Favoriet FC Twente op bezoek bij geslagen Ajax

Stefan Zande
11. april 2024

#ad Ajax heeft dit seizoen al flink wat tikken te verwerken gekregen en tegen Feyenoord kwam er afgelopen weekend eentje bij. De Amsterdammers verloren met 6-0 en mogen van geluk spreken dat het geen dubbele cijfers zijn geworden. Nu wacht FC Twente, ook een ploeg uit de top van de Eredivisie dit seizoen. Nu in de eigen Johan Cruijff Arena. Zondag om 16:45 uur gaat de wedstrijd van start.

Gokken op Ajax – FC Twente met flinke welkomstbonus

De Bet365 bonus biedt nieuwe gebruikers een aantrekkelijke kans om hun wedavontuur te starten met een flinke boost. Ontvang een royale 500% bonus tot maximaal 50 euro aan wedkredieten. Dat gaat zo in zijn werk:

Na het maken van een eerste storting, kunnen gebruikers de welkomstbonus eenvoudig claimen via hun account. Voor de eerste inzet volstaat een bedrag van 5 euro of meer op weddenschappen met individuele odds van minimaal 1.20, of op combinatieweddenschappen met elk een minimum quotering van 1.20. Na een inzet van 5 euro ontvang je 25 euro aan wedkredieten, en bij een inzet van 10 euro of meer wordt het volledige bedrag van 50 euro aan wedkredieten toegekend.

Een van de voordelen deze bonus bij een site die onderdeel is van bet sites Nederland, is dat er geen strikte tijdslimiet is voor het gebruik van de wedkredieten, wat flexibiliteit biedt aan de gebruiker. Het is echter belangrijk op te merken dat deze bonus alleen beschikbaar is voor gebruikers van 24 jaar en ouder. Een bet365 superboost ontbreekt bij Ajax – FC Twente.

Voorbeschouwing Ajax – FC Twente

Het is een moeilijk seizoen voor de ploeg van John van ’t Schip. In november bungelde de normaal gesproken topploeg zelfs onder aan de ranglijst en werd even gevreesd voor degradatie. Van die zorgen zijn al even afscheid genomen, maar nu komt Europees voetbal in gevaar. Ajax moet het waarschijnlijk doen met een play-offplek, maar ook daar heeft de ploeg concurrentie. Go Ahead, Utrecht en Sparta hijgen de Amsterdammers in de nek.

odds Ajax - FC Twente

FC Twente kent daarentegen een mooie jaargang. De Tukkers staan met 60 punten op een mooie derde plaats, die dit jaar zelfs recht geeft op voorronde Champions League door de goede prestaties van Nederlandse ploegen in Europa. Twente heeft weinig meer te vrezen van nummer vier AZ, dat op acht punten achterstand staat.

Twente is dus favoriet voor de wedstrijd tegen Ajax bij de bookmakers Eredivisie. Dus als je je geld wil inzetten op een hoge quotering, dan kun je beter aan Amsterdamse zijde kijken. Misschien komt de kwaliteit deze week toch bovendrijven?

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws