Circus Opti Odds

Circus is één uitstekende bookmaker in het speelveld van de sportweddenschappen en heeft tal van promoties. De Opti Odds promotie is hier een voorbeeld van. Maar hoe werkt de Opti Odds promotie nu? Lees hier hoe je van deze promotie gebruik kunt maken met voorbeelden en doe er je voordeel mee.

Het wedden op sport wordt steeds groter. Sinds de nieuwe Nederlandse wet op kansspelen  in 2021 inging komen er steeds meer Nederlandse bookmakers bij en Circus is er daar één van. Bij bookmakers horen ook promoties, als wedder wil jij natuurlijk profiteren van het feit dat de bookmakers jouw als vaste klant aan zich proberen te binden. Circus probeert zich te onderscheiden van de rest van de markt met een nieuwe aanbieding; de Opti Odds.

In feite zijn de Opti Odds een soort van gecombineerde weddenschap met bonus. Je pakt een aantal verschillende weddenschappen bij elkaar en combineert die in de Opti Odds. Kies je favoriete sport en kies minimaal drie weddenschappen. Die zet je dan bij elkaar in de Opti Odds en die worden zoals bij de gewone gecombineerde weddenschap met elkaar vermenigvuldigd tot één grote quotering.

Meer bets in je Opti Odds promotie betekent een hogere bonus, dus je hoeft niet bij drie weddenschappen te stoppen, je mag maximaal acht verschillende bets aan je Opti Odds toevoegen voor een sappige bonus. Betaal met je iDEAL bookmakers en speel mee!

Opti Odds Circus

Win met de opti odds boost van Circus

Maar Circus gaat nog een stapje verder, want met de Opti Odds verhoogt de bookmaker die quotering ook nog eens. De losse bets moeten wel allemaal een minimale quotering van 1.60  hebben en je mag dus tot maximaal acht weddenschappen kiezen om met de promotie mee te doen.

Jij als ervaren wedder weet je daar natuurlijk wel raad mee, maar als je nog niet helemaal snapt wat er mee bedoeld wordt dan leggen we het hier even voor je uit aan de hand van een voorbeeld. In dit voorbeeld pakken we er voor het gemak drie Eredivisie wedstrijden bij, maar je mag natuurlijk ook een andere sport kiezen, of een andere competitie, of verschillende competities bij elkaar voegen.

Dus stel je hebt de volgende drie wedstrijden gekozen:

  • Ajax – Sparta, minder dan 3.5 doelpunten voor een quotering van 1.80
  • AZ- FC Emmen, beide teams komen tot scoren, quotering 2.10 
  • PSV – Feyenoord, Dubbele kans gelijkspel/Feyenoord, quotering 1.60

In een normale gecombineerde weddenschap is de berekening van je winstquotering 1.80 x 2.10 x 1.60 = 6.048. Zet je dus € 10 in op de gecombineerde weddenschap met deze drie bets en zijn alle drie de uitkomsten correct voorspeld, krijg je € 60,48 uitbetaald.

Met Opti Odds krijg je nog een bonus bovenop die 6.048. Dus kan het bijvoorbeeld 7.00 worden of misschien nog wel wat meer. Bij elke bet extra die je in deze Opti Odds toevoegt, is het bonusbedrag hoger, dus als je acht potentiële weddenschappen hebt gezien, die allemaal minimaal een quotering van 1.60 hebben, dan wordt daar door Circus een flinke bonus aan toegevoegd. Zorg dus dat je je nu bij Circus aanmeldt en profiteer van deze mooie promotie.
%nbsp;