Circus Super Odds

Bookmaker Circus geeft alle nieuwe Belgische klanten de kans om na hun eerste storting een € 10 inzet te plaatsen op een speciaal geselecteerde verhoogde quotering van 5.00 in plaats van de reguliere lage quotering. De winstkans is groot en je winstbedrag ook. De precieze details lees je onderstaand. Ook laten we je kennis maken met de alternatieve welkomstbonus van € 250 in Free Bets die voor zowel Belgen als Nederlanders is.

Hoe wed ik € 10 op verhoogde 5.00 quotering?

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en registreer.
  • Stort € 10(+) via Bancontact, Visa, Master, Skrill of een PaySafeCard.
  • Klik op ´sport aanbiedingen´ in het menu en erna ´super odds´ actie.
  • Bekijk de Super Odds van de dag. Je kunt de actie eenmalig gebruiken.
  • Interessante bet gevonden? Plaats max. € 10 bet op de 5.00 quotering.
  • Gewonnen? Alle winst wordt uitbetaald in cash zonder voorwaarden!
Elke week verhoogde quoteringen met Circus Super Odds
© Circus

Liever een andere bonus? € 250 Free Bets wachten op jou!

Bovenstaande Hoge Quoteringen actie is specifiek voor nieuwe Belgische klanten. Ben je woonachtig in Nederland of profiteer je als Belg een hogere bonus? Ook dan ben je bij Circus aan het juiste adres! De hoogte van je eerste storting bepaalt hoeveel Free Bets er voor jou klaarstaan. Er is sprake van een bonuspercentage van 100% tot maximaal € 250. Als je bijvoorbeeld € 150 stort staat er dus voor € 150 aan Free Bets klaar. Je ontvangt je Free Bets door inzetten te plaatsen op quoteringen van 1.50 of hoger. Voor elke € 10 die je inzet, ontvang je een € 10 Free Bet. De Free Bets kun je vervolgens naar eigen wens inzetten en alle winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!

Circus beloont ook bestaande klanten!

Bovenstaand is er in beide gevallen sprake van een Sportweddenschappen Bonus voor nieuwe klanten. Circus beloont echter ook haar bestaande klanten nagenoeg dagelijks met nieuwe promoties. Het loont dus om te blijven spelen bij Circus! Je hebt meer dan 20 verschillende sporten waarop je kunt wedden en de quoteringen zijn fair. De website is in het Nederlands en de Circus App werkt vliegensvlug. Al met al genoeg redenen om je aan te melden. Klik dan ook op een van de aanmeld buttons, kies je bonus en start met winnen!