Unibet odds boost: zo ontvang je 50x je inzet

Unibet is een van de grotere bookmakers in Nederland en veel zullen ook al wel bekend zijn met de naam van deze Nederlandse bookmaker. Naast de competitieve Unibet odds komt Unibet ook constant met nieuwe promoties en Unibet odd boosts. Hieronder vindt je de laatste aanbiedingen en vertellen we jou precies hoe deze Unibet boosts werken en hoe je ze kan claimen.

Unibet Logo
Verlopen
Dortmund-Atletico: Füllkrug (DOR) scoort eerste doelpunt @6.00! (alle klanten)
Unibet Logo
Verlopen
Manchester City - Real Madrid: Kies jouw winnaar in reguliere speeltijd @50.00! (nieuwe klanten)
Unibet Logo
Verlopen
PSV-Vitesse: PSV wint @50.00! (nieuwe klanten)

Over Unibet verhoogde quoteringen

Bij belangrijke en grote wedstrijden komt Unibet vaak met verhoogde quoteringen. Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd van het Nederlands elftal, bij Europees voetbal of een competitie kraker. Wanneer deze odd boosts langs komen krijg je vaak wel Unibet 50x inzet en soms zelfs 100x! De meeste odd boosts zijn speciaal voor nieuwe spelers.

Unibet odd boost voorbeeld

Om een nog beter beeld te geven nemen we een kijkje bij een eerdere Unibet odds boost, in dit geval een promotie die tijdens het WK voetbal actief was. Marokko bereikte de halve finale en met nog 1 overwinning konden ze dan ook de finale bereiken. Unibet kwam toen met een x100 odd boost voor Marokko om in de finale te komen. In andere woorden betekend dat x100 voor een Marokkaanse overwinning in die wedstrijd.

Marokko WK finale boost Unibet

Hoe claim je de Unibet odds boost?

Het claimen van een Unibet odd boost ofwel Unibet verhoogde quotering gaat vrij eenvoudig. Hieronder vertellen we jou in 3 stappen exact hoe je dit in enkele minuten kunt doen.

  1. Selecteer de promotie kaart boven aan deze pagina van de odd boost die je wilt gebruiken.
  2. Je word nu doorgestuurd naar Unibet waar je een nieuw account moet registreren. Tijdens het registeren kun je direct een van de actieve welkomstacties selecteren die je wilt hebben.
  3. Rond de registratie af en je kunt direct inzetten op de door jou gekozen Unibet boost met Unibet 50x je inzet.

Goed om te weten: de odd boost alleen voor nieuwe spelers zijn. Daarnaast moet je ook minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om in aanmerking te komen voor een Nederlandse bookmaker bonus.

Opzoek naar een andere Unibet promotie?

Zoek je toch een andere promotie van Unibet of is er op dit moment simpelweg geen odd boost beschikbaar? Dan is er ook nog altijd de Unibet bonus ofwel de reguliere welkomstbonus die je altijd kunt claimen.

Wat is Uniboost?

Als je zelf al opzoek bent gegaan naar promoties en odd boosts bij Unibet dan ben je wellicht een sectie tegengekomen genaamd Uniboost en vraag je je af wat dit dan precies is? Naast de geweldige x100 en x50 odd boosts die regelmatig verschijnen, zijn er nog vaker Uniboosts beschikbaar. Dit zijn Unibet odd boosts die vaak maar kort beschikbaar zijn, 3 uur maar om precies te zijn, je moet de pagina dus goed in de gaten houden. Het voordeel dat een Uniboost dan weer geeft is dat deze ook beschikbaar zijn voor bestaande spelers.

Hieronder geven we een voorbeeld van de Uniboost pagina bij Unibet op 16 februari, er stonden die dag een aantal mooie Europese wedstrijden op het programma en daarvoor waren er ook een aantal Uniboosts beschikbaar. Voor zowel nieuwe als bestaande spelers dus. Die dag kreeg je een verhoogde odd van @5.50 als Ajax won met een goal van Tadic. Een odd van @4.00 als Luuk de Jong zou scoren en een odd van @1.70 als er minstens 1 goal viel bij Barca – Man United mits dat Lewandowski en Rashford samen ook meer dan 1.5 keer op goal schoten.

Unibet Uniboost voorbeeld

Veelgestelde vragen over Unibet odds boosts


Kan iedereen de odd boosts gebruiken?

De Unibet odd boosts komen in de vorm van een welkomstbonus en zijn dus speciaal voor nieuwe spelers. Als je je registreert bij Unibet krijg je direct de optie om de promotie te selecteren.

Kun je meerdere keren gebruik maken van een odd boost?

Je kan slechts eenmalig gebruik maken van elke odd boost

Is er een maximale inzet?

Ja, er geld een maximale inzet van 1 euro voor de x50 of x100 odd boosts bij Unibet. Voor de Uniboosts kun je zelf de inzet bepalen.