Wedden met Paysafecard

Als je af en toe online je inkopen doet dan zag je wellicht al eens de Paysafecard optie. Om het even snel samen te vatten; Dit is een handige manier om je cash geld meteen online te krijgen dankzij een 16 cijferige code op je Paysafecard. Nadat je in de winkel deze kaart koopt dan kan je bij je Paysafecard bookmakers dus even deze code invoeren om het geld op je saldo te krijgen.

Paysafecard logo

Alle Paysafecard Bookmakers

Momenteel is PaySafeCard als betaaloptie beschikbaar bij de volgende bookies:


Unibet LogoUnibet bonus

Unibet is in Nederland een gevestigde naam en biedt tal van betaalopties. Naast PaySafeCard kun je kiezen voor iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal, Trustly, PaySafeCard, ApplePay, Brite en een ouderwetse bankoverschrijving. Geen enkele bookmaker biedt zoveel betaalopties aan als Unibet.


Het logo van Bet365

Bet365 bonus

Bet365 is wereldwijd de meest bekende bookmaker en heeft ook tal van verschillende andere betaalopties. Bij Bet365 kun je, naast PaySafeCard, terecht met iDEAL, Visa, Mastercard, Trustly en Sofort. Genoeg keuze dus en genoeg reden ook om Bet365 zeker eens te proberen.

 

Hoe storten met Paysafecard?

Wedden met Paysafecard bij een bookie is redelijk makkelijk. Blijf je liever een beetje anoniem, dan kan je dus in de meeste krantenwinkels dit soort kaarten aankopen om dan kosteloos online deze kaarten te benutten.

Storten met Paysafecard kan dan door naar je kassier te gaan bij je favoriete online bookie, en Paysafe te selecteren als betaalmiddel.

Kras nu je gekochte kaart open, en voer de code van 16 cijfers in en voila, je geld staat meteen op je balans.

Hoe maak ik een Paysafe account aan, en waarom?

Wil je niet enkel via je contant geld Paysafecards kopen, dan zal je een Paysafe account moeten aanmaken via paysafecard.com. Jawel hoor, het is dus perfect mogelijk om zelfs online deze normaal ‘fysieke’ kaarten aan te kopen.

Op deze manier krijg je dan “een digitale voucher”, die net zo goed werkt en eigenlijk wat te vergelijken is met “virtuele kredietkaarten”. Je voert dan net op dezelfde manier de code in, en klaar is kees.

Let wel even op, je moet specifiek het bedrag kiezen bij de bookmaker dat gelijk is aan de Paysafecard die je kocht, anders werkt het niet!

Zijn er voor en nadelen bij wedden met Paysafecard?

Net zoals bij elk middel, met misschien uitzondering van Trustly of iDEAL gaan er enkele voor en nadelen gepaard bij deze optie. Laten we eerst even de positieve zaken bespreken vooraleer we negatief gaan doen.

Voordelen

  • Uitstekende beveiliging: tenzij je om één of ander reden je kaart verliest, dan is het aankopen van Paysafe + invoeren van de 16 cijferige code ontzettend veilig!
  • Geen kosten: Jij als klant betaalt nooit enige kosten voor het gebruik van je Paysafe kaart.
  • Instant deposit: Vanaf het moment je de code invoert en op enter drukt, krijg je meteen je geld online!

Dit zijn dus allemaal heel sterke punten, waar we ontzettend tevreden mee zijn. Hoe zit het dan met de mindere punten?

Nadelen

  • Geen uitbetalingen: Deze methode kan enkel gebruikt worden om geld online te zetten. Uitcashen zal altijd via je bankrekening moeten.
  • Niet veel keuze bij het storten: Deze kaarten komen in bepaalde waardes, 10, 25, 50 of 100 euro. Je kan dus niet echt kiezen welk bedrag je precies wil storten.
  • Lage stortingslimiet: De grootste voucher is enkel 100 euro, wil je 500 euro op je saldo zetten dan moet je dus 5 keer een code invoeren. Niet echt een middel voor de high rollers onder jullie!

