Toto Bonus & Review

In hoeverre je de Nederlandse wed markten kent, dan weet je misschien wel iets over de Toto, de nationale lotterij & bookmaker. We kijken even naar alle voor & nadelen van deze bookie. Net als bij onze andere online bookmakers zouden we graag de Toto bonus bespreken, helaas bestaat deze echter niet, dus sturen we je richting deze actiecode alternatieven.

Lees alles over Toto in onze bonus review
© Toto

Zoek je iets beter dan TOTO? Klik dan op deze link hieronder!

Geen promotiecode Toto: De moeite nog waard?

Een dikke vette nee, als je zonder bonus het bookmaker profiel een beetje gaat vergelijken met sommige andere actieve bookies dan kan je niet tevreden zijn. De meeste bet sites bieden een eerste stortingsbonus aan met nog eens betere odds voor wedden op voetbal ook! Waarom zou je dan nog bij de staat tijd zitten verspelen als er geen goede Toto acties zijn?

Ook de functionaliteit van de site bekijken we met wat argusogen.  Als je even in de playstore of Apple store kijkt zie je dat hun app een afschuwelijke rating krijgt. Wil je een alternatief voor deze slechte bookie? Dan kan je meteen in plaats van een actiecode Toto alle bonussen die beschikbaar zijn voor jou meteen via onderstaande link vinden.

Hier kan je alle Bookmaker Bonus opties vinden

Overigens kan je wel gewoon op alles wedden bij ToTo. Voetbal is natuurlijk de grootste focus, maar ook tennis, esports & darts zijn onder andere allemaal aanwezig.

Enkele prima alternatieven zijn bijvoorbeeld:

De Simplecasino bonus geeft 100% op je storting tot 500 euro extra! Leuk is ook dat je meteen met iDEAl kan gaan wedden bij deze bookmaker. Verder zijn de quoteringen redelijk gemiddeld, maar nog altijd goed genoeg om beter dan toto te zijn.

Ook met de Wallacebet bonus zit je heel goed. 120 euro krijg je om je storting te verdubbelen tegen heel goede rondspeelvoorwaarden. Ook hier kan je weer gewoonweg met je favoriete betalingsmiddel iDEAL gaan storten. Een perfect alternatief voor toto vind je dus bij Svenbet!

Je ziet het, er zijn genoeg opties op uit te kiezen als je wel een stortingsbonus of free bet wil ontvangen bij je eerste storting. Zowat elke grote betting site levert ook continu nieuwe promoties aan bij grote evenementen. Als je graag op grote competities inzet dan lees je best ook ons nieuwsoverzicht eens. Een welkomstbonus is altijd mooi meegenomen, maar deze promotiecode acties zijn ook heel mooi meegenomen altijd.

Toto Promoties: Van Vouchers tot gratis kaarten

Wat is Toto bonus als er geen welkomstbonus is? Gelukkig zijn er nog enkele andere dingen die misschien wel wat aantrekkelijk zijn. Zo kan je af en toe wel eens kaarten winnen voor belangrijke voetbalwedstrijden. Vooral de wedstrijden van Oranje en de Nederlandse beker komen vaak op de Toto Promoties pagina te staan.

Een ander Toto actie vind je in de vorm van Toto Vouchers. Hoe je deze toto bonus activeren kan vind je ook op de actiepagina. Meestal gaat het om Toto free bets, waar je dan een kleine gratis weddenschap krijgt op bepaalde wedstrijden.

Andere toto acties die je kan volgen zijn bijvoorbeeld:

Koning Toto: Ben je Team Sjaak, of team Donnie?

Met Koning Toto stem je dus op één van de twee Nederlandse iconen en heb je ook nog eens de kans om zelf ook een spelletje (virtueel) voetbal te spelen. Kies dus je favoriet van deze twee legendes en win het spel!

Toto combi boost:

Een combi boost is natuurlijk redelijk makkelijk uitgelegd. Als je meerdere wedstrijden/weddenschappen toevoegt op je formulier dan kreeg je verhoogde winsten. Zowat elke bookie heeft wel één of andere vorm van combinatie weddenschappen winst verhogingen.

Ons verdict over ToTo in deze review?

Je laat deze site best voor wat het is. Het vertrouwen in de staat om iets op een normale manier te regelen is zelfs bij het aanleggen van een stukje baan moeilijk te vinden. Waarom zou er dan verschil zitten in het online wedden wereldje? Het lijkt ons veel slimmer om een site te kiezen die gemaakt werd door echte gokfanatiekelingen & voetballiefhebbers. Gelukkig genoeg is er keuze met hopen!

Probeer dus vandaag nog één van onze beste bookmakers uit, of kies meteen de beste sportweddenschappen bonus uit onze top promoties. De keuze is aan jou, betere odds, betere klantenservice en een betere site functionaliteit dan bij Toto vind je bij zowat elke andere bookmaker meteen terug. Kies dus met gezond verstand in het oog!