Circus app download en review voor Android en iOS

In België waren ze al lange tijd actief maar sinds het verkrijgen van een licentie is Circus ook in Nederland flink aan de weg aan het timmeren. Om zo veel mogelijk spelers te bereiken maar ook simpelweg om jou natuurlijk gewoon de beste ervaring te geven, heeft Circus ook gedacht aan de mobiele spelers op zowel iOS als Android.

Hieronder gaan we er verder op in en bespreken we precies wat we weten van de Circus app en wat deze bookmaker Nederland er aan gedaan heeft om jou een optimale mobiele ervaring te geven. Kun je mobiel wedden bij Circus en is er een Circus app download beschikbaar? Hieronder bespreken we het stap voor stap.

Circus app

Hoogtepunten Circus app

Helaas is er voor Nederlandse spelers op dit moment geen Native Circus app beschikbaar. Echter zijn er wel goede aspecten aan de mobiele website van Circus.

Circus app downloaden

Nu je deze Circus app review gevonden hebt, vraag je je misschien ook af ​​hoe je de Circus-app kunt downloaden voor iOS en Android en hoe mobiel wedden werkt bij Circus. Hieronder laten we je zien hoe je mobiel kunt wedden bij Circus via iOS en Android. Omdat de Circus app momenteel niet beschikbaar is in Nederland, is deze momenteel helaas niet beschikbaar om te downloaden. Aangezien de app echter kan worden gedownload van de Belgische website, verwachten we dat deze in de toekomst beschikbaar zal zijn.

Circus iOS app downloaden

De Circus app voor iOS is momenteel niet beschikbaar in Nederland. Voor veel concurrenten is de realiteit dat er geen apps zijn om te downloaden, maar dat is geen probleem. Mobiel wedden via mobiele browser is niet slecht bij Circus! We zullen dit hieronder verder bespreken.

Circus app downloaden voor Android

Helaas voor Android-gebruikers is het ook een realiteit dat er momenteel geen app is, en het publiceren van een app voor Android als een .apk is veel toegankelijker voor bookmakers dan via de app store. dit komt doordat de Google Play Store liever geen gok apps toelaat in de app store. Als er een app verschijnt zal deze dan ook waarschijnlijk direct via de Circus website te downloaden zijn in plaats van via de Google Play Store.

Circus app downloaden België

Voor Belgische spelers is de Circus app al wel beschikbaar. Voor Apple gebruikers is de app zelfs direct te downloaden via de Apple App Store. Voor Android gebruikers kost het net een stapje extra. Zei kunnen de app via de My Circus App Pagina op de Circus website downloaden.

Circus app Belgie

Mobiel wedden bij Circus

Zoals hierboven vermeld is er dus helaas geen Circus app beschikbaar voor de Nederlandse spelers. Echter betekend dit niet dat je niet goed mobiel kunt wedden bij Circus. De mobiele website die je eenvoudig via jouw mobiele browser kunt bereiken is namelijk heel goed geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en heeft zelfs heel veel weg van de app die voor de Belgen beschikbaar is. Zo hoef je dus niks te missen.

Registreren voor Mobiele Circus spelers

Wil je mobiel gaan wedden bij Circus maar heb je nog geen account, dan zul je je eerst moeten registreren. Anders word het natuurlijk erg moeilijk om weddenschappen te gaan plaatsen. Om te registreren ga je simpelweg naar de mobiele website van Circus. Rechtsboven zul dan een knop zien genaamd ‘login’. Klik hier op en selecteer vervolgens dat je een nieuwe account wilt maken en volg de stappen. Om dit makkelijker te maken kun je echter ook gewoon op een van de oranje knoppen op deze pagina klikken.

Mobiel storten en uitbetalen

Opnemen en storten, net als de promotie, net als op de desktop. Als je inlogt op de mobiele website, zie je je saldo in de bovenste balk. U kunt op deze knop klikken en u krijgt dan toegang tot betalingsopties en uitbetalingsopties. Uw opties hiervoor zijn hetzelfde als via het bureaublad. Dit betekent dat je zowel met Visa en MasterCard als met iDEAL kunt storten. Bekijk onze circusrecensie voor meer details.

veelgestelde vragen Circus app en mobiele website


Hoe kun je de Circus app downloaden?

Op dit moment is er geen Nederlandse Circus app beschikbaar. Nederlandse spelers kunnen echter goed terecht op de mobiele website. Voor Belgische spelers is er wel een app. Deze is te downloaden in de Apple App Store of direct via de Circus website voor Android gebruikers.

Is de welkomstbonus ook beschikbaar via de Cirucs mobiele website?

Dat is deze zeker. mobiele spelers bij Circus kunnen van alle promoties gebruik maken die ze ook op de desktop versie kunnen vinden. Dat is dus onder andere de welkomstbonus en Circus Super Odds.

Wat is het verschil tussen de desktop versie en mobiele versie van Circus?

Daar kun je op twee manieren naar kijken. De website op mobiel is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit betekend dat de website zich aanpast naar de verhoudingen van jouw beeldscherm en dat alles anders ins ingedeeld om navigatie makkelijk te maken voor mobiele apparaten. Als we naar de functies en wedmarkten kijken zijn de desktop website en mobiele website echter identiek. Op beide websites zijn exact dezelfde functies beschikbaar.

Hoe download je de circus app voor android?

Op dit moment is er nog een Circus Android app beschikbaar voor Nederlandse spelers. Zodra deze er is verwachten we echter dat deze direct te downloaden zal zijn via de Circus website.

Belangrijkste functies mobiele website Circus

Dus, zoals eerder genoemd in deze review, zijn er enkele goede dingen om in gedachten te houden over de mobiele Circus-site. Het is geen andere website, alleen de inhoud is anders in beeld gebracht. Daarom is de inhoud van de mobiele website precies hetzelfde als die van de desktop. Bovendien is de site snel en past de resolutie zich direct aan je schermverhouding aan voor de beste ervaring.

Conclusie Circus app

Dan komen we tot de conclusie van de review of onze test! Natuurlijk moeten we zeggen dat er helaas geen echte app is om te downloaden in je iOS App Store of Google Play Store. Dat zou natuurlijk beter zijn. U kunt echter alle functies gebruiken via de mobiele website. Mobiele games spelen bij Circus behoort dus zeker tot de mogelijkheden.