Om het even kort samen te vatten:

Een Paysafecard is een geweldige optie om je privacy een beetje te garanderen. Je hoeft geen persoonlijke details op te geven wanneer je deze aankoopt. Niemand heeft dan ook enige zaken met waar je dit geld gaat gebruiken (bijvoorbeeld bij de betting sites).

Je betaalt zelf nooit kosten bij de transacties, en dit gebeurt ook super veilig via de 16 cijfer code die je enkel even moet invoeren bij je storting.

Je kan enkel kiezen tussen 4 verschillende bedragen: 10, 25, 50, of 100 euro vouchers.

De hoogste voucher is dus enkel 100 euro, wat voor de meeste mensen geen probleem is, maar als je graag voor grote bedragen speelt kan je dus best een andere optie gebruiken.

Elk storting gebeurt ogenblikkelijk, binnen de seconde. Uitbetalen is niet mogelijk via Paysafecard, en zal altijd via een bankoverschrijving moeten.

Wat zijn de beste alternatieven voor Paysafecard?

Zoek je naar iets dat super snel gaat, maar toch nog dezelfde veiligheid heeft als Paysafe? Dan zijn er helaas niet zoveel opties beschikbaar. Het grootste voordeel dat de meeste mensen ondervinden aan Paysafe gaat net om die anonimiteit. Dit vinden we enkel terug in 1 optie, helaas is ook deze momenteel niet beschikbaar in Nederland.

Crypto bookmakers bieden net als Paysafe een mooie vorm van anonimiteit aan zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid. Dit is misschien wel hét betaalmiddel van de toekomst, dus het is logisch dat dit ook bij bookies meer en meer begint op te komen. Een groot voordeel tegenover Paysafe is dat je grotere bedragen veel eenvoudiger kan gaan storten.

PayPal bookmakers en in mindere mate ook Skrill & Neteller hebben net iets minder gemeen met Paysafe bookies. Hoewel de anonimiteit een beetje wegvalt, staat de snelheid van uitvoering nog altijd centraal. Gelukkig kan je met deze opties wel makkelijker kiezen welk bedrag je wil storten. Vaak krijg je met dit soort middelen wel bijna nooit een bonus.

Wedden met Paysafe

Hopelijk snap je nu alle belangrijke details over Paysafe en hoe je net kan gokken met deze methode. Bekijk al onze bookmaker betaalmethoden hier voor meer informatie over alle beschikbare opties. Lees hieronder ook nog even onze FAQ.

 

Veelgestelde vragen over Paysafe Bookmakers


Wat is een Paysafecard

Een Paysafecard is een voucher die je ofwel via een handelswinkel of via de Paysafe site aankoopt om via een 16 cijferige code geld te storten online.

Moet ik een account aanmaken bij Paysafe?

Indien je online Paysafe vouchers wil kopen dan zal je een account moeten aan maken. Wil je enkel via de krantenwinkel fysieke kaarten aankopen dan is dit niet nodig.

Kan ik meerdere Paysafe kaarten tegelijkertijd gebruiken?

Via Paysafe heb je enkel 4 soorten vouchers, 10, 25, 50 & 100 euro. Wil je 60 euro storten dan kan je inderdaad best 1 kaart van 50, en 1 van 10 euro gebruiken.

Kan ik mijn winst via Paysafe laten uitbetalen?

Jammer genoeg niet, Paysafe biedt enkel vouchers aan om online te betalen. Een uitbetaling is dan enkel mogelijk via een andere optie.

Is Paysafe veilig?

Paysafe is één van de meest veilige opties ter wereld wanneer het gaat over online betalingen. Het enige risico dat je loopt ligt tussen het aankopen van je kaart en het storten online, indien je toevallig deze kaart ergens verliest. Hou ze dus bij de hand, en gebruik het meteen na aankopen.