Toto Bonus & Review

In hoeverre je de Nederlandse wed markten kent, dan weet je misschien wel iets over de Toto, de nationale lotterij & bookmaker. We kijken even naar alle voor & nadelen van deze bookie. Net als bij onze andere online bookmakers zouden we graag de Toto bonus bespreken. Helaas bestaat deze echter niet, en andere actiecode alternatieven zijn dan weer niet toegestaan in Nederland.

Lees alles over Toto in onze bonus review
© Toto

Geen promotiecode Toto: De moeite nog waard?

Vroeger was de TOTO een beetje een nationaal drama, maar tegenwoordig zetten ze harde middelen in om het product te verbeteren. Wanneer de Nederlandse markt achtereen gelegaliseerd wordt, dan komt er natuurlijk grote concurrentie aan, en de Nederlandse staat wil die concurrentie echt aangaan.

Als je zonder bonus het bookmaker profiel een beetje gaat vergelijken met sommige andere actieve internationale bookies dan kan je niet super tevreden zijn. De meeste bet sites bieden een eerste stortingsbonus aan met nog eens betere odds voor wedden op voetbal ook! Waarom zou je dan nog bij de staat tijd zitten verspelen als er geen goede Toto acties zijn? Wellicht omdat het de enige legale optie in Nederland is?

Ook de functionaliteit van de site bekijken we met wat argusogen.  Als je even in de playstore of Apple store kijkt zie je dat hun app een afschuwelijke rating krijgt. Echte Bookmaker Bonus alternatieven zijn er dus niet uit legale hoek.

Overigens kan je wel gewoon op alles wedden bij ToTo. Voetbal is natuurlijk de grootste focus, maar ook tennis, esports & darts zijn onder andere allemaal aanwezig.

Zijn er enkele prima alternatieven?

Er zijn genoeg opties om uit te kiezen als je wel een stortingsbonus of free bet wil ontvangen bij je eerste storting. Het grote nadeel? Dan kom je terecht bij ongereguleerde bookmakers die niet onder het mom van de Nederlandse wetgeving beschermd worden. Sommige van deze licenties komen uit Curacao, een land dat niet echt de sterkste reputatie heeft wanneer het gaat om speler bescherming. Een ander land dat vaak betrapt wordt door Nederlanders aan te nemen is Malta.

Het is dan de vraag of er veel verschil is voor de speler of die site nu binnen Europa in Malta een licentie heeft, of in Nederland… en het antwoord is… wellicht niet? Het grote verschil is natuurlijk dat deze licenties een pak geld opbrengen in het vestigingsland.

Toto Promoties: Van Vouchers tot gratis kaarten

Wat is Toto bonus als er geen welkomstbonus is? Gelukkig zijn er nog enkele andere dingen die misschien wel wat aantrekkelijk zijn. Zo kan je af en toe wel eens kaarten winnen voor belangrijke voetbalwedstrijden. Vooral de wedstrijden van Oranje en de Nederlandse beker komen vaak op de Toto Promoties pagina te staan.

Een ander Toto actie vind je in de vorm van Toto Vouchers. Hoe je deze toto bonus activeren kan vind je ook op de actiepagina. Meestal gaat het om Toto free bets, waar je dan een kleine gratis weddenschap krijgt op bepaalde wedstrijden.

Andere toto acties die je kan volgen zijn bijvoorbeeld:

Koning Toto: Ben je Team Sjaak, of team Donnie?

Met Koning Toto stem je dus op één van de twee Nederlandse iconen en heb je ook nog eens de kans om zelf ook een spelletje (virtueel) voetbal te spelen. Kies dus je favoriet van deze twee legendes en win het spel!

Toto combi boost:

Een combi boost is natuurlijk redelijk makkelijk uitgelegd. Als je meerdere wedstrijden/weddenschappen toevoegt op je formulier dan kreeg je verhoogde winsten. Zowat elke bookie heeft wel één of andere vorm van combinatie weddenschappen winst verhogingen.

Ons verdict over ToTo in deze review?

Alles kan een beetje beter. Het vertrouwen in de staat om iets op een normale manier te regelen is zelfs bij het aanleggen van een stukje baan moeilijk te vinden. Waarom zou er dan verschil zitten in het online wedden wereldje? Helaas door het ontbreken van een vaste welkomstbonus en vele andere zaken, zoeken vele Nederlanders naar oplossingen uit de illegale gokwereld.

Bij sportweddenschappen bonus kan je ook constant kiezen uit de beste promoties op de markt. Spijtig genoeg zijn deze momenteel enkel voor Belgen beschikbaar, aangezien slechts enkele andere bookmakers in Nederland een licentie hebben.