Kraker in de Champions League tussen Arsenal en Bayern

Stefan Zande
7. april 2024

De acht beste ploegen van Europa zijn overgebleven in de Champions League. Tijd voor de kwartfinales! Arsenal en Bayern München zijn aan elkaar gekoppeld tijdens de loting. De ene ploeg strijdt nog om de titel, de ander is zo goed als afgehaakt. In de Champions League hebben ze echter evenveel kans, want dit is pas de heenwedstrijd. De wedstrijd begint dinsdag om 21:00 uur in het Emirates Stadium te Londen.

Pak een flinke stapel cash met €250 welkomstbonus

Bij Livescore Bet wacht je een hartelijke ontvangst met een Livescore bet welkomstbonus tot wel €250 voor nieuwe spelers! Deze aantrekkelijke welkomstbonus verdubbelt je eerste inzet, waardoor je omgerekend kunt genieten van gratis wedden op voetbal tot maar liefst €250. Om optimaal te profiteren, doorloop je eenvoudige stappen.

Maak eerst een account aan bij Livescore Bet, onderdeel van betting sites ideal. Stort vervolgens minimaal €10 op je account via bijvoorbeeld ideal, want Livescorebet is een van de ideal bookmakers. Zodra je account is ingesteld en de storting is voltooid, activeer je de welkomstbonus, die automatisch je eerste inzet zal verdubbelen. Kies een sportevenement en selecteer een weddenschap met een quotering van 1.50 of hoger om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschap.

Plaats deze weddenschap binnen 14 dagen na registratie om van de bonus te profiteren. Onthoud dat je minstens 24 jaar oud moet zijn en in Nederland moet wonen om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus bij sportsbook Nederland.

Wedden op Arsenal – Bayern in de Champions League

In theorie is er bij Arsenal en Bayern een Nederlander waar we onze aandacht op kunnen vestigen, maar Jurriën Timber is al maandenlang geblesseerd. De jonge Nederlander maakt volgens trainer Mikel Arteta echter stappen in de goede richting en komt dit seizoen misschien nog in actie. Goed nieuws voor Oranje tijdens het EK van komende zomer.

LiveScore Bet

Bij Bayern München speelt Matthijs de Ligt regelmatig. Dat gaat prima, maar helemaal onomstreden is de Nederlander niet. In de competitie staat Bayern momenteel tweede op maar liefst dertien punten van koploper Bayer Leverkusen.

Arsenal is mede daardoor duidelijk favoriet bij de bookies. Als je een gokje wil wagen en daarmee kans maken op meer geld, dan is Bayern jouw team. Voor een zege van de Duitsers in Londen krijg je nu bijna vier keer je inzet terug bij sportsbook Nederland.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!