Toto app download en review

Toto is de oudste en voor vele ook bekende bookmaker in Nederland. Door het lange bestaan en catchy reclames heeft het dan ook al veel spelers aan zich weten te binden. Een groot voordeel dat Toto heeft in vergelijking met veel concurrentie is een goed werkende app waardoor spelers altijd toegang hebben tot Toto waar ze ook zijn.

Wij hebben de Toto app uitgebreid getest en vertellen jou op deze pagina exact wat de voordelen zijn van de app en hoe de Toto nl app precies werkt, wat het verschil is tussen de app en de mobiele web versie van Toto en hoe je de Toto app zelf kunt downloaden op jouw iOS of Android apparaat.

Toto app

Voordelen van de Toto app

De Toto app biedt een aantal handige featured en voordelen, hierbij een overzicht:

 • Kan op elk systeem gedownload worden
 • eenvoudige maar snelle app
 • Zowel voor Android als iOS
 • Toto bonus beschikbaar

De Toto app downloaden voor iOS

De Toto app is vooral voor mobiele Toto spelers met een Apple apparaat erg makkelijk in gebruik. Sinds kort staat apple namelijk ook sportweddenschappen apps toe in de app store waardoor de app makkelijk te downloaden is.

hoe download je de Toto iOS app?

De Toto app voor iOS is makkelijk te downloaden in slechts enkele stappen.

 1. Open de app store op jouw mobiele Apple apparaat en zoek voor ‘TOTO’
 2. Selecteer de eerste officiele Toto app met het Toto logo en tik op ‘downloaden’
 3. Open de app en login met jouw Toto account. Heb je nog geen Toto account? Meld je dan aan via een van de gele knoppen op deze pagina.

Toto app features

Toto Android app

De Toto android app werkt in principe exact hetzelfde als de iOS app. Beide apps hebben trouwens ook precies de zelfde functies en wed markten als de desktop versie van Toto. Het enige dat echter net anders is voor de Toto android app is de manier hoe je de app installeert op jouw apparaat. Hieronder begeleiden we jou stap voor stap in dit proces.

Zo download je de Toto Android app

Voordat je de Toto android app kunt downloaden moet je nagaan of dat jouw apparaat instellingen correct zijn ingesteld, je moet namelijk ‘onbekende bronnen’ accepteren in jouw instellingen om er voor te zorgen dat je geen problemen hebt met downloaden. Dit doe je door naar jouw instellingen te gaan -> kies beveiliging ->Vink het vakje ‘Onbekende bronnen’ aan als die nog niet was aangevinkt.

 1. Surf naar de Toto app pagina op de Toto website via jouw mobiele browser.
 2. Klik op de groene knop ‘Android app download’ op de app te installeren.
 3. Onderin op jouw scherm zie je nu dat Toto een bestand wilt downloaden, accepteer dit bestand en volg het installatie process.
 4. Open de app en je kunt nu inloggen en spelen met jouw bestaande account. Registreer via de gele knoppen op deze pagina als je nog geen Toto account hebt.

Toto android app installeren

Mobiel wedden bij Toto zonder app

Mobiel wedden is zoals vele weten ook mogelijk zonder app. De Toto website is namelijk ook gewoon prima te bereiken via de web versie met jouw mobiele browser. Via jouw browser krijg je dan een versie van Toto te zien die ook heel erg op de app interface lijkt, de Toto mobiele website is namelijk ook erg goed geoptimaliseerd en biedt naast de app ook een hele fijne speel ervaring. Mocht je niet direct de app willen downloaden kun je dus alsnog heel goed terecht bij Toto voor sportweddenschappen promoties via de mobiele web app.

Een nieuw account aanmaken in de Toto app

Wanneer je jezelf via jouw mobiele apparaat bij Toto wilt registreren, klik je zodra je de website bezoekt op de oranje knop ‘Registreren’ die je in het hoofdmenu kunt vinden. vervolgens moet je een aantal gegevens invullen en ben je klaar om te spelen.

 1. Inloggegevens: Allereerst geef je een email adres op en bedenk je een wachtwoord.
 2. Persoonsgegevens: Vul jouw persoonlijke details in.
 3. Identificatie: Als laatste verifieer je jouw ID.

Zodra Toto jouw identiteit heeft bevestigd doormiddel van jouw opgegeven identiteitsbewijs (dit is wettelijk verplicht), dan wordt jouw account geactiveerd en kun je inloggen in de Toto app.

Ontwerp en werking van de Toto app

Zodra je bent ingelogd kunnen we een kijke nemen in de app.Toto heeft erg haar best gedaan om de zelfde gebruikservaring te bieden als op de desktop versie. Alle wedmarkten zijn dan ook makkelijk te vinden en te navigeren in de Toto app. De app werkt snel en is gemakkelijk te gebruiken. Voor spelers die al bekend zijn met de mobiele website zullen ook merken dat het ontwerp van de Toto app vrijwel identiek is aan de mobiele website van Toto.

Veelgestelde vragen over de Toto App


Hoe kun je de Toto app downloaden?

De Toto app is makkelijk te downloaden voor iOS en Android. Al is het process voor beide wel net wat verschillend. De iOS app is eenvoudig te downloaden via de Apple app store. Voor de Android app zijn een aantal extra stappen nodig, bovenaan deze pagina begeleiden we je hierin stap voor stap.

Is er een bonus voor mobiele Toto spelers?

Die is er zeker. Voor spelers in de Toto app gelden de zelfde promoties en bonussen voor spelers op de Toto desktop versie. Bekijk hier de huidige Toto bonus voor nieuwe spelers. Op onze bonus pagina vindt je een overzicht van alle huidige bookmaker bonussen.

Hoe download je de Toto android app?

De Toto android app is te downloaden via de Toto website. Surf naar de toto app pagina op de mobiele website en click op de download knop. Volg vervolgens de stappen.

Welke stortingsmogelijkheden zijn er in de Toto app?

In de Toto app heb je de zelfde stortingsopties als op de website. Dat betekend dat je in de app gewoon vertrouwd kunt storten met iDeal.

Zijn er verschillen tussen de Android en iOS app

In het kort, nee. Al hoewel het installatie process verschillend is hebben beide apps dezelfde functies en interface. De verschillende apps maar ook de mobiele web versie en desktop site hebben dus allemaal dezelfde functies.