een gratis weddenschap is in Nederland tegenwoordig het vaakst terug te zien in een welkomstbonus. Zo kun je bijvoorbeeld een free bet Betcity ontvangen wanneer je een nieuw account registreert bij deze bookmaker. Ook Unibet, Bet365, Toto, LiveScore Bet, Jack’s, Circus, ZEbet en Holland Casino beiden gratis weddenschappen aan voor nieuwe spelers, vrijwel elke Nederlandse bet site doet dit dus.