Toto boost & specials

Toto is misschien wel de bekendste website voor sportweddenschappen of wel bookmaker in Nederland. Lange tijd was Toto ook de enige legale bookmaker in Nederland al is dat beeld inmiddels volledig veranderd sinds een hele hoop andere Bookmakers Nederland nu ook een licentie hebben gekregen. Hoe erg het landschap ook is veranderd, Toto is nog altijd een hele goede bookmaker in Nederland met goede odds en ook interessante promoties zoals verhoogde quoteringen. Die laatste actie van Toto bespreken we volledig door op deze pagina. Wat zijn de Toto boosts en acties precies? Waar op de Toto website kun je ze vinden en de belangrijkste vraag, hoe kun je ze claimen? Je leest het allemaal op deze pagina.

In de onderstaande kaarten kun je de Toto boosts zien die momenteel van kracht zijn en hoe lang ze nog van kracht zullen zijn. Klik op ‘naar aanbieding’ om een interessante en actieve boost hieronder te claimen en je zult dan direct worden doorverwezen naar Toto. Meer informatie nodig over hoe je de boosts claimt en kunt gebruiken? Scroll dan vooral nog even door voor meer info en uitleg.

Toto Logo
Eindigt over
::
Polen-Nederland: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)
Toto Logo
Verlopen
Dortmund-Real Madrid: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)
Toto Logo
Verlopen
Atalanta - Bayer: Kies jouw winnaar @50.00! (nieuwe klanten)

Welke Toto acties zijn er beschikbaar bij de Toto boost & specials?

Wanneer je bij Toto naar de sportweddenschappen gaan dan zul je bovenin in het menu een kop zien genaamd ‘Boost & Specials’. Wanneer je hier op klikt kom je op een pagina met een aantal interessante aanbiedingen die constant worden bijgewerkt. De meeste aanbiedingen die je hier zult zien zijn Toto odd boosts waarmee je een verhoogde quotering kunt ontvangen voor een losse en vaak voor een geselecteerde combinatieweddenschap. Bij veel bookmakers is het zo dan de verhoogde quoteringen vaak voor nieuwe spelers zijn of maar een keer te gebruiken zijn. In het geval van de Toto Boosts is dat niet het geval, ook bestaande spelers kunnen hier altijd gebruik van maken.

Toto odd boost voorbeeld

Hoe werken de verhoogde quoteringen nou precies bij Toto? In principe zijn ze vrij makkelijk te gebruiken. We zullen hier even kort en gemakkelijk uitleggen hoe de Toto odds boost nou precies in zijn werking gaat.

Toto odds boosts

Zodra je het Toto sportsbook opent zie je in het menu dus de optie ‘boost & specials. Wanneer je deze link opent zul je een overzicht zien dat lijkt oer p die in de afbeelding hierboven. Hetzelfde scherm maar dan andere weddenschappen, de afbeelding hieronder is immers een momentopname van de dag van schrijven. Al hoewel het aanbod constant verandert, geeft het ons wel alvast een goed beeld van het soort weddenschappen die hier te vinden zijn. Zoals je al direct kunt zien, wil Toto graag veel afwisseling brengen in de Toto boosts. Zo is het niet simpelweg een verhoogde odd als X team wint. Vaak is het een combinatieweddenschap van een bet verspreid over 2 of 3 teams die rond dezelfde tijd spelen.

Toto boost voorbeeld

In het tweede voorbeeld, die hierboven te zien is, zijn wederom weer een aantal interessante weddenschappen te vinden. Het valt direct op dat de Toto boost een zelfde soort weddenschap is als die van een week eerder maar dan voor een andere wedstrijd. Ditmaal krijg je voor weer twee van correcte scores van 2-1, 3-1, of 4-1 wel 28 keer je geld als dit bij zowel de wedstrijd van Arsenal als van Real Madrid correct zou zijn, een flinke boost dus! Wat ook leuk is aan de Toto boosts en acties is dat ze zich niet enkel focussen op de grote teams, ze maken interessante combinaties waardoor je vooral als nieuwe speler in aanraking komt met nieuwe teams en misschien ook wel weddenschappen.

Hoe zet je in op de Toto boost en specials?

Nu dat je precies weet hoe de Toto boost in zijn werk gaat, wil je misschien wel gaan inzetten op een Toto combi boost vandaag die je hebt gevonden? Zo ja, dan willen we je hier graag bij helpen en simpel laten zien hoe dit werkt. Gelukkig is het in dit geval niet zo ingewikkeld, wanneer je wilt gaan inzetten klik je op de gekozen odd, deze wordt dan toegevoegd aan jouw wedformulier. Het ziet eruit en werkt ook eigenlijk exact hetzelfde als wanneer je een weddenschap kiest uit een normaal Toto lijstje. Zet jouw inzet in via het wedformulier en dan is het wachten tot de uitslag en hopelijk een mooie winst!

Waarom Toto?

Bijna alle bookmakers in Nederland bieden wel een programma aan waarmee ze je voorzien voor boosted odds, maar waarom zou je dan specifiek kiezen voor Toto? Met een lange geschiedenis is Toto nog altijd een van de populairste bookmakers in Nederland. Dit komt doordat ze jaren geleden eigenlijk de enige legale bookmaker in ons land waren. Sindsdien is er wel het een en ander veranderd en is er veel concurrentie bij gekomen, toch is het Toto gelukt om met interessante acties en odds een van de populairste bookies te blijven.

Los van de bonussen biedt Toto ook een website die gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik is, ook zit je als mobiel wedden speler op je plek bij Toto. Met de Toto app die je zowel voor Android als iOS kunt downloaden heb je namelijk altijd toegang tot alle weddenschappen, waar je ook bent. Ook voor mobiele spelers in de mobiele app van Toto zijn trouwens alle zelfde weddenschappen maar ook bonussen en Toto odd boosts gewoon beschikbaar zoals je dat ook op de website kan.

Alternatieve Toto promotie

Mocht je nou nog helemaal geen geregistreerde speler zijn bij toto of ben je simpelweg op zoek naar een andere Toto bonus om te verzilveren, dan zit je hier ook op de goede plek. Toto biedt namelijk het hele jaar door een welkomstbonus aan waarmee je een hele mooie en snelle start kan maken bij deze bookmaker, in onze bookmaker bonus vergelijking komt deze ook goed voor de dag. Wanneer je je registreert via onderstaande knop, de welkomstbonus claimt en een eerste weddenschap van 10 euro zet, krijg je in ruil 50 aan gratis weddenschappen terug. Ben je nou echt enthousiast dan kun je met de winst uit die free bets vrijwel gratis wedden op de Toto boost & specials bijvoorbeeld.