Gratis Wedden – Alle Free Bets & gratis weddenschappen op een rij

Gratis Wedden op voetbal en sport kan in de vorm van twee varianten. Enerzijds kun je gratis wedden zonder storting en anderzijds zijn er ook gratis wedden met storting promoties. In het eerste geval krijg je simpelweg tegoed cadeau na je aanmelding en in het andere geval dien je eerst zelf met gestort geld een weddenschap te plaatsen en krijg je erna Free Bets cadeau. Beide vormen bespreken we op deze pagina en onderstaand vind je alvast actuele promoties voor beide categorieën bij de Nederlandse Bookmakers.

Wij promoten enkel legale bookmakers met een landelijke licentie in lijn met de wetgeving op kansspelen. Momenteel beschikt enkel TOTO over een licentie in Nederland, hoewel vanaf 1 september 2021 er meerdere nieuwe bookmakers een Nederlandse licentie zullen ontvangen. Volg onze website voor updates hierover!
In Belgie heb je wel al een aantal reguleerde bookmakers die sportweddenschappen mogen aanbieden. Deze sites mogen helaas geen welkomstbonussen of gratis weddenschappen meer aanbieden. 

 

Freebet zonder storting

Onderstaande bookmakers geven jou een gratis sportweddenschappen bonus zonder storten cadeau na je registratie. Klik direct op de actieomschrijving om naar de website van de gratis welkomstbonus sport bookmaker te gaan of klik op de ´naar aanbieding´ knop om eerst de details te lezen.

b-Bets Logo
Verlopen
€ 5 Gratis Zonder Storting Nieuwe Klanten
Ladbrokes Logo
Verlopen
€ 10 gratis weddenschap zonder storten Belgie!
Circus Logo
Verlopen
€ 10 Gratis Zonder Storting Nieuwe Klanten

 

Freebet met storting

Er zijn ook veel promoties waarbij je een gratis weddenschap cadeau krijgt nadat je een inzet plaatst met gestort geld. Dit kan zowel zijn in de vorm van een welkomstbonus (zoals bij Ladbrokes en Circus) maar ook een promotie voor bestaande klanten (zie de andere aanbiedingen).

Ladbrokes Logo
Verlopen
100% tot € 200 in free bets Nieuwe Klanten Belgie
Circus Logo
Verlopen
100% tot € 250 in Free Bets Nieuwe Klanten
Evobet Logo
Verlopen
Risk Free tot € 30 op Europese top competities (+ Eredivise & Pro League) + Combi boost tot 30%!

 

Gratis wedden zonder storting – Hoe & Wat?

Wellicht klinkt een free bets no deposit bonus te mooi om waar te zijn, tóch is het daadwerkelijk mogelijk. Door goede contacten met verschillende bookmakers kunnen we enkele van dusdanige gratis gokken zonder storting acties voor je mogelijk maken. De hoop van de bookmaker is natuurlijk dat je na het krijgen van de gratis bonus later ook een storting gaat maken met echt geld. Daarnaast is het niet bij elke bookmaker even gemakkelijk om winst te maken.

Voorwaarden bij Gratis wedden zonder storting

Om het jou niet té gemakkelijk te maken zijn er vaak voorwaarden verbonden aan een gratis welkomstbonus sport. Je dient eerst voor een x hoeveelheid in te zetten op een bepaalde minimum quotering voordat je bonusgeld is omgezet in echt geld. Ook kan er sprake zijn van een maximale tijdsduur die je hebt voor het vrijspelen. Ten slotte kan er ook een maximaal winstbedrag zijn. Wij als sportweddenschappen-bonus.com bekijken altijd zeer gedetailleerd alle kleine lettertjes en brengen jou op de hoogte van alle details. Onderstaand vind je alvast de details van twee bookmakers die een gratis wedden op voetbal en sport zonder storting bonus aanbieden.

