Gokken op spannende return tussen Real Madrid en Bayern

Stefan Zande
6. mei 2024

De twee topkandidaten voor de winst van de Champions League staan in de halve finale al tegenover elkaar. De heenwedstrijd kreeg geen winnaar door een 2-2 eindstand. Vervelend? Nee hoor, want dat maakt de return alleen maar beter. Bayern München komt op woensdag om 21:00 uur op bezoek in Estadio Santiago Bernabéu. Wie wint dit onderonsje?

Voorbeschouwing Real Madrid – Bayern München in Champions League

In de heenwedstrijd zorgde Vinicius Jr. al na 24 minuten voor een voorsprong in München. Dat deed de Braziliaan na een geweldige pass van Toni Kroos. Die kwam echter ook aan doordat Manuel Neuer in zijn doel bleef staan. Vervolgens leek Madrid door te drukken, maar kwam Bayern na 50 minuten op 1-1 door Leroy Sané. Benutte penalty’s door Kane en Vinicius brachten de eindstand op 2-2.

unibet welkomstbonus

Bij de bookies vind je de hoogste quoteringen bij een zege voor Bayern München. Je krijgt namelijk 3.90 keer je inzet terug. Bij een winstpartij van Real Madrid is dat slechts 1.97 keer. Real Madrid wordt waarschijnlijk iets hoger ingeschat, maar het heeft zeker ook met het thuisvoordeel te maken. Kortom de moeite waard om eens bij de odds te kijken.

Free bets ter waarde van €50 voor Real Madrid – Bayern

Unibet verwelkomt nieuwe spelers met een aantrekkelijke bonus, waarbij je tot wel €50 aan free bets kunt ontvangen. Om hiervan te profiteren, hoef je alleen maar naar de Unibet website te gaan of de Unibet download en installeer de app, een account aan te maken en de sportbonus te selecteren. Je hebt geen bonuscode nodig voor deze aanbieding. Na het aanmaken van je account kies je voor de sportbonus en plaats je een weddenschap van minimaal €10 bij Unibet. Vervolgens ontvang je free bets ter waarde van maximaal €50:

• €10 vrij in te zetten Free Bet
• €10 Pre-match Free Bet
• €10 Live Free Bet
• €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
• €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)

Let op: gebruik je free bets binnen zeven dagen, anders vervallen ze. Bovendien moet je minimaal 24 jaar oud zijn om deel te mogen nemen bij betting sites Nederland. Als je kiest voor de sportbonus, kun je niet tegelijkertijd de bonus voor het casino selecteren.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!