Rico Verhoeven vs Badr Hari! Wie is favoriet in de langverwachte rematch?

Peter Vissers
17. oktober 2019

Na jaren wachten is het eindelijk zover! Deze twee grote kickboxers Rico Verhoeven en Badr Hari komen op 21 december in de Gelredome opnieuw tegenover elkaar te staan. We bekijken meteen naar de odds zowel als wie de favoriet of underdog is.

Wedden op Rico Verhoeven – Badr Hari odds

Zodra het nieuws van deze knokpartij bekend werd op 17 oktober konden alle Bookmakers Nederland meteen beginnen de quoteringen te berekenen. Als dé kickboxing partij van het jaar in de gehele Benelux wacht menig sportliefhebben ongeduldig op de Verhoeven – Hari odds. Laten we dus niet moeilijk doen en de (voorlopige) quotes meteen hieronder plaatsen bij b-Bets. Ook de Toto quoteringen zijn al online, hoewel deze veel slechter zijn. Mis dus niets!

Bekijk de quoteringen voor Glory Collision 2
© b-Bets

Wie wint er: Verhoeven of Hari?

Als je het aan ons vraagt is Rico Verhoeven nog altijd favoriet. We verwachten dan ook dat hij weer de winnaar wordt net zoals 3 jaar geleden. Natuurlijk wordt het geen makkie, Hari is een ervaren vechter en de ‘collision 2″ genaamde vechtkamp zal allesbehalve een wandeling in het park worden. Naast de publiciteit van de partij zelf, valt er nog eens een reality TV programma te volgen ook! Verhoeven wordt gefilmd door de camera’s tot net voor de match zelf.

De serie die de naam ‘Rico’ draagt bestaat uit 5 verschillende afleveringen, en komt op de televisie vanaf 25 november. Wil je meer inside informatie over gokken op Verhoeven – Hari, dan is het misschien slim om ook deze reeks te volgen. Zelfs het persoonlijke leven met gezin en alles erbij wordt uitgezonden, er zullen dus geen geheimen schuilliggen voor de vechtpartij.

Andere manieren om te gokken op deze partij?

Naast b-Bets heb je nog meer dan genoeg keuzes voor te inzetten op deze partij. Weet jij wie de grootste kanshebber is dan kan je met de geweldige b-bets quoteringen nog meer winst maken! Via onze Bookmaker Bonus pagina krijg je ook nog eens een overzicht van alle beste aanbiedingen beschikbaar in jou land!

Sterke en zwakke punten van beide mannen?

Een vroeger zwak punt dat wel al eens vaak als een sterkte kan gerekend worden was het temperament van Badr. Sinds lange tijd is hij al druk bezig zijn negatieve imago te verbeteren. Wat is het beste voor je vecht image? Een bad boy uitstraling of een toffe kerel? We laten het aan jou over om hierover na te denken. Ook zijn dopingschandaal was misschien niet het beste carriere nieuws, met een 18 maand durende schorsing die gelukkig eindelijk voorbij is.

In 2016 moest Badr jammer genoeg in de tweede ronde al opgeven omdat hij zijn arm brak. Ook al gaat het hier voornamelijk om trappen uitdelen, twee armen zijn natuurlijk altijd beter dan één! En hoe zit het met Verhoeven? Hij wacht al jaren op een ‘echte’ winst tegen zijn rivaal. Een overwinning doormiddel van opgave is uiteraard niet de gewenste manier van winst. Hij drukte dan ook wel heel hard op deze rematch.

Volg de wedstrijd in de Gelredome op 21 december! Het is lange tijd geleden dat we zulk een vechtpartij kregen voorgeschoteld, dus mis deze zeker niet! We updaten dit artikel constant wanneer er meer nieuws is, kom dus zeker terug.

 

BBets Nieuws