Toto sport bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
500% tot € 50
Wanneert je je als nieuwe Nederlandse klant van 24 jaar of ouder aanmeldt bij Toto sportsbook, heb je recht op een hele mooie Toto bonus, hier alle belangrijke details. Zodra je een nieuwe account hebt aangemaakt kun je de bonus claimen. Door eenmalig 10 euro in te zetten op een wedstrijd met een odd van minimaal 1.50, krijg je 5 gratis weddenschappen van 10 euro. Door 10 euro in te zetten krijg je dus 50 euro aan Toto free bets. Deze free bets staan direct op jouw account nadat de eerste weddenschap is afgerond. De free bet moet je binnen 7 dagen na ontvangst inzetten, daarna verlopen ze. Je behoudt enkel de winst van de gratis weddenschappen met deze Toto welkomstbonus.
Maximale bonus

€ 50

percentage

500%

Rondspeel voorwaarden

Free bets direct beschikbaar na eerste bet

Min. quotering

1.50

Tijdslimiet

7 dagen na ontvangst bonus

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Mooi bedrag
 • Eenvoudig rond te spelen
 • Voor spelers van 24+
Beschikbaar in
 • Nederland Nederland
geldig tot

onbeperkt

Licenties
 • Kansspelautoriteit
Betaalmethodes
 • iDEAL

Uitbetalingsvoorwaarden

Wie een saldo wil laten uitbetalen door Toto Nederland, kan dat vanaf een bedrag van € 5. De bonus bedraagt 100% € 50 als nieuwe speler. Opgelet, want dit is slechts voor spelers van 24 jaar of ouder. Je ontvangt aldus een Toto sport bonus in de vorm van een free bet van dezelfde waarde als je eerste storting. Alle voorwaarden lees je op de website van Toto.

Voorbeeld van de Toto bonus

 • Meld je aan bij Sportsbook Toto
 • Verifieer meteen je account, via iDIN of manueel (verplicht)
 • Stort jouw eerste bedrag
 • Plaats 1 weddenschap van 10 euro of meer op een odd van 1.50+
 • Je ontvangt 5 free bets van 10 euro in jouw account, je hebt 7 dagen de tijd om deze in te zetten. Is de weddenschap goed dan is de winst van jou, exclusief de inzet van de free bet.

Toto bonus free bet

FAQ Toto Bonus


Hoeveel dien ik te storten om de Toto gratis weddenschap bonus te ontvangen?

Je kan de Toto sportsbook bonus claimen na een eerste weddenschap van 10 euro. De Toto free bet werkt als volgt:

 • stort een eerste bedrag op jouw nieuwe Toto account.
 • Plaats een eerste weddenschap van minimaal 10 euro op een odd van @1.50 of hoger.
 • na afronden van je weddenschap, ontvang je 5 free bets van 10 euro in je account.


Kan je bij Toto storten met andere betaalmethoden?

Nee, in Nederland kan je enkel via iDEAL geld overmaken naar Toto Sport.

Staat er een vervaldatum op deze gratis weddenschap?

We kregen de eindtermijn van 7 dagen om je free bets in te zetten. Daarom raden we je aan om hier niet te lang mee te wachten, zodat deze niet verlopen.

Krijg je nog andere bonussen?

Er zijn regelmatige acties en promoties bij Toto. Naast free bets vind je er odds boosts voor belangrijke nationale wedstrijden. Voor bestaande klanten zijn er soms nog gratis weddenschappen te rapen, zoals tijdens de Champions League bijvoorbeeld. In geen gevallen is een Toto bonus code of Toto actiecode nodig.

De staatsloterij is al langer dan vandaag bekend bij ons uiteraard. Vroeger was de TOTO een beetje een nationaal drama, maar tegenwoordig zetten ze harde middelen in om het product te verbeteren. Nu de Nederlandse markt gelegaliseerd is op vlak van kansspelen, kwam er natuurlijk grote concurrentie aan.

De Nederlandse staat wil die concurrentie echt aangaan, zo blijkt. Vandaar dat ze ons heerlijk verasten met de mooie free bet als welkomstbonus.

Toto Aanmelden

Je kan je aanmelden bij Toto via de knop bovenaan. Vervolgens dien je je account te verifieren. Tegenwoordig gebeurt dat allemaal vrij eenvoudig via iDIN, tenzij je ervoor kiest om de stappen manueel te doorlopen.

Toto Storten & Uitbetalen

Eenmaal je je hebt aangemeld, kan je storten. Dit lukt enkel via iDEAL bij bookmaker Toto. Zo blijven ze in de lijn met de Nederlandse licentievoorwaarden voor kansspel aanbieders. Uitbetalen gebeurt rechtstreeks over je IBAN-bankrekening.

Toto klantenservice

In contact komen met de klantenservice van toto.nl kan via verschillende methodes. We lijsten ze hieronder voor je op:

 • Mailen kan op: totoservices@nederlandseloterij.nl
 • Bellen naar 070-550 08 05 (gebruikelijke belkosten)
 • Beperkte FAQ beschikbaar op de site
 • live chat: via Messenger
 • Twitter

Mobiel wedden met de Toto app

Voor mobiele spelers is Toto ook een aantrekkelijk sportsbook. Ze bieden namelijk voor zowel Android als voor iOS een hele goede en snelle app aan waarmee je makkelijk weddenschappen kan plaatsen via jouw mobiele apparaat, waar je ook bent.

Conclusie Toto

Nu ze wat meer competitie hebben op de Nederlandse markt, komt Toto best verrassend uit de hoek. Ze bieden nu dan ook een erg aantrekkelijke Toto bonus aan. Deze ligt in lijn met wat je elders kan vangen. Er is niks mis met 50 euro aan free bets tegenover een eerste inzet van slechts 10 euro. De termijn van 7 dagen is weliswaar beperkt om rond te spelen. Toch lukte het ons prima om er nog een mooie winst op te maken.