ZEbet odd boosts en verhoogde quoteringen

ZEbet is een Nederlandse bookmaker waar sommige misschien nog iets minder bekend mee zijn vergelijken met een aantal andere sportbooks. Toch is ZEbet al een vrij grote naam in de wereld van online sportweddenschappen. Zo waren ze over de grens bij de Belgen eerder al heel populair met ZEturf ofwel wedden op paardenraces. Nu ze ook in Nederland actief zijn bieden ze hier een vrij uitgebreid online casino en sportsbook aan met ook een aantal interessante promoties. Op deze pagina gaan we specifiek is op de ZEbet odds boosts. We vertellen je precies welke promoties en precies beschikbaar zijn, hoe deze werken en ook hoe je deze verhoogde ZEbet odds precies kunt gebruiken.

Allereerst zie je op de kaarten hieronder alle recente ZEbet odd boosts en ook de verhoogde quoteringen die op dit moment beschikbaar zijn. Zie je er een interessante weddenschap tussen staan? Klik dan simpelweg op de kaart en we sturen je direct door naar de bookmaker zodat je direct kunt inzetten op de gekozen ZEbet odds boost.

Wat zijn ZEbet verhoogde quoteringen precies?

Voordat we de beschikbare acties uitleggen en je misschien ook nog niet zo bekend bent met ZEbet, gaan we eerst even kijken wat een verhoogde quotering nu precies is? Over het algemeen zijn er twee soorten odds boosts bij de meeste bookmakers. Zo zijn er odd boosts van soms wel 50 of 100x je inzet, deze komen vaak in de vorm van een eenmalige welkomstbonus en zijn dan ook alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. Deze boosts vindt je naast ZEbet ook vaak terug bij de BetCity odds boost of wekelijks met de Circus Super Odds bijvoorbeeld.

De tweede variatie die je vaak ziet bij bookmakers zijn odds boosts die voor iedereen beschikbaar zijn. Natuurlijk krijg je hier dan niet 100 keer je inzet bij maar alsnog zijn er zo constant acties beschikbaar waarmee je bijvoorbeeld 50% meer winst kan pakken als met de originele odd. Nou is dit iets wat ZEbet ook graag doet en ze bieden dit zelfs aan in twee verschillende vormen. Zo heb je de standaard odds boost die beschikbaar is maar bij ZEbet zijn er ook regelmatig ZE combo boost acties te claimen waarbij je tot wel 50% meer winst kan pakken op combinatie weddenschappen. Beide leggen we je precies uit op deze pagina.

Dagelijkse ZEbet Super Odds

Als eerste gaan we een kijkje nemen bij de ZEbet Super Odds. De naam zegt eigenlijk al genoeg. ZEbet pakt elke dag een aantal odds van een interessante wedstrijd en boost deze, ofwel geeft je meer winst. Super dus! Zo kun je extra winst pakken op wedstrijden met een odd die je bij de andere bookmakers op dat moment niet kant vinden.

ZEbet Super Odds

ZEbet Super Odds voorbeeld

Om de ZEbet Super Odds beter te kunnen uitleggen gaan we dat doen aan de hand van een voorbeeld. Een visueel voorbeeld maakt het immers altijd makkelijker om iets uit te leggen. Het voorbeeld hieronder is een Wimbledon wedstrijd. Nou is de wedstrijd voor ons natuurlijk even niet heel belangrijk, voor ons gaat het er vooral om hoe veel de odd nou daadwerkelijk geboost gaat worden. In dit geval zien we dat de originele odd 2.15 was en naar 2.50 gaat. dat is een 16% verhoging.

De maximale inzet op een super odd is 10 euro. Met zo een boost kun je zo dus best wat extra winst mee pakken. Voor veel liefhebbers van sportweddenschappen in Nederlanders lijkt dit ons dan ook een hele interessante actie.

ZEbet Super Odds voorbeeld

Een aantal voordelen van de ZEbet Super Odds

 • Elke dag kans om extra winst te maken met ZEbet Super Odds.
 • Een maximum inzet van € 10 per Super Odd, bij veel bookmakers is dit vaak maar 1 euro.
 • De grootste wedstrijden van alle sporten komen langs.
 • Dagelijks rond 12:00 verschijnen ze voor onbepaalde tijd.

Hoe claim je de ZEbet Super Odds?

Je weet nu precies wat een ZEbet Super Odd is, hoe deze werkt en ook wat de voordelen zijn. Nu ben je dan misschien ook wel benieuwd hoe je er eigenlijk gebruik van kunt maken? Gelukkig kan dat in een aantal gemakkelijke stappen die we hieronder precies voor je op een rijtje hebben gezet.

 1. Als eerste stap ga je naar het ZEbet sportsbook, dit kan gemakkelijk via de gele knop hieronder. We sturen je dan direct door.
 2. Als tweede ga je naar de homepagina bij ZEbet. In het menu links zal je dan, boven alle beschikbare sporten, een geel uitgelichte optie zien genaamd ‘Super Odds’.
 3. Klik op Super Odds en je zult een overzicht zien van de odds die op dat moment beschikbaar zijn. Zie je een interessante ZEbet Super Odd? Klik er dan op en zet in via jouw wedformulier, maximaal 10 euro.
Aanmelden bij ZEbet

Zie je nou geen beschikbare ZEbet Super Odd in het overzzicht? Schrik dan niet! De Super odds verschijnen dagelijks maar zijn ook maar beperkte tijd beschikbaar. Soms zul je de pagina dan ook even goed in de gaten moeten houden als je wilt profiteren van extra winst.

