NEC wil stunten in bekerfinale tegen Feyenoord

Stefan Zande
18. april 2024

Het is tijd voor de KNVB bekerfinale tussen Feyenoord en NEC. NEC leeft er al naartoe sinds de halve finale van het toernooi. Voor Feyenoord zou het een leuke bonus zijn voor een prima seizoen, als tweede achter PSV in de competitie. Voor de Nijmegenaren is het seizoen nu al zo goed als geslaagd, want ze staan momenteel zelfs zesde in de competitie. De bekerfinale begint zondag om 18:00 uur in De Kuip, een veredelde thuiswedstrijd voor Feyenoord dus.

Profiteer van een free bet tot wel €50 en mooie quoteringen

Als je als nieuwe speler bij LeoVegas aan de slag gaat, dan kan je profiteren van de leovegas welkomstbonus. Je krijgt het bedrag van je eerste bet als free bet op je nieuwe account. Zo gaat dat in zijn werk:

1. Ga naar de site van LeoVegas
2. Maak een account aan
3. Stort minimaal €10
4. Opt-in voltooien
5. Plaats een bet op een odd van 1.80 of hoger
6. Ontvang het ingezette bedrag als free bet (maximaal €50)

Je kunt bij Leovegas als onderdeel van betting sites Nederland met iDeal betalen, dus dat is handig. Let er wel op dat ook de odd die je als free bet gebruikt hoger is dan 1.80 om in aanmerking te komen voor de bonus. Daarnaast moet je minimaal 24 jaar oud zijn en kun je deze sportsbook bonus niet combineren met andere acties.

Voorbeschouwing: wedden op Feyenoord – NEC in bekerfinale

Feyenoord is de torenhoge favoriet in deze onderlinge strijd. Hoewel NEC een goed seizoen draait, speelt Feyenoord normaal gesproken een klasse beter. Daar komt nog eens bij kijken dat ze in de vertrouwde Kuip spelen. In een normaal seizoen zou Feyenoord ook bovenaan staan, ware het niet dat PSV een te sterke selectie bij elkaar heeft weten te krijgen.

leovegas screenshot

NEC heeft echter ook de ervaring om niet onder de indruk te raken van een volle Kuip en de spanning die hoort bij een finale. Jasper Cillessen op doel, Lasse Schöne op het middenveld en Tjaronn Chery met de creatieve ideeën. Allemaal dertigers met ervaring op het hoogste niveau.

Toch heeft Feyenoord normaal gesproken de meeste kwaliteit in huis. Voor een zege van Feyenoord krijg je bij LeoVegas een odd van 1.27. Als je echt kans wil maken om te cashen, is een zege van NEC je vriend. Dat levert je maar liefst 9.00 keer je inzet op.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!