Barcelona en PSG gaan voor nieuw spektakelstuk in Champions League

Stefan Zande
15. april 2024

De kwartfinales in de Champions League waren tot nu toe om je vingers bij af te likken en daar vormde de heenwedstrijd tussen PSG en Barcelona geen uitzondering op. Dinsdag begint het tweede bedrijf van de strijd in de kwartfinale in het Olympisch Stadion te Barcelona. Camp Nou wordt namelijk gerenoveerd. De aftrap is om 21:00 uur.

Krijg tot €250 aan free bets bij Circus als nieuwe speler

Bij Circus kun je als nieuwe speler flink cashen met de Circus welkomstbonus. Gebruik je sportkennis en ontvang tot wel €250 aan free bets bij Circus, onderdeel van betting sites Nederland. Dat doe je door de volgende stappen te doorlopen:

1. Maak een account aan
2. Selecteer de bonus en stort minimaal €20
3. Dit bedrag (of meer) zet je in op een odd van minstens 1.60
4. Nu ontvang je 100% van je inzet, verdeeld in free bets van €10. Voorbeeld: Zet €100 in en ontvang 10 free bets van €10
5. Speel verder met een lading aan free bets!

Als je wil meespelen, dan moet je 24 jaar of ouder zijn. Je moet de free bets gebruiken binnen 7 dagen na activatie. Verder kun je deze welkomstbonus niet combineren met andere acties, zoals super odds Circus.

Gokken op Barcelona – PSG in de Champions League

Zes dagen geleden was het genieten geblazen voor de voetballiefhebber tijdens Barcelona – PSG. Na een doelpunt van Raphina kort voor rust, wist PSG de wedstrijd om te draaien met twee treffers kort na rust van Dembélé en Vitinha. Eerstgenoemde speelde zes seizoen boor Barça, maar stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

circus welkomstbonus

De Catalanen gaven zich echter niet over en kwamen via opnieuw Raphina en later Andreas Christensen op 2-3 in Parijs. Een mooie uitgangspositie dus voor de Spanjaarden, maar eigenlijk was PSG de favoriet. We zien in de quoteringen dat het heel spannend wordt. Toch zien de bookies Barcelona als favoriet met een odd van 2.31. PSG moet het doen met 3.10.

Als Mbappé twee keer scoort en je waagt een gokje, dan krijg je 6.50 keer je geld terug. Het is zeer de vraag of de getalenteerde ploeg opnieuw kan uitblinken. Bij PSG staan er in ieder geval genoeg op het veld die bijna altijd leveren. Gokje wagen op de Fransen?

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!