Circus Bonus

Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deal op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering door sportweddenschappen-bonus.com
100% tot € 250

Zodra je een account opent bij Circus, wordt je in de watten gelegd. Eerst en vooral krijg je € 5 gratis bij de registratie en als je je telefoonnummer invult, dan ontvang je nogmaals € 5 gratis. Dit kan je vrijspelen door je gratis bonus 30 maal in te zetten en dit op min odds van 1.60. Hier geldt geen tijdslimiet voor. Als je overgaat tot een storting dan ontvang je ook nog eens 100% Free Bets tot aan € 250. Je gestort bedrag kan je dan in stukken inzetten en bij elke inzet, speel je dan een deel van een Free Bet vrij. Deze Free Bets krijg je zodra je je gestort bedrag eenmaal hebt ingezet en dit op minimum 1.50 odds. De Free Bets kan je inzetten naar keuze, maar je hebt slechts 7 dagen de tijd om dit te doen.

Maximale bonus

€ 250

percentage

100%

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Free Bet is Cash

Min. quotering

1.50

Tijdslimiet

onbeperkt

Minimum storting

€ 10

Bonus code

bonus code is niet nodig

Voordelen en Nadelen
 • Storten kan via iDeal en Bancontact
 • Hoog Bonuspercentage 250%
 • € 10 gratis
 • Enkel winst uit Free Bet uitbetaald
Beschikbaar in
 • België België
geldig tot

onbeperkt

Licenties
 • Kansspelcommissie | Commission des jeux de hasard
Betaalmethodes
 • PayPal
 • paysafecard
 • Skrill
 • Bank Transfer
 • iDEAL
 • Bancontact
 • HiPay

Uitbetalingsvoorwaarden

Als je een Circus bonus ontvangt, dan kan je dit nog niet laten uitbetalen. De gratis 10 euro Circus welkomstbonus dien je in te zetten op wedstrijden met minimale quoteringen van 1.60. Zodra je dertigmaal deze gratis bonus hebt ingezet, kan je dit laten uitbetalen. Om de welkomstbonus van Free Bets te kunnen laten uitbetalen, dien je de Free Bets in te zetten en dit op minimale odds van 1.50. Een Free Bet dien je binnen de zeven dagen in te zetten, anders ben je ze kwijt. Zodra je dit hebt gedaan, kan je de nettowinst laten uitbetalen.

Voorbeeld: € 10 gratis

 • Registreer je account en vul je telefoonnummer in.
 • Je ontvangt dan 10 euro gratis.
 • Plaats telkens een weddenschap op minstens 1.60.
 • Als je voor een totaal van 300 euro hebt ingezet, kan je het bedrag laten uitbetalen.
 • € 300 = 30 * € 10
 • Je hebt hiervoor onbeperkt de tijd hiervoor.

Voorbeeld: € 250 Free Bet

 • Log in op je account en maak een eerste storting.
 • Stel dat je € 150 stort met iDeal of Bancontact,
 • Dan heb je € 150 op je spelers account.
 • Stel dat je hiervan € 30 wedt, dan ontvang je 3 * € 10 aan Free Bets.
 • Als je nadien € 25 wedt, ontvang je 2 * € 10 aan Free Bets.
 • En € 5 telt al mee voor de volgende Free bet.
 • Als je derde bet dan € 5 is, ontvang je 1 * € 10 aan Free Bet.
 • Plaats een € 10 Free Bet op bvb een odd van 2.00.
 • Winnend? Dan ontvang je € 10 want dit is de nettowinst.

Bonus Circus
© Circus

FAQ over Circus Bonus

Wat is de minimum storting om te genieten van de bonus?

Je zal minstens 10 euro dienen te storten en in te zetten.

Kan ik storten via Skrill of Neteller?

Storten met Skrill of Neteller is perfect mogelijk.

Hoeveel dagen heb ik om de bonus vrij te spelen?

De Free Bets dienen binnen de 7 dagen ingezet worden. Voor het gratis cadeau is er geen tijdslimiet opgelegd.

Moet ik een Circus code invoeren?

Als je je via ons geregistreerd hebt, hoef je geen Circus Stortingsbonus Promo Code in te voeren bij de registratie van je account of bij een storting.

Ik heb geen Circus Bonus ontvangen, wat nu?

