Gokken op GP Miami: Verstappen gaat voor derde zege op rij

Stefan Zande
2. mei 2024

Max Verstappen is weer bezig om een indrukwekkende streak op te bouwen. De afgelopen twee Grand Prix zette hij op zijn naam en de Nederlander is van plan daar dit weekend een derde aan toe te voegen. Op zondag 5 mei om 22:00 uur Nederlandse tijd gaan de lichten op groen voor de GP van Miami. Geniet dus eerst van Bevrijdingsdag in de zon en sluit de dag af met een Formule 1-race.

Verdien een gratis bet tot €50 en gebruik tijdens GP Miami

Er staat weer een race op het programma en bij Jacks, onderdeel van iDeal bookmakers, kun je er een hele mooie race van maken. Wij leggen stap voor stap uit hoe je kunt profiteren van de bonus, die deze keer iets anders is dan de bekende Jacks 100x.

1. Stort minimaal €20 op je account
2. Zet in op de kwalificatierace met minimaal €10 en odds vanaf 1.50
3. Ontvang 25 % van je inzet terug als free bet
4. Extra: Krijg nóg een bonus voor de Dutch Grand Prix. Hoe vaker je meedoet aan bovenstaande actie, hoe beter deze bonus wordt. Tot wel €50 free bet.

Let er bij de free bet bonus tot €50 wel even op dat je aan de volgende voorwaarden voldoet. Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en de promotie loopt vanaf donderdag tot het einde van de kwalificatierace. Ook dien je de bonus eerst te activeren, voordat je een bet plaatst. De sportsbook bonus is alleen geldig op de kwalificatierace.

Wedden op Verstappen tijdens GP Miami

De voorbereiding van Verstappen op de volgende race werd enigszins verstoord door de bekendmaking van het vertrek van Adrian Newey bij Red Bull Racing. De ontwerper, die al sinds 2006 bij RB werkt, vertrekt komend kalenderjaar. Hij wordt gezien als een van de belangrijke krachten achter het succes van de afgelopen jaren.

promotie gp miami jacks

Ondanks dat zal Verstappen stoïcijns aan de start verschijnen. Waar hij in Australië de finish niet haalde door motorpech, lukte dat in Japan en China wel en werd hij zelfs eerste. Ook Bahrein en Saoedie-Arabië schreef hij op zijn naam. Hij won dus al vier van de vijf Grand Prix.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Jacks Casino & Sport Nieuws