Betcity odds boosts

Betcity is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse bookmakers. Dit komt niet alleen door de catchy reclames, maar ook omdat ze gewoon goede BetCity boost, odds en bonussen aanbieden aan nieuwe en bestaande spelers. Naast live weddenschappen en alle welbekende bets zoals handicap wedden, expected goals en bonussen, bieden steeds meer bookmakers ook bet specials aan en dat is bij Betcity niet anders. Verhoogde odds en odds boosts zijn beide te vinden bij Betcity.

 

ATTENTIE
Wij raden jou aan om te kiezen voor een beter bookmaker alternatief uit onze Bookmakers Nederland lijst.

 

Elk dag heb je bij Betcity tal van odds boosts bij hun sportsbook. Deze bookmaker staat al bekend om hun uitstekende quoteringen voor voetbal. Met de Betcity odds boosts promotie worden deze zelfs nog een stuk aantrekkelijker! Op deze pagina lees je precies wat dit is.

Verhoogde Betcity quoteringen en Betcity odds boost

Zoals je al weet kan je bij Betcity genieten van de beste quoteringen. Elke dag kan je in de sportsbook pagina van Betcity van zelfs nog hogere quoteringen genieten. Deze quotes kan je heel makkelijk vinden door allereerst naar de sportsbook te gaan, en dan in het menu op de Betcity promoties te klikken. Dan zie je meteen een overzicht van de promo’s, waarin de Betcity odds boosts steevast in vermeld staan. Klik je verder, zie je een lijst met speciaal door Betcity zelf verhoogde odds die opmerkelijk sterker zijn dan normaal.

odds boost betcity promoties

Wedden bij BetCity

Vaak gaat het ook om speciale quoteringen voor een geheel seizoensperiode. Momenteel zijn er heel veel verhoogde odds over de Eredivisie en andere Europese wedstrijden, zoals je hieronder kunt zien. Andere markten waar je tegen verhoogde quoteringen kan op wedden bij deze Bookmaker Nederland zijn bijvoorbeeld de champions league, de gouden bal, enzovoort.

Betcity speel slimmer bets

Hoe maak je gebruik van deze Betcity odds boost?

Er zijn twee verschillende soorten odds boosts bij Betcity, namelijk de promoties of de Betcity odds boostdie enkel voor nieuwe spelers beschikbaar zijn, en de speel slimmer bets waar ook bestaande spelers van kunnen profiteren.

Betcity Speel slimmer bets

Waar vindt je de Betcity speel slimmer bets en hoe kun je er op inzetten? De Betcity speel slimmer odds boosts zijn beschikbaar voor iedereen, niet alleen voor nieuwe spelers. Je kunt de Betcity boosts gemakkelijk vinden op de homepagina van het sportsbook. in het menu aan de linkerkant onder “populair” vindt je als eerste een link naar speel slimmer bets. Eenmaal op deze pagina krijg je een overzicht van alle special bets die op dat moment beschikbaar zijn. Klik er een aan en deze word direct toegevoegd aan jouw wedformulier.

Betcity speel slimmer bets

Wedden bij BetCity

Betcity odds boosts

De hogere odds boosts zijn te vinden in de ‘promoties’ sectie van Betcity, deze is makkelijk te vinden in het menu. Een BetCity odds boost is vaak wel x50 en soms zelfs BetCity 100x je inzet voor bijvoorbeeld Eredivisie wedstrijden van Ajax en PSV. Zoals je je misschien wel kunt voorstellen geven ze deze absurde odds niet zomaar weg. Ze zijn namelijk eenmalig beschikbaar voor nieuwe spelers in de vorm van een welkomstbonus. Hieronder een voorbeeld:

Betcity odds boost

Nog meer speciale odds waar je vaak kan op wedden

Misschien iets minder belangrijk voor onze Nederlandse markt. Zelfs op cricket en rugby kan je tegen hogere odds gaan wedden dan normaal. Ook heb je nog eens Bundesliga odds te ook weer gunstiger werden dankzij deze Betcity boosts. Je kan bijvoorbeeld wedden op wie er kampioen wordt, zowel als wie er naar de twee klasse zakt. En nu we toch over de tweede klasse spreken, je kan zelfs wedden wie er promoveert van zowel de Engelse als de Duitse twee klasse.

Je kan altijd ook meteen zien hoeveel de odds verhogen in de omschrijving boven de vernieuwde odds. Een andere veelvoorkomende weddenschap die we terugvinden gaat om de topschutters stand. Ook hier kan je weer zowel op de Premier League alsook de Bundesliga gaan gokken op deze categorie. Wat ook kan, is individueel voor bepaalde teams gokken op het aantal doelpunten deze per seizoen scoren. Soms heb je ook combinaties van twee verschillende weddenschappen, zoals bijvoorbeeld zoals United als Liverpool scoren over de X aantal doelpunten.

Nog meer gokken nodig? Pak de bonus van Betcity

Via onze exclusieve deal krijg je bij je Betcity bonus 100% tot € 20! Deze stortingsbonus is onmiddellijk beschikbaar. Je dient hem rond te spelen op odds van 1.01 of hoger, erg interessante tarieven dus. De bonus van Betcity is misschien niet de meest aantrekkelijke op de markt. Zoals je kan zien op onze lijst met bonussen staat deze niet super hoog aangeschreven in vergelijking met andere bookmakers. Klik op de link om de andere bookmaker bonussen te ontdekken. Naast de standaard welkomst bonus biedt Betcity ook vaak een x50 odds boost BetCity aan in de vorm van een eenmalige welkomstbonus.

Als je graag op voetbal wil wedden dan is Betcity natuurlijk wel één van de beste opties op de markt. De quoteringen zijn gewoonweg fantastisch als we deze vergelijken met andere bookmakers. Daarom kunnen we ondanks de iets mindere bonus Betcity toch nog altijd hard aanraden. Zeker als we dan nog eens de Bet City odds boost er bij rekenen, waar de al hoge quoteringen net nog iets hoger worden. Wil je een account aanmaken bij Betcity, dan kan dit via onderstaande link waarmee je meteen de bonus deal kan bij krijgen. En dat bovenop al die mooie odds verhogingen!

BetCity aanmelden