Toto Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 50
Wanneer je je als nieuwe klant van 24 jaar of ouder aanmeldt bij Toto sportsbook, kan je een Toto bonus claimen, lees nu onze uitleg. Door te storten en een bedrag van 5 tot 50 euro te plaatsen, krijg je bovenop je eerste weddenschap freebets terzelfde waarde. Je kan dus een Toto free bet claimen van maximum 50 euro. Maak dat je eerste Toto bet minstens odds van 1.50 heeft. Je krijgt het evenredige bedrag ervolgens in gratis weddenschappen uitgekeerd, nadat je weddenschap is gesettled. De free bet kan je binnen de 7 dagen inzetten. Je behoudt enkel de winst van de gratis weddenschappen met deze Toto welkomstbonus.
Maximale bonus

€ 50

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

Free bet direct beschikbaar na eerste bet

Min. quotering

1.50

Tijdslimiet

7 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 5

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Mooi bedrag
 • Eenvoudig rond te spelen
 • Voor spelers van 24+
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

30. September 2022

Licenties
 • Kansspelautoriteit
Betaalmethodes
 • iDEAL

Uitbetalingsvoorwaarden

Wie een saldo wil laten uitbetalen door Toto Nederland, kan dat vanaf een bedrag van € 5. De bonus bedraagt 100% € 50 als nieuwe speler. Opgelet, want dit is slechts voor spelers van 24 jaar of ouder. Je ontvangt aldus een free bet van dezelfde waarde als je eerste storting. Alle voorwaarden lees je op de website van Toto.

Voorbeeld 50 EUR Toto Free Bet

 • Meld je aan bij Sportsbook Toto
 • Verifieer meteen je account, via iDIN of manueel (verplicht)
 • Stort 1x 50 euro of meer (met iDEAL)
 • Plaats 1 weddenschap van 5 euro of meer op odds van 1.50+
 • De winst van je free bet, min de inzetwaarde, komt na de match op je account!

bonus toto sportsbook
© Toto

FAQ Toto Bonus

Hoeveel dien ik te storten om de Toto gratis weddenschap bonus te ontvangen?

Je kan de bonus claimen vanaf een storting van 5 euro. Deze free bet werkt als volgt:

 • stort € 5 of meer en ontvang 100% gratis weddenschap;
 • zet een weddenschap in tussen € 5 en € 50.
 • na afronden van je weddenschap, ontvang je een free bet van gelijke waarde als je inzet.

Kan je bij Toto storten met andere betaalmethoden?

Neen, in Nederland kan je enkel via iDEAL geld overmaken naar Toto Sport.

Staat er een vervaldatum op deze gratis weddenschap?

We kregen de eindtermijn van 7 dagen om je freebet in te zetten. Daarom raden we je aan om hier niet te lang mee te wachten, zodat deze niet verloopt.

Krijg je nog andere bonussen? 

Er zijn regelmatige acties en promoties bij Toto. Naast accu bets vind je er odds boosts voor belangrijke nationale wedstrijden. Voor bestaande klanten zijn er soms nog gratis weddenschappen te rapen, zoals tijdens de Champions League bijvoorbeeld. In geen gevallen is een Toto bonus code of Toto actiecode nodig.

Toto Aanmelden

Je kan je aanmelden bij Toto via de knop bovenaan. Vervolgens dien je je account te verifieren. Tegenwoordig gebeurt dat allemaal vrij eenvoudig via iDIN, tenzij je ervoor kiest om de stappen manueel te doorlopen.

Toto Storten & Uitbetalen

Eenmaal je je hebt aangemeld, kan je storten. Dit lukt enkel via iDEAL bij bookmaker Toto. Zo blijven ze in de lijn met de Nederlandse licentievoorwaarden voor kansspel aanbieders. Uitbetalen gebeurt rechtstreeks over je IBAN-bankrekening.

Toto Wedden & odds

Toto had nooit de beste reputatie voor sterke odds aan te bieden. Tot voor kort waren ze immers de enige legal aanbieder in ons land. Daar profiteerden ze mooi van. We verwachten dat de quoteringen nu toch iets gunstiger gaan worden, nu er tal van competitie op de markt is. Niettemin zijn we erg tevreden van het wedaanbod bij Toto. Er mag wel nog gewerkt worden aan meer live betting aanbieden.

Wedden op speciale bets zoals corners en dergelijke meer, is helaas niet meer toegestaan in Nederland. Toto doet hun best om toch voldoende markten per match aan te bieden.

Toto klantendienst

In contact komen met de klantenservice van toto.nl kan via verschillende methodes. We lijsten ze hieronder voor je op:

 • Mailen kan op: totoservices@nederlandseloterij.nl
 • Bellen naar 070-550 08 05 (gebruikelijke belkosten)
 • Beperkte FAQ beschikbaar op de site
 • live chat: via Messenger
 • Twitter

Conclusie Toto

Nu ze wat meer competitie hebben op de Nederlandse markt, komt Toto best verrassend uit de hoek. Ze bieden plots een fijne Toto bonus aan. Deze ligt in lijn met wat je elders kan vangen. Aan 100% tot 50 euro free bet is niets fouts. De termijn van 7 dagen is weliswaar beperkt om rond te spelen. Toch lukte het ons prima om er nog een mooie winst op te maken.