Hoe storten bij bookmakers? Bekijk alle betaalmethoden!

Online betalen wint nog altijd aan marktaandeel in, en ook de online bookmakers weten dit! Hierdoor blijven ze nooit lang bij de pakken zitten telkens wanneer er een nieuw trendy stortingsmiddel opkomt. We bespreken de voor en nadelen (indien deze er zijn) van alle opties voor betalen, en bieden een overzicht aan met alle opties. Voordat we in detail treden, vind je onderstaand reeds een overzicht van de meest populaire bookmakers en de door hun aangeboden betaalmethodes.

Unibet Bet365 Livescore Bet Circus LeoVegas Jacks
iDEAL
Visa/Master
PayPal
Trustly
PaySafeCard
Sofort
Apple Pay
Revolut
Brite
Bank
Lees meer over Unibet Bet365 Livescore Bet Circus LeoVegas Jacks

Hoe beoordelen wij deze methodes?

  • Snelheid van betalingen
  • Snelheid van uitbetalingen
  • Veiligheid (3d secure? Chargeback optie?)
  • Transactiekosten
  • Hoe populair is het bij de bookies?

Betaalopties toegelicht

Onderstaand meer informatie over de verschillende betaalmethodes.

1. iDEAL

Het nieuwste logo van iDEAL

Het is tegenwoordig makkelijk te vinden en iDEAL bookmakers behoren tot onze favorieten dankzij een aantal heel sterke punten. Indien je het niet wist, iDEAL werkt via een samenwerkingsakkoord tussen alle grote Nederlandse banken om als tussenpersoon online transacties te versnellen tegen een kleine kost.


 

2. Trustly

Trustly logo

Trustly bookmakers werken eigenlijk bijna net hetzelfde als iDEAL, het enige echte verschil is dat Trustly een internationaal product is, en zich niet enkel op de Nederlandse markt richt. Ook dit werkt dus gewoon via je bank, waardoor de veiligheid dus weer hoger gegarandeerd wordt. Als laatste punt, is Trustly natuurlijk ook bliksemsnel. Bekijk ook de Pay N Play bookmakers die ook uitsluitend Trustly gebruiken.


 

3. Visa & Mastercard

Visa & Mastercard logo

Kredietkaarten (en debet) zijn ook fantastische opties om mee te storten. Wel belangrijk om te weten dat tegenwoordig Belgen deze niet meer kunnen gebruiken. Gelukkig kunnen Nederlanders nog wel gebruik maken van hun kaarten. Storten gebeurt bijna altijd ogenblikkelijk, en afhalen kan tot 5 werkdagen duren.


 

4. Neteller & Skrill + PayPal

PayPal logo

Zo, Ewallets zijn online accounts waarbij je vaak ook een kredietkaart/debetkaart kunt krijgen. Storten kan dan ofwel via de service zelf ofwel via je kaart gelinked aan dit account. Gaat uiterst snel maar is meestal ook gepaard met hogere kosten. PayPal Bookmakers dragen hier wel altijd de kosten zelf van. Neteller en Skrill zijn momenteel niet beschikbaar in Nederland als bookmaker betaalmiddel.


 

5. Paysafe kaart

Paysafecard logo

Paysafe vind je in veel handelsketens terug. In ruil voor cash geld krijg je een coupon met 16 geheime cijfers die je online kan invullen om te betalen. Ook mooi is dat in tegenstelling tot E-wallets, je Paysafe wel kan gebruiken voor je sportweddenschappen bonus te ontvangen. Het grote nadeel is wel dat mogelijke winsten enkel via de bank kunnen worden uitbetaald. Bekijk alle Paysafe bookmakers hier.