Verstappen wil sportieve wraak nemen tijdens GP van Japan

Stefan Zande
4. april 2024

#ad Max Verstappen wil bouwen aan een nieuwe zegereeks en kan daarmee beginnen in Japan. De Nederlander had het afgelopen raceweekend in Australië materiaalpech. Zijn remmen gingen in vlammen op. Nu is het hopelijk voor de Nederlander weer in orde en kan hij op volle kracht racen tegen bijvoorbeeld de winnaar van de afgelopen GP: Carlos Sainz. Zet je wekker maar alvast, want zondag begint de race om 7:00 uur. Het tijdsverschil met Japan is namelijk 8 uur.

Cashen bij Formule 1 met bonus bij Bet 365

Ontvang tot wel 50 euro aan wedtegoed bij Bet 365 als je nu mee gaat spelen. Daarmee vervijfvoudig je je inzet, want je hoeft maar 10 euro in te zetten. Wij helpen je op weg door alle stappen voor je uit te leggen en de voorwaarden op een rij te zetten.

Welkomstbonus bet365

Registreer je bij Bet 365, doe een in aanmerking komende storting en profiteer van de aanbieding. Stort ergens tussen de €5 en €10 en ontvang vijf keer dat bedrag aan wedtegoed nadat je in aanmerking komende weddenschappen zijn afgehandeld. Bijvoorbeeld, als je €5 stort, ontgrendel je €25 aan wedtegoed. Voor een storting van €10 of meer, kun je zelfs €50 aan wedtegoed krijgen.

Plaats vervolgens een bet ter waarde van je storting en wacht tot deze zijn afgehandeld voordat je je wedtegoed kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je je weddenschappen plaatst met het gestorte saldo om in aanmerking te komen voor het vrijspelen van de sportsbook bonus. Je moet minimal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen om mee te mogen spelen met de bet365 welkomstbonus.

Analyse van circuit Suzuka van GP Japan

Suzuka Circuit, gevestigd in de provincie Mie te Japan, is een legendarisch raceparcours dat wereldwijd bewonderd wordt vanwege zijn uitdagende ontwerp. Dit circuit, ontworpen door de Nederlandse ingenieur John Hugenholtz, opende zijn poorten in 1962 en heeft sindsdien een bijzondere plaats ingenomen in de harten van coureurs en fans. Suzuka staat bekend om zijn unieke configuratie, met snelle bochten, lange rechte stukken en complexe chicanes. De beroemde “S”-bochten en de angstaanjagende “130R” vormen slechts enkele hoogtepunten van dit adembenemende circuit.

Verstappen is er hoe dan ook op gebrand om weer te winnen na een teleurstellende race in Australië. De vraag is of zijn auto het deze keer wel overleefd. Jij kunt in ieder geval flink winnen met een bet365 superboost bij de bookmakers F1.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws