Turkije – Portugal: kan Turkije stunten tegen Ronaldo en co?

Stefan Zande
20. juni 2024

Turkije en Portugal zijn op voorhand de twee favorieten in de poule met verder debutant Georgië en outsider Tsjechië. Op zaterdag 22 juni staan beide ploegen tegenover elkaar op het EK 2024. Om 18:00 uur gaat de bal rollen in het Signal Iduna Park, de thuishaven van Borussia Dortmund.

EK Welkomstbonus bij Circus: 5 free bets ter waarde van €50

Maak het Europees Kampioenschap nóg spannender en meld je als nieuwe speler aan bij Circus voor de Circus welkomstbonus. Wij zetten de belangrijkste stappen voor je op een rij om te profiteren van free bets ter waarde van €50:

1. Maak een account aan
2. Selecteer de welkomstbonus
3. Stort minimaal €10
4. Ontvang 5 free bets van €10 per stuk
5. Ontgrendel ze door minimaal €10 in te zetten

Je kunt de free bets vrijspelen door in te zetten op een odd van 1.60 of hoger. Ook is het belangrijk dat je minimaal 24 jaar oud bent en in Nederland woont. Je ontvangt de bets als het evenement waarop je hebt ingezet is afgelopen. De free bets dienen binnen zeven dagen na activatie te worden ingezet bij Circus, onderdeel van sportsbook Nederland. Speel je al mee? Kijk dan eens naar de super odds Circus.

Wedden op Turkije – Portugal: Ronaldo of Çalhanoğlu?

Bij Turkije is het vaak alles of niks op eindtoernooien. De voortekenen zijn goed, want de kwalificatie was een success als groepswinnaar in een poule met onder meer Kroatië en Wales. Toch is Portugal een zware tegenstander voor de Turken, want ook bij Portugal lopen de emoties soms hoog op en ze kunnen op het veld het bloed onder je nagels vandaan halen. De vraag is hoe Turkije daarop reageert als het even tegenzit.

circus EK welkomstbonus

Ook zal het een en ander afhangen van Cristiano Ronaldo. Zijn vorm is belangrijk, maar ook zijn teamspirit. Soms vindt Ronaldo zichzelf belangrijker dan het team. Dat was tot jaren geleden geen probleem, maar nu is hij niet altijd meer de beste, waardoor hij andere sterren als Bruno Fernandes in de weg kan lopen.

Bij Turkije loopt ook aardig wat kwaliteit rond. Denk aan oud-Feyenoorder Orkun Kökcü, die steeds beter in vorm kwam bij Benfica. Maar ook Ferdi Kardoglu (oud-NEC), Hakan Çalhanoğlu en supertalent Arda Güler kunnen het verschil maken. De wedstrijd tegen Portugal zal doorslaggevend zijn of de selectie en land gelooft in een succesvol EK.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!