Jack’s odds boost en verhoogde quoteringen

Jack’s, ofwel Jack’s casino en sport, is een van de grootste spelers in Nederland als we het over (online) wedden hebben. Veel zullen dan ook wel bekend zijn met de naam Jack’s, en dat is niet voor niks. Jack’s komt namelijk ook constant met nieuwe promoties en Jack’s odds boosts naar buiten. Op deze pagina bespreken we alle soort promoties die Jack’s aanbiedt en duiken we vooral in op de Jack’s odd boost en verhoogde quoteringen van deze Nederlandse bookmaker.

In de kaarten hieronder zie je de Jack’s odds boosts die op dit moment actief zijn en hoelang ze nog geldig zijn. Klik op ‘Naar aanbieding’ om de odds boost Jack’s direct te claimen op de website  van Jack’s.

Jack's Logo
Verlopen
Odd boost van @50.00 voor de juiste winnaar tussen tussen Real Madrid - Barcelona!
Jack's Logo
Verlopen
Odd boost van @50.00 voor de juiste winnaar voor de WK finale tussen Argentinië en Frankrijk!
Jack's Logo
Verlopen
odd boost van @50.00 als er een goal word gescoord bij Kroatië - Marokko!

Wat voor Jack’s quoteringen en odds boosts zijn er?

Er zijn een aantal verschillende promoties die Jack’s constant aanbiedt. Als we het over de odds boosts hebben gaat het echter vaak over specifieke events. Zo kun je bijvoorbeeld een odds boost krijgen om te wedden op darts of biedt Jack’s een x50 odds boost voor bijvoorbeeld een belangrijke voetbal wedstrijd. Vaak zijn deze odds boosts voor nieuwe spelers maar dat is niet altijd het geval, ook bestaande spelers kunnen van sommige promoties profiteren. Wel moet je voor de odds boosts altijd 24 jaar of ouder zijn.

Jack’s odds boost voorbeeld

Om je een beter beeld te geven van de Jack’s odd boosts hebben we hier een voorbeeld van een recente verhoogde quotering. Tijdens het WK voetbal in Qatar nam Nederland het in de poulefase op tegen Qatar. Om nieuwe spelers alvast een boost te geven boden ze elke nieuwe speler een x50(!) odds boost aan voor een Nederlandse overwinning. Het mooie aan dit soort Jacks odds boosts is dat deze odds normaal heel laag zijn, ofwel, de kans dat je wint is heel groot. Jack’s heeft bijna altijd wel een soortgelijke odds boost die beschikbaar is zolang er op dat moment wedstrijden gespeeld worden. Bovenaan deze pagina vindt je onze kaarten met de laatste Jack’s odds boosts.

50x je inzet als Nederland wint van Qatar

Hoe claim je een Jack’s odds boost?

Jack’s odds boosts zijn vaak exclusief beschikbaar voor nieuwe leden. Let er ook dat je minimaal 24 jaar moet zijn in Nederland om deze bonussen te mogen gebruiken. Via de knoppen op deze pagina kun je je eenvoudig aanmelden bij Jack’s. Hierna kun je gelijk de Jack’s odds boost claimen.

De maximale inzet voor de Jacks x50 odds boosts is €1,00. Als nieuwe spelers maak je met een inzet van slechts 1 euro dus direct kans op 50 euro. De winst van de Jack’s verhoogde quoteringen moet nog wel 1 keer worden rondgespeeld voor deze kan worden uitbetaald.

Opzoek naar een andere Jack’s boost voor nieuwe spelers?

Naast de odds boosts biedt Jack’s ook nog een reguliere welkomstbonus aan voor sportweddenschappen. Met deze Jack’s bonus kun je als nieuwe speler direct een Jack’s free bet van 20 of 50 euro ontvangen na jouw eerste storting.