Jong Ajax volgende obstakel voor Roda JC in race om promotie

Stefan Zande
23. april 2024

#ad Roda JC kan de Eredivisie al ruiken, maar is nog lang niet verlost van concurrenten Willem II, FC Groningen en FC Dordrecht. De Limburgers moeten nog drie wedstrijden winnen om zeker te zijn van directe promotie naar het hoogste niveau. De volgende tegenstander is Jong Ajax, dat in de lagere regionen van de Keuken Kampioen Divisie actief is. De aftrap is om 20:00 uur op vrijdag 26 april op de toekomst.

Kans op koppositie voor Roda JC: wedden op winst

Op een normale dag moet Roda winnen van Jong Ajax en dat kan mooie gevolgen hebben voor de ploeg uit Kerkrade. In Tilburg spelen concurrenten Willem II (koploper) en FC Groningen (nummer 3) namelijk tegen elkaar om 20:00 uur op 26 april. Bij verlies van Willem II staat kan Roda op hetzelfde puntenaantal komen en met een beetje geluk zelfs een beter doelsaldo bereiken. Gebeurt dat niet, dan zullen ze bij Roda ook tevreden zijn. Dan heeft Groningen namelijk punten verspeelt, een gevaar voor directe promotie minder. De eerste twee uit de Keuken Kampioen Divisie promoveren namelijk direct naar de Eredivisie. De nummer 3 voegt zich bij de andere ploegen die aan de play-offs beginnen.

Welkomstbonus bet365 Jong Ajax Roda JC

Een sterk Jong Ajax met spelers van het grote Ajax

Zoals hierboven gezegd, ‘op een normale dag’. Jong Ajax heeft soms dagen die abnormaal zijn. Met name als het grote Ajax al heeft gespeeld en er geen wedstrijd aanstaande is. Laat dat nou net het geval zijn. Ajax speelt op woensdag in de Eredivisie tegen Excelsior. De eerstvolgende wedstrijd is pas op 5 mei. De kans is dus groot dat de spelers die geen tot weinig minuten hebben gemaakt tegen Excelsior, doorschuiven naar Jong Ajax. Een tegenvaller voor Roda JC, voor wie daadwerkelijk nog iets op het spel staat.

Gokken op Jong Ajax – Roda JC in strijd om promotie

De Bet365 welkomstbonus verwelkomt nieuwe gebruikers met een geweldige kans om hun avontuur bij sportsbook Nederland met een flinke impuls te beginnen. Je kunt een genereuze 500% bonus tot maximaal 50 euro aan weddenschapskredieten ontvangen nadat je je eerste storting hebt gemaakt bij sportsbook Nederland.

Het is heel eenvoudig om de welkomstbonus te claimen nadat je geld hebt gestort op je account. Om in aanmerking te komen, hoef je alleen maar een eerste inzet te plaatsen van 5 euro of meer op weddenschappen met individuele odds van minstens 1.20, of op combinatieweddenschappen waarbij elke selectie een minimale quotering van 1.20 heeft. Zodra je een inzet van 5 euro plaatst, ontvang je 25 euro aan weddenschapskredieten. Als je 10 euro of meer inzet, wordt het volledige bedrag van 50 euro als sportsbook bonus aan je account toegevoegd.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws