Liverpool gaat voor mega comeback op bezoek bij Atalanta

Stefan Zande
16. april 2024

Gezien de uitslag van vorige week zou je tussen twee ploegen van middelmaat verwachten dat degene die met 3-0 heeft gewonnen eenvoudig doorgaat naar de volgende ronde. Met de kwaliteiten van Liverpool valt dat nog te bezien tegen Atalanta Bergamo. De Engelsen staat een zware klus te wachten, maar ze zullen er alles aan willen doen om hun coach Jürgen Klopp afscheid te laten nemen met een Europese hoofdprijs. Donderdag rolt de bal in Bergamo vanaf 21:00 uur.

Pak tot €50 aan free bets als nieuwe speler bij Unibet

Unibet heeft een aantrekkelijke bonus voor gratis wedden op voetbal. Profiteer van tot wel €50 aan free bets als nieuwe speler. Als je de naar de website gaat of de app van Unibet download, maak je een account aan. Dan kies je de sport bonus. Hier heb je geen bonuscode voor nodig. Zet minimaal €10 in bij Unibet, onderdeel van ideal bookmakers. Je ontvangt daarna de volgende free bets:

• €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
• €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)
• €10 vrij in te zetten Free Bet
• €10 Pre-match Free Bet
• €10 Live Free Bet

Zijn ze in de pocket? Mooi! Gebruik ze wel binnen zeven dagen, anders verlopen ze. Verder moet je minimal 24 jaar oud zijn om mee te mogen spelen. Als je tijdens de keuze voor een bonus voor de sportvariant kies, kun je niet tegelijkertijd die voor casino kiezen.

Gokken op Europa League-duel tussen Atalanta en Liverpool

Benieuwd hoe de Oranje-sterren het doen in aanloop naar het EK van komende zomer? Dan is Atalanta – Liverpool het juiste duel om naar te kijken. Aan Italiaanse kant kun je genieten van Teun Koopmeiners, Marten de Roon en wellicht vleugelverdedigers Mitchel Bakker en Hans Hateboer. Koopmeiners is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen in Bergamo, want de middenvelder staat in de belangstelling van Juventus.

unibet free bets

Bij Liverpool zijn Virgil van Dijk en Cody Gakpo wel zeker van hun plekje bij Oranje, maar is Ryan Gravenberch een twijfelgeval. Ook bij Liverpool krijgt hij slechts af en toe speelminuten. Eigenlijk is bij Liverpool alleen Virgil van Dijk een zekerheidje bij zijn club en land.

Liverpool is de torenhoge favoriet voor het duel, zo is te zien in de quoteringen. Als je gokt op dat Liverpool de volgende ronde bereikt, krijg je echter wel waar voor je geld: een odd van 5.00.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!