Circus Super Odds

Nederlandstalige bookmaker Circus geeft al haar nieuwe klanten de kans om na hun eerste storting een inzet van € 1 te plaatsen op een speciaal geselecteerde Circus Super Odd van 50.00 in plaats van de reguliere lage quotering. Met deze Circus odd boost actie krijg je dus toegang tot extreem hoge odds die je normaal nooit zou tegen komen. De winstkans is dan ook groot en je winstbedrag ook. Hieronder vind je 3 van de aanstaande Circus Super Odds waar je direct gebruik van kan maken als nieuwe speler. Voor meer precieze details van deze Circus bonus lees je onderstaand verder.

Circus Logo
Eindigt over
::
Odd boost van @50.00 als PSV Eindhoven in Leeuwarden weet te winnen tegen Cambuur!
Circus Logo
Eindigt over
::
Odd boost van @50.00 als FC Barcelona wint tegen Mallorca
Circus Logo
Eindigt over
::
Odd boost van @50.00 als beide teams scoren bij Manchester City - Manchester United

Hoe wed ik op verhoogde 50.00 Circus odd boost?

Inzetten op Circus Super Odds is vrij simpel na het aanmaken van een nieuw account. Daarnaast is de kans dat je vervolgens wint ook nog is heel groot. De geselecteerde wedstrijden zijn veel hele makkelijke bets die normaal een lage quotering hebben. Zo kun je vaak inzetten op Ajax tegen een zwakkere eredivisie tegenstander of op bijvoorbeeld PSG tegen het zwakste team uit hun Champions League Poule. Met deze Circus odd boost maak je als nieuwe speler dus meteen kans om jouw eerste 50 euro binnen te halen.

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en registreer.
  • Stort € 10 of meer via bijvoorbeeld iDeal of een CreditCard storting.
  • Klik op ´sport aanbiedingen´ in het menu en erna ´super odds´ actie.
  • Bekijk de Super Odds van de dag. Je kunt de actie eenmalig gebruiken.
  • Interessante bet gevonden? Plaats max. een euro bet op de 50.00 quotering.
  • Gewonnen? Alle winst wordt uitbetaald in cash zonder voorwaarden!
Circus Super Odds 50.00 odd boost
© Circus

Liever een andere bonus?

Bovenstaande Hoge Quoteringen actie is specifiek voor nieuwe klanten.  Circus beloont ook haar bestaande klanten nagenoeg dagelijks met nieuwe promoties. Ook is er nog een andere Circus Bonus beschikbaar voor nieuwe spelers. Het loont dus om te blijven spelen bij Circus! Je hebt meer dan 20 verschillende sporten waarop je kunt wedden en de quoteringen zijn fair. De website is in het Nederlands en de Circus App werkt vliegensvlug. Al met al genoeg redenen om je aan te melden.