Kraker in Champions League tussen Man City en Real Madrid

Stefan Zande
16. april 2024

Deze kwartfinale in de Champions League had net zo goed de finale kunnen zijn. Twee jaar geleden was het nog de spectaculaire halve finale, waarin Karim Benzema uiteindelijk het verschil maakte. Vorig jaar won Man City vrij eenvoudig met 5-1 over twee wedstrijden. Nu is het weer een spannende editie, want vorige week eindigde de heenwedstrijd in maar liefst 3-3. Reden genoeg om er woensdag eens goed voor te gaan zitten. Ze trappen om 21:00 uur af in het Etihad Stadium te Manchester.

Pak 100 keer je inzet als Man City wint van Real Madrid

Nieuwe spelers krijgen de kans om hun inzet maar liefst 100 keer terug te krijgen. Dat is het proberen waard. We helpen je op weg om aan alle voorwaarden te voldoen met onderstaande stappen:

1. Meld je aan bij Jack’s
2. Stort minimaal €20 om een 50x odds boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om een jacks 100x odds boost te ontvangen.
3. Zet maximaal één euro in op winst voor Man City binnen reguliere speeltijd.
4. Geniet van de wedstrijd en maak kans op 100x je inzet

Om helemaal goed voorbereid te zijn, hebben we ook de belangrijkste voorwaarden voor jou als nieuwe speler bij Jack’s, onderdeel van bet sites Nederlands voetbal. Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en je na 15 april 12:00 uur hebben geregistreerd. Je kunt deze actie niet combineren met andere acties. Je moet het gestorte bedrag minimaal één keer inzetten om het te kunnen laten uitbetalen.

Manchester City – Real Madrid: wedden op CL-kraker

De sportweddenschap bonus maakt deze wedstrijd nog net iets spannender. In de heenwedstrijd werd een tactisch steekspel verwacht zonder veel kansen, maar het tegendeel was waar. Al na 14 minuten stond het 2-1 voor Real Madrid door doelpunten van Bernardo Silva, Ruben Dias (e.d.) en Rodrygo. Die doelpuntengekte ging in de tweede helft vrolijk door met goals van Phil Foden, Josko Fvardiol en een prachtige uithaal van Frederico Valverde.

odds boost jacks

De hoogste quoteringen voor de wedstrijd liggen bij Real Madrid met een odd van 5.10. Extra meer reden dus om van de bonus te profiteren en in te zetten op winst van Manchester City binnen de reguliere speeltijd. Die odd is namelijk 1.66.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Jacks Casino & Sport Nieuws