Mocht je echter op een andere manier extra winst willen pakken bij ZEbet, bijvoorbeeld met verhoogde odds voor combinatie weddenschappen? Lees dan vooral hieronder nog even door. Er is namelijk nog een andere vorm van ZEbet boosted odds beschikbaar genaamd ZEbet combo boosts, ook deze actie leggen we hieronder helemaal uit. Net als de Super Odd kun je hiermee extra winst pakken namelijk.

 

ZEbet combo boost voor combinatie weddenschappen

Als tweede promotie waarmee je extra winst kunt pakken bij ZEbet is er dan ook nog de ZEbet combo boost. Deze promotie is, als je het aan ons zou vragen, nog is extra interessant. Mocht je deze ZEbet combo boost op de juiste manier inzetten dan kun je hiermee namelijk nog meer winst boeken als met een Super Odd.

Zebet combo boost

Hoe werkt de ZEbet Combo Boost en hoe kun je deze gebruiken?

De combo boost van ZEbet werkt net weer even wat anders als de ZEbet Super Odds die we hierboven al eerder hebben bespreken. Voor de Combo Boost van ZEbet hoef je namelijk niet naar een speciale promotie pagina. Je kunt de combinatie weddenschap die je wilt gaan boosten namelijk gewoon zelfs samenstellen.

Hoe werkt het? De ZEbet combo boost geeft je een winstboost van een bepaald percentage bovenop een combinatie weddenschap. Vanaf een combinatie weddenschap met minimaal 4 bets van elke @1.10 of hoger begint de boost te lopen. des te meer weddenschappen je aan de weddenschap toevoegt, hoe hoger de winst natuurlijk wordt.

De extra winst die je maakt door de combo boost wordt uiteindelijk uitbetaald in de vorm van een ZEbet Free Bet. Aan deze free bet zitten gelukkig geen strenge regels verbonden. Deze hoeft slechts een keer worden rondgespeeld op een weddenschap en odd naar keuze voordat je kunt uitbetalen.

Voordelen en voorwaarden van de ZEbet Combo Boost promotie

 • Verdien tot wel 50% extra winst op jouw combinatieweddenschappen met de ZEbet combo boost.
 • Vanaf 4 weddenschappen in de combinatie begint het voordeel op jouw weddenschap uit te betalen.
 • De minimale odds om in aanmerking te komen zijn 1.10.
 • Combineer vrijuit verschillende sporten en weddenschappen.

(Het extra gebooste bedrag wordt als ZEbet free bet uitgekeerd en is zonder verdere voorwaarden te spelen.)

 

Aanmelden bij ZEbet, hoe maak je een account aan?

Wanneer je wilt gaan inzetten op een ZEbet Super Odd of een ZEbet Combo Boost dan is het natuurlijk wel belangrijk en ook gewoon handig om een ZEbet account te hebben. Anders wordt het allemaal vrij lastig. Het aanmaken van een nieuw account bij ZEbet gaat gemakkelijk en kost slechts een paar stappen.

 1. Stap 1 is om naar de ZEbet registratie pagina te surfen via de knop hieronder. We verwijzen je dan direct door naar de juiste landingspagina voor nieuwe spelers.
 2. Op de log in pagina krijg je de keuze om met MiTrust te registreren of dit handmatig te doen. Wij raden aan om MiTrust te selecteren. Jouw identiteit kan zo automatisch goedgekeurd worden. Kies je voor handmatig dan kan het 1 tot 2 dagen duren voordat iemand dit controleert en al die tijd zul je moeten wachten tot je kunt inzetten.
 3. Kies jouw optie en loop de stappen door. Zodra je een account hebt gemaakt ben je direct klaar om een van de ZEbet odds boosts te gebruiken.
Registreren bij ZEbet

Alternatieve ZEbet bonus

Heb je in plaats van de ZEbet Super Odds of de ZEbet Combo Boost meer interessante een een andere promotie? dat kan natuurlijk ook. Gelukkig is er dan ook nog gewoon de reguliere ZEbet welkomstbonus voor alle nieuwe spelers. De huidige ZEbet welkomstbonus is een ZEbet stortingsbonus. In andere woorden is dat een bonus waarbij ZEbet het bedrag van jouw eerste storting matcht en nog eens extra cadeau geeft. Zo kun je als nieuwe speler dus een hele goede start maken.

Wat het misschien nog wel mooier maakt is dat de ZEbet boosted odds die we hierboven hebben besproken beschikbaar zijn voor nieuwe maar ook voor bestaande spelers. Dit betekend dat, als je nog geen ZEbet account hebt, je zowel de welkomstbonus kan claimen als dat je later kunt inzetten op Super Odds of Combo Boosts bij ZEbet, dubbel winst dus.

ZEbet bonus claimen