Wedden: Real Madrid op bezoek bij Real Sociedad in La Liga

Stefan Zande
25. april 2024

Real Madrid kan het kampioenschap haast niet meer ontgaan. Na de winst van de Madrilenen in de Clasico van afgelopen weekend is de concurrentie van FC Barcelona weg. Toch is het volgende duel geen makkelijke, want subtopper Real Sociedad wacht in La Liga. En dat is een potentieel struikelblok met het oog op het de halve finale van de Champions League op dinsdag. Real Sociedad – Real Madrid begint om 21:00 uur op vrijdag 26 april.

Geweldige sfeer bij Real Madrid na late zege in El Clasico: de dubbel?

Het zijn geweldige weken voor Real Madrid. Eerst versloeg het op het nippertje Manchester City in de kwartfinale van de Champions League. Hoewel de Engelsen favoriet waren door hun speelwijze, kreeg Real het voor elkaar om zo goed te verdedigen dat ook de mannen van Pep Guardiola het niet voor elkaar kregen. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. Antonio Rudiger, Real Madrid-verdediger die nog nooit een strafschop nam, ging als vijfde achter de bal staan en schoot de beslissende penalty via de binnenkant van de paal tegen de touwen.

Kan het nog mooier worden? Zeker, bleek afgelopen weekend in Madrid. Barcelona leek de kampioensstrijd een nieuw leven in te blazen. Na 70 minuten gingen de Catalanen met 1-2 aan de leiding. Lucas Vázquez maakte gelijk in de 74ste minuut. Een gelijkspel was toch niet genoeg, dus tikte Jude Bellingham in de 92ste minuut de 3-2 binnen. De definitieve klap in de strijd om de landstitel. Dus heeft Real Madrid nog alle kans om dit seizoen de dubbel te pakken. Een mooie kans om te profiteren van gratis wedden op voetbal.

Jij kunt winnen: profiteer van free bet van €10 bij Real Sociedad – Real Madrid

Real Sociedad – Real Madrid is de Match of the Week en is een mooi alternatief voor super odds Circus. Plaats een bet van minimaal €20 op een odd van minimaal 1.60 bij de wedstrijd tussen deze twee Spaanse ploegen. Na afloop ontvang je een free bet van €10!

Screenshot match of the week circus

Nieuwe speler? Ga voor €250 aan free bets

De Circus welkomstbonus sport is een mooie kans voor nieuwe spelers bij Circus. Pak tot wel €250 aan free bets. Dat zoe je zo:

1. Maak een account aan
2. Selecteer jouw bonus en stort minimaal €20
3. Dit bedrag (of meer) zet je in op een quotering van minimaal 1.60
4. Nu ontvang je 100% van je inzet, verdeeld in free bets van €10. Voorbeeld: Zet €200 in en ontvang 20 free bets van €10
5. Speel verder met een hele hoop free bets!

Voor alle acties moet je minimaal 24 jaar oud zijn om mee te mogen doen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!