FC Utrecht vecht thuis tegen PEC voor play-offs Europees voetbal

Stefan Zande
1. april 2024

Een doordeweekse speelronde in de Eredivisie, net na een waarschijnlijk zonnige woensdag. Een mooi recept voor een goede wedstrijd tussen twee middenmotors. Ga er om 20:00 uur maar goed voor zitten, want dan begint de wedstrijd in de Galgenwaard.

Wedstrijd van belang voor FC Utrecht

FC Utrecht begon het seizoen dramatisch en stond net als Ajax op de laatste plaats op de ranglijst. Inmiddels staan de Amsterdammers vijfde en kan Utrecht trots zeggen dat het achtste staat. Toch is er reden voor spanning, want Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard staan op slechts twee punten achterstand.

FC Utrecht PEC quoteringen

En hoewel de achtste plaats recht geeft op play-offs voor een Europees ticket, is het ook nog van belang op welke positie je eindigt. De nummer 8 speelt namelijk tegen de nummer 5 en de nummer 6 tegen de nummer 7 in de halve finale. Op dit moment zou Ajax dus de tegenstander zijn, niet erg voordelig voor Utrecht. Plek 6 en 7 worden nu ingenomen door NEC en Go Ahead Eagles.

€250 aan free bets bij Circus om in te zetten op sport

Ben je een fan van sport en ben je nieuw bij Circus? Dan hebben we een speciale aanbieding voor je! Maak gebruik van onze welkomstbonus waarbij je eerste storting wordt verdubbeld in de vorm van free bets. Je kunt tot wel 25 free bets ter waarde van €10 per stuk verdienen. Dat werkt op deze manier:
1. Maak een account aan
2. Kies de Circus welkomstbonus
3. Stort minimaal €20
4. Ontvang 100% van jouw eerste storting als bonus

De welkomstbonus van sportsbook Nederland is alleen beschikbaar voor spelers die 24 jaar of ouder zijn en wordt slechts eenmaal toegekend bij een eerste storting van minstens €20. Zodra de bonus is geactiveerd, moet de free bet binnen 7 dagen worden gebruikt. Let op: nadat de bonus is geaccepteerd, kan deze niet meer worden gewijzigd. Om een uitbetalingsverzoek te kunnen doen, moet het bedrag van je eerste storting minstens één keer worden ingezet bij bookmakers Eredivisie. Circus heeft overigens ook regelmatig super odds Circus verhogingen voor nieuwe en bestaande klanten!

PEC wil definitief afscheid nemen van degradatiegevaar

PEC staat dertiende en heeft een voorsprong van zes punten op nummer zestien Excelsior. Die plek betekent play-offs om promotie/degradatie. Utrecht is dus duidelijk favoriet en dat zie je in de quoteringen. Profiteer van de aanbiedingen en maak kans om te cashen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!