Wedden op Dortmund en PSG in halve finale Champions League

Stefan Zande
30. april 2024

De lente verdringt de winter nu definitief in 2024 en dat betekent dat we de climax van de Champions League naderen. De eerste halve finale van de Champions League gaat tussen Borussia Dortmund en PSG. De Duitsers spelen eerst thuis en moeten gezien de favorietenrol van PSG een goede uitgangspositie weten te veroveren. Op woensdag om 21:00 uur rolt de bal in het Signal Iduna Park.

Free bets tot wel €50 als je nu gaat meespelen

Nieuwe klanten uit Nederland bij Livescore Bet worden verwelkomd met een royale free bet welkomstbonus van 500%, tot een maximum van 50 euro. Om van deze bonus te profiteren, dien je binnen 14 dagen na registratie een weddenschap te plaatsen van minimaal 10 euro op een weddenschap met odds van 1.50 of hoger.

Nadat je aan de inzetvereisten hebt voldaan, kun je binnen 24 uur na afwikkeling van je kwalificerende weddenschap een melding ontvangen waarin staat dat je 3 free bets van 10 euro en 1 free bet van 20 euro kunt accepteren. Je hebt vervolgens 7 dagen om deze livescore bonus in te zetten. Houd er rekening mee dat alleen de netto winst wordt uitbetaald bij het gebruik van een free bet.

De bonus is alleen beschikbaar voor personen van 24 jaar en ouder die in Nederland wonen. Na het plaatsen van je kwalificerende inzet bij sportsbook Nederland krijg je binnen 24 uur een pop-upmelding waarin staat dat je de free bets kunt accepteren. Je hebt dan 3 dagen de tijd om ze te gebruiken.

Voorbeschouwing Dortmund – PSG in halve finale Champions League

Als je wil gratis wedden op voetbal, dan is Borussia Dortmund – PSG geen gekke keuze. Een wedstrijd met mooie odds die op het scherpst van de snede zal worden gespeeld. De vraag is hoe PSG voor de dag komt, want hoewel het dit weekend gelijkspeelde en dacht dat het nog geen kampioen zou worden, zorgde een nederlaag van concurrent AS Monaco toch voor de landstitel van de club uit Parijs. Een groot feest is het naar alle waarschijnlijkheid niet geworden, aangezien de Champons League winnen het grote doel is.

LiveScore Bet screenshot

Borussia Dortmund verloor dit weekend met grote cijfers van concurrent RB Leipzig: 4-1. De Duitsers staan nu vijfde en moeten het waarschijnlijk doen met een Europa League-plek volgend seizoen. Tenzij ze het toernooi dit jaar winnen… Wie heeft de grootste kans om te winnen? Gebruik de welkomstbonus en pak mooie geldprijzen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!