Nederland – Oostenrijk: strijd om beste plek in de poule

Stefan Zande
24. juni 2024

Nederland en Oostenrijk vechten onderling uit wie de beste uitgangspositie heeft voor de achtste finale. Alhoewel het voor beide landen nog niet helemaal zeker is, lijkt de achtste finale een zekerheidje voor allebei. Het volgende doel is natuurlijk om zo hoog mogelijk te eindigen in de poule. Ga er dinsdag maar eens goed voor zitten om 18:00 uur, lekker op het terras in de zon of in opperste concentratie op de bank in de huiskamer. De bal gaat rollen in het Olympiastadion in Berlijn, waar op 14 juli ook de finale wordt gespeeld.

Pak 50 keer of 100 keer je inzet bij winst Nederland op Oostenrijk

De Oranjegekte is ook losgebarsten bij betting sites Nederland. Jacks komt om de hoek kijken met hun Jacks 100x aanbieding. Als je je nu aanmeldt bij Jacks, dan kun je 50 of 100 keer je inzet terugverdienen als Nederland wint van Oostenrijk. Dat doe je zo:

1. Maak een account aan
2. Stort minimaal €20 voor 50x odds boost of stort minimaal €100 voor 100x odds boost
3. Claim de welkomstbonus
4. Zet maximaal 1 euro in op ‘Nederland wint van Oostenrijk’

Om jou de grootste kans te geven op een deze mooie sportweddenschap bonus, hebben we de belangrijkste voorwaarden voor je opgezocht. Je moet namelijk minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Daarnaast heb je je na vrijdag 21 juni 2024 (00:01 uur) en voor 25 juni 2024 geregistreerd. Je kunt deze aanbieding niet combineren met andere acties.

Gokken op Nederland – Oostenrijk: wie is de favoriet?

Nederland kent een prima groepsfase na een 1-2 zege op Polen en een doelpuntloos gelijkspel tegen Frankrijk. Bondscoach Ronald Koeman gaf al aan dat hij vooraf had getekend voor zo’n scenario. Nu mag Nederland het afmaken tegen Oostenrijk. Dat is echter niet zo makkelijk als vroeger, toen Oostenrijk aan de onderkant van het Europese voetbal hing. Nu speelt het grootste deel bij grote clubs in de Bundesliga en hebben ze in Ralf Rangnick een coach met een groter plan. Een plan waarin druk zetten een duidelijk kracht is die Oranje moet zien te omspelen.

Nederland - Oostenrijk: Jacks welkomstbonus

De Oostenrijkers wonnen ruimer van Polen dan Oranje, namelijk met 1-3. Marko Arnautovic, oude bekende vanuit de Eredivisie, zorgde via een strafschop voor de eindstand, nadat Gernot Trauner kopte zijn land al in de tiende minuut op 0-1. Alleen een ruime nederlaag tegen Nederland kan een plek in de achtste finale voor Oostenrijk nog in gevaar brengen. Dan behoren ze eventueel niet tot de beste vier nummers drie. De sfeer in het stadion zal opperbest zijn, want zowel Oostenrijk als Nederland is een buurland van gastland Duitsland.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Jacks Casino & Sport Nieuws