Indien je geen bonus hebt ontvangen, kan je het beste de klantendienst van Circus contacteren. Het gemakkelijkste is via live chat en zij kunnen dan uitleggen waarom je de bonus niet ontvangen hebt. Als je hebt meegedaan met de Super Odds promotie, vervalt de promotie van de Circus welkomstbonus.

FAQ Circus
© Circus

Circus Registratie

Het aanmaken van een Circus account gaat gemakkelijk en vlot, en je leest er hier alles over in onze Review Circus Nederland & België. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen een spelers account aanmaken en doen dit door hier op de link te klikken. Je komt dan op de Circus pagina terecht en rechtsboven zie je dan registreren of inloggen staan. Klik op registreren en een pop-up venster verschijnt. Hier kan je dan eerst je gratis cadeau kiezen van € 5. Selecteer hiervoor het sportweddenschappen bonus aanbod. Vul daarna je identiteitsgegevens in zoals naam, voornaam, geboortedatum, nationaliteit, geboorteplaats en rijksregisternummer. Bij het vakje vul je dan de persoonlijke gegevens in zoals straat en huisnummer, postcode en stad, e-mailadres en uiteindelijk je telefoonnummer. Kies in het derde vak je pseudo en wachtwoord. Vink daarna het vakje aan dat je de gebruiksvoorwaarden aanvaardt en klik dan op valideer.

Circus Storting en Uitbetaling.

Als je bij voetbal wedden sites zoals Circus geld wilt storten of wilt laten uitbetalen, dan kan je dit via verschillende manieren. We zullen de meest populaire methodes hieronder bespreken.

Storting

Log in op je account en selecteer storting, daarna kies je de gewenste betaalmethode, vul het bedrag in en klik valideer de transactie. Je kan geld storten via Bancontact, iDeal, Kredietkaart zoals Visa of MasterCard, Skrill, PaySafeCard, Cashlib en Moneyclic. Bij geen enkele van deze opties zijn er kosten aan verbonden.

Uitbetaling

Om geld op te nemen, dien je in te loggen op je Circus account en dan naar je spelers account gaan. Klik op mijn geld en dan een opname uitvoeren. Kies het bedrag dat je wilt opnemen en dan de methode. Valideer nadien je opname. Er zijn maar beperkte mogelijkheden om je geld te laten uitbetalen. Deze drie methodes zijn ten eerste een opname in een Circus vestiging of in het Casino van Namen. Ten tweede een overschrijving naar je bankrekening of ten laatste een opname naar een elektronische portefeuille. Ook bij een uitbetaling dienen er geen kosten te worden betaald.

Wedden Circus
© Circus

Circus Wedden en quoteringen

Het wedden aanbod van Circus was wel de moeite met meer dan 35 verschillende sporten waar je op kan gokken. Maar nu hebben ze tijdelijk een beperkt aanbod van een 17-tal sporten. Ook hier ligt de grote focus op voetbal en de grotere competities, met een 80-tal mogelijkheden per wedstrijd. We hebben dat ze snel weer naar hun oude sport aanbod ging.  Wel is er momenteel nog steeds plaats voor e-sport en speciale weddenschappen zoals presidentsverkiezingen en de naam van het eerste kind van Harry en Meghan.

Circus Klantendienst

Als je vragen hebt, dan kan je rechtsboven op de headset klikken en hierdoor open je de FAQ van Circus. Deze is niet uitgebreid, maar de belangrijkste vragen worden hier wel beantwoord. Als je geen antwoord kan vinden op je vraag, dan kan je de klantendienst bereiken via het contactformulier of de live-chat.

Circus Conclusie

Bookmaker Circus is een goede bookmaker die zowel Belgische als Nederlandse spelers aanvaardt. Het grote voordeel is dat je met Bancontact en iDeal kan storten, wat het voor ons wel makkelijker maakt. De bonus is ook van een goede hoogte met tot € 250 aan Free Bets. Dit is heel goed en bovendien krijg je ook nog eens 10 euro gratis wedden bij je registratie en je telefoonnummer. De quoteringen en het wedden aanbod zijn goed, maar momenteel is er maar een beperkt aanbod Als je een vraag hebt, dan helpt de klantendienst je gemakkelijk verder in het Nederlands.