B-Bets – € 5 gratis zonder storting

Daar waar Circus ál haar klanten welkom heet met € 10 gratis, is de € 5 gratis van bBets Gratis Wedden exclusief voor wedders die zich via onze website registeren. Binnen uiterlijk 24 uur zul je zien dat je € 5 gratis op je account staat. Erna dien je je € 5 gratis 16x in te zetten (dus voor € 80 te spelen) op quoteringen van 1.80 of hoger binnen 30 dagen de tijd. Als je hieraan voldaan hebt, zet b-Bets een maximum van € 50 aan bonusgeld om in echt geld. Als je erna een storting maakt krijg je ook nog eens een 100% stortingsbonus tot € 100. Het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag op opnieuw odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen volstaat om dit bonusgeld om te zetten in echt geld. Zo profiteer je dus dubbel bij b-Bets.

 

Gratis wedden met storting – Hoe & Wat?

Een bonus zonder storting is vaak enkel voor nieuwe klanten en qua bonushoogte niet zo speciaal. Een gratis wedden mét storting actie is qua bonushoogte een stuk interessanter, wordt ook vaker als promotie voor bestaande klanten aangebonden en kent vaak ook aantrekkelijke voorwaarden. Hoe een gratis weddenschap (free bet) met storting in zijn werk gaat en welke bookmakers free bets aanbieden, lees je hieronder.

Voorwaarden bij Gratis wedden met storting

De meest bekende variant van een gratis wedden met deposit promotie is dat je als nieuwe klant een eerste storting maakt en vervolgens een eerste weddenschap plaatst. Vervolgens wordt, ongeacht het resultaat, de waarde van je inzet één of meerdere keren uitgekeerd als gratis weddenschap. Deze gratis weddenschap kun je vervolgens inzetten en doorgaans wordt de winst uit je Free Bet, dus niet de waarde van de free bet, uitgekeerd. Regelmatig bieden bookmakers dusdanige promoties ook aan bestaande klanten. Bij een inzet op een bepaald evenement krijg je als dank een x hoeveelheid aan Free Bets cadeau. Twee bookmakers bieden Free Bets aan als welkomstbonus. Deze vind je onderstaand terug.

Svenplay – 5% tot € 1000 aan cashback

Dagelijks kan je bij Svenplay vanaf € 4 tot en met € 1000 cashback ontvangen op je verlies. Elke maandag wordt je netto verlies uitgerekend en ontvang je dan 5% geld terug. Dit geld is meteen echt geld, en heeft dus geen rondspeelvoorwaarden. Wel even opletten dat free bets of wedden met bonus saldo niet meetelt voor deze cash back promotie. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over deze mooie cash back actie. Verliezen is altijd mogelijk, dus het is altijd mooi meegenomen om toch nog iets terug te krijgen.

cashback bij Svenplay
© Svenplay

Verlopen: Campeonbet – 10% tot € 150 cash back in free bets elke week

Ook bij Campeonbet kan je elke week 10% cash back ontvangen. Hier krijg je elke maandag op je netto verlies van de vorige week tot € 150 in freebets! Het minimum bedrag dat je kan ontvangen is € 10, maar let wel op dat het maximum free bet bedrag € 25 is. Bij het maximum cashback bedrag van € 150 krijg je dus € 25 x 6 free bets. Deze zal je binnen de 6 dagen moeten inzetten op quoteringen van 2.0 en enkel de winst uit deze weddenschappen kan je behouden. De Campeonbet cash back promotie is dus zeker een mooie optie!

 

Gratis wedden


Wat is een free bet?

Een free bet ofte gratis weddenschap geeft je één weddenschap waar je zelf geen inzet voor hoeft te betalen. De mogelijke winsten krijg je dan uitbetaald, zonder de oorspronkelijke weddenschap.

Zijn er verschillende soorten gratis weddenschappen?

Jawel, één groot onderscheid wordt gemaakt tussen gratis weddenschappen (free bets) en risicoloze weddenschappen (risk free bets). Bij risk free bets moet je de inzet effectief op je account hebben staan, hoewel het resultaat hetzelfde blijft.

Waarom krijg ik geen gratis weddenschap in Belgie?

Spijtig genoeg kunnen Belgische bookmakers geen free bets of bonussen meer aanbieden wegens veranderingen in de wet op kansspelen.