Directe strijd om promotie tussen Groningen en Roda JC

Stefan Zande
8. mei 2024

#ad De Keuken Kampioen Divisie nadert zijn einde. De laatste speelronde staat vrijdag op het programma en Roda JC en Groningen hebben het spannend gehouden. Ze spelen in de laatste speelronde zelfs tegen elkaar om 20:00 uur in Groningen. Met een beetje geluk kan Roda JC zelfs nog kampioen worden, want die titel is nog niet vergeven aan Willem II.

Gokken op FC Groningen – Roda JC: strijd na gekkenhuis in Kerkrade

Afgelopen vrijdagavond begon de gekte al in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen leek lang te verliezen van FC Dordrecht, waardoor Willem II en Roda JC zouden promoveren. Roda JC won zijn wedstrijd met 2-0 en de stadionspeaker meldde dat het 1-0 was gebleven in Dordrecht. Alle fans bestormden het veld en het promotiefeest was begonnen. Niet veel later werd duidelijk dat Groningen 1-1 had gemaakt. Geen feest dus.

bet365 welkomstbonus

Een paar minuten later, de fans stonden weer rustig op de tribune, riep de stadionspeaker: ‘Groningen heeft 2-1 verloren, we zijn gepromoveerd’. Opnieuw barstte een – nu nog groter – feest los. Enkele selectiespelers van Roda keken het zelf nog even na en zagen dat er geen sprake was van 2-1. Sommige spelers zaten al op schouders van fans, maar dropen teleurgesteld af. De stadionspeaker vertelde na afloop dat hij een slechte internetverbinding had en van een voorbijganger hoorde dat het 2-1 was geworden. Nu moet Roda zich mentaal opladen voor de absolute strijd om promotie tegen FC Groningen, dat er mentaal beter voor zal staan.

Cashen met de welkomstbonus bij Bet365 tijdens FC Groningen – Roda JC

De Bet365 bonus biedt nieuwe gebruikers een fantastische kans om hun reis bij bet sites Nederland voetbal een vliegende start te geven. Na het maken van hun eerste storting kunnen ze een gulle 500% bonus tot maximaal 50 euro aan bets ontvangen.

Het proces om de welkomstbonus te claimen is eenvoudig. Zodra je geld hebt gestort op je account, hoef je alleen maar een eerste inzet te plaatsen van 5 euro of meer op weddenschappen met individuele odds van minstens 1.20, of op combo’s waarbij elke selectie een minimale quotering van 1.20 heeft. Bij een inzet van 5 euro krijg je 25 euro aan bets en bij 10 euro of meer wordt het volledige bedrag van 50 euro aan je account toegevoegd als sportweddenschap bonus, in plaats van een superboost bet365.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws