Bingoal Nederland & Belgie

Als je in Nederland of Belgie woont dan heb je toegang tot één van de betere bookmakers op de markt. Bingoal biedt veel voordelen aan, zoals bijvoorbeeld een grote focus op diverse odds boosts & promo’s voor speciale events. We bespreken de voornaamste facetten van deze bookie:

Bingoal logo in't klein

Bingoal beschikt over een Belgische & Nederlandse licentie!

Bingoal Bonus niet meer beschikbaar

Jammer genoeg kan je op geen enkele van de Belgische wed sites nog een bookmaker bonus benutten. De Bingoal bonus is dan ook geen uitzondering op deze regel, de enige promoties die de wetgeving toelaat, zijn odds boosts & winstverhogingen.

Ben je een Nederlander? Dan krijg je hier momenteel ook nog geen bonus. Via onze sportweddenschappen bonus lijst vind je een perfect alternatief. Een ander alternatief is BetCity:

Voor de Belgen is het dus spijtig genoeg niet meer mogelijk om een stortingsbonus te ontvangen. Op een speciale Bingoal Bonus code moet je dus ook niet wachten. Maar we doen verder, gelukkig zijn er andere manieren waarop een bookie kan uitblinken.

Bingoal Sportsbook

Een goede manier om de kwaliteit van een sportsbook in te schatten is om even naar de hoogte van de odds te kijken. Een vergelijking met andere merken in de industrie is natuurlijk de enige optie om ranglijsten te maken.

We pakken er een aantal wedstrijden bij uit de Belgische Pro League, we gaan ervan uit dat dit de voornaamste interesse is onder Belgische wedders.

De odds marges op voetbal in de Pro League bij Bingoal zijn onder de 5%
© Bingoal

Als we dit even snel uitrekenen dan kom je op een gemiddelde odds van rond de 4.8%, wat echt goed is in vergelijking met andere bookies. Sommige bookies zoals bijvoorbeeld Unibet Belgie kunnen deze odds nog kloppen, hoewel de meeste andere concurrenten dit niet kunnen.

Het aantal selecties per wedstrijd is wel een beetje beperkt met een vijftigtal. Dit zijn dan een aantal mogelijkheden zoals je standaard 1×2 bets, zowel als handicap weddenschappen.

Hoe ziet een wedformulier uit?

Heel standaard eigenlijk. De typische zwarte achtergrond van de Bingoal website krijgt dan in de zijbalk een klein wit kadertje met je gegevens van de weddenschap. Je kan dan makkelijk de hoeveelheid die je wil inzetten kiezen, alsook de bet veranderen in een combinatie weddenschap. De potentiële winst komt ook altijd heel zichtbaar in beeld.

Zo ziet een bet slip eruit op Bingoal
© Bingoal

Zoals je ziet is het dus kinderspel om even op voetbal te gaan wedden via deze site.

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Dit is ook weer iets specifiek voor Belgische bookies. Het gebruik van kredietkaarten is niet toegestaan op geen enkele gelicentieerde Belgische wed site. Hierdoor kan je dus geen Visa & ook geen Mastercard gebruiken. Alle mogelijke betaalmethodes zijn:

In Belgie: Neteller, Skrill, Maestro, Paysafe, Visa debit, ING, Klarna, Belfius, Bancontact
In Nederland: iDEAL, Visa, Mastercard

Meer dan genoeg opties, zoals je kan zien! Verrassend afwezig zijn bitcoin & Trustly, hoewel Bancontact ten minste net zo goed is als Trustly. In Nederland ligt het voornamelijk aan de wetgeving en zijn veel middelen verboden.

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

De enige manier om vragen te stellen aan de customer support is door gebruik te maken van het contact formulier. Dit is natuurlijk een beetje vervelend, want een live chat is toch redelijk normaal tegenwoordig om als voornaamste contact te verwachten?

Onze was eigenlijk om even te kunnen kijken of dit contactformulier niet op onhandige manier doorlinkte naar een customer service… helaas niet het geval. Je moet heel wat details op voorhand geven zoals het exacte tijdstip + datum van het ‘probleem’. Beetje vervelend, maar natuurlijk wel gemakkelijk voor de customer service agenten, aangezien deze gegevens vaak gevraagd worden.

Besluit over Bingoal Nederland & Belgie?

Bingoal is zeker niet de slechtste site uit het aanbod van Belgische & Nederlandse licentiehouders. Toch zijn er vele zaken die een pak minder goed ogen. Het ontbreken van een live chat is zeker een grote blaam op hun review. Als je dit niet erg vindt, dan zijn er gelukkig nog heel mooie quoteringen op het Belgisch voetbal, en ook af en toe een hoop odds boosts om dit nog mooier te maken.

Al bij al, geen slechte site, hoewel er een pak verbeteringen kunnen komen zeker op het vlak van functionaliteit.