Bingoal Nederland & Belgie

Als je in Nederland woont dan heb je toegang tot één van de betere bookmakers op de markt. Bingoal biedt veel voordelen aan, zoals bijvoorbeeld een grote focus op diverse odds boosts & promo’s voor speciale events. We bespreken de voornaamste facetten van deze bookie:

Bingoal logo in't klein

 

Bingoal Sportsbook

Een goede manier om de kwaliteit van een sportsbook in te schatten is om even naar de hoogte van de odds te kijken. Een vergelijking met andere merken in de industrie is natuurlijk de enige optie om ranglijsten te maken.

We pakken er een aantal wedstrijden bij uit de Belgische Pro League, we gaan ervan uit dat dit de voornaamste interesse is onder Belgische wedders.

De odds marges op voetbal in de Pro League bij Bingoal zijn onder de 5%
© Bingoal

Als we dit even snel uitrekenen dan kom je op een gemiddelde odds van rond de 4.8%, wat echt goed is in vergelijking met andere bookies.

Het aantal selecties per wedstrijd is wel een beetje beperkt met een vijftigtal. Dit zijn dan een aantal mogelijkheden zoals je standaard 1×2 bets, zowel als handicap weddenschappen.

Hoe ziet een wedformulier uit?

Heel standaard eigenlijk. De typische zwarte achtergrond van de Bingoal website krijgt dan in de zijbalk een klein wit kadertje met je gegevens van de weddenschap. Je kan dan makkelijk de hoeveelheid die je wil inzetten kiezen, alsook de bet veranderen in een combinatie weddenschap. De potentiële winst komt ook altijd heel zichtbaar in beeld.

Zo ziet een bet slip eruit op Bingoal
© Bingoal

Zoals je ziet is het dus kinderspel om even op voetbal te gaan wedden via deze site.

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Bij Bingoal kun je wedden met iDeal en creditcard.

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

De enige manier om vragen te stellen aan de customer support is door gebruik te maken van het contact formulier. Dit is natuurlijk een beetje vervelend, want een live chat is toch redelijk normaal tegenwoordig om als voornaamste contact te verwachten?

Onze was eigenlijk om even te kunnen kijken of dit contactformulier niet op onhandige manier doorlinkte naar een customer service… helaas niet het geval. Je moet heel wat details op voorhand geven zoals het exacte tijdstip + datum van het ‘probleem’. Beetje vervelend, maar natuurlijk wel gemakkelijk voor de customer service agenten, aangezien deze gegevens vaak gevraagd worden.

Besluit over Bingoal Nederland?

Bingoal is zeker niet de slechtste site uit het aanbod van Nederlandse licentiehouders. Toch zijn er vele zaken die een pak minder goed ogen. Het ontbreken van een live chat is zeker een grote blaam op hun review. Als je dit niet erg vindt, dan zijn er gelukkig nog heel mooie quoteringen op het Belgisch voetbal, en ook af en toe een hoop odds boosts om dit nog mooier te maken.

Al bij al, geen slechte site, hoewel er een pak verbeteringen kunnen komen zeker op het vlak van functionaliteit.