Rico Verhoeven vs Badr Hari! Wie is favoriet in de langverwachte rematch?

Peter Vissers
30. november 2019

Na jaren wachten is het eindelijk zover! De twee grote kickboxers Rico Verhoeven en Badr Hari komen op 21 december in de Gelredome opnieuw tegenover elkaar te staan. We bekijken meteen de odds en ook wie de favoriet of underdog is.

Update: Wedden op Glory Collision 3 – Verhoeven – Overeem

Wedden op Rico Verhoeven – Badr Hari odds

Zowel Buff.bet als b-Bets zijn twee ongelofelijk sterke sportsbooks waar je tegen gunstige odds kan gaan inzetten op Verhoeven – Hari.

 

Bekijk de quoteringen voor Glory Collision 2
© b-Bets

Zodra het nieuws van deze knokpartij bekend werd, konden alle Bookmakers Nederland meteen beginnen met de ideale quoteringen te berekenen. Als dé kickboxing partij van het jaar in de gehele Benelux, wacht menig sportliefhebber ongeduldig op de Verhoeven – Hari odds. Laten we dus niet moeilijk doen en de quotes meteen hieronder plaatsen, zoals ze te vinden zijn bij b-Bets. Ook de Toto quoteringen staan al online, hoewel deze veel slechter zijn. Lees zeker verder voor meer info over de betting odds Verhoeven – Hari.

Bookmaker Rico Verhoeven Badr Hari Ga Naar Bonus
betrebels 1.60 2.25 BetRebels
b-bets 1.60 2.25 b-bets
24bettle 1.60 2.25 24Bettle
Klein Buff.bet logo 1.55 2.4 Buff.bet

 

Verhoeven – Hari, de voorgeschiedenis

De laatste keer dat de twee vechters tegenover elkaar stonden in 2016, was het Rico Verhoeven die Badr Hari compleet knock-out sloeg, een zogenaamde TKO (total knock out). Dat was nochtans tegen de verwachtingen in. Hari had een heleboel fans bij, die voor de aanvang van het gevecht zelfs even lastig deden en om selfies met de vechtersbaas kwamen smeken. Eenmaal zij uit de ring terug op hun plaats belandden, konden de twee heavyweights aan hun strijd beginnen.

Het controversieel gevecht begon met een klap op de neus van Verhoeven tijdens de eerste ronde. Tijdens de tweede ronde raakte Badr echter gewond aan zijn arm, waardoor het gevecht ten einde kwam. Beide zwaargewichten waren gefrustreerd over het eindresultaat, en beloofden volgende keer sterker dan ooit terug te komen tegenover elkaar. Dat gaat dus nu gebeuren.

Wie wint er: Verhoeven of Hari?

Als je het aan ons vraagt is Rico Verhoeven nog altijd favoriet. Wij verwachten dan ook dat hij dit keer weer de winnaar wordt, net zoals 3 jaar geleden. Natuurlijk wordt het geen makkie, Hari is een ervaren vechter en het vechtkamp genaamd ‘GLORY Collision 2″ zal allesbehalve een wandeling in het park worden. Naast de publiciteit van de partij zelf, valt er nog eens een reality TV programma te volgen ook! Verhoeven wordt gefilmd door de camera’s tot net voor de match zelf.

De serie die de naam ‘Rico’ draagt, bestaat uit 5 verschillende afleveringen en kwam op de televisie vanaf 25 november. Wil je meer inside informatie over gokken op Verhoeven – Hari, dan is het misschien slim om ook deze reeks te volgen. Zelfs het persoonlijke leven met gezin en alles erbij wordt uitgezonden, er zullen dus geen geheimen schuil gaan voor de vechtpartij. Alle extra informatie kan je bovendien helpen om dit kickbox evenement beter te kunnen inschatten.

Andere manieren om te gokken op deze partij?

Naast b-Bets heb je nog meer dan genoeg keuzes om in te zetten op deze knokpartij. Weet jij wie de grootste kanshebber is, dan kan je met de geweldige b-bets quoteringen nog meer winst maken! Via onze Bookmaker Bonus pagina krijg je ook nog eens een overzicht van alle beste aanbiedingen beschikbaar in jouw land!

Sterke en zwakke punten van beide mannen?

Een vroeger zwak punt dat wel al eens vaak als een sterkte kan gerekend worden was het temperament van Badr. Sinds lange tijd is hij al druk bezig zijn negatieve imago te verbeteren. Wat is het beste voor je vecht image? Een bad boy uitstraling of een toffe kerel? We laten het aan jou over om hierover na te denken. Ook zijn dopingschandaal was misschien niet het beste carriere nieuws, met een 18 maand durende schorsing die gelukkig eindelijk voorbij is.

Tijdens de vorige confrontatie met Rico in 2016 moest Badr jammer genoeg in de tweede ronde al opgeven omdat hij zijn arm brak. Ook al gaat het hier voornamelijk om trappen uitdelen, twee armen zijn natuurlijk altijd beter dan één! En hoe zit het met Verhoeven? Hij wacht al jaren op een ‘echte’ verdiende winst tegen zijn rivaal. Een overwinning door middel van opgave is uiteraard niet de gewenste manier van winst. Hij drukte dan ook wel heel hard op deze rematch. Benieuwd wat dat zal geven!

Volg de wedstrijd Verhoeven – Hari in de Gelredome op 21 december. Het is lange tijd geleden dat we zulk een vechtpartij kregen voorgeschoteld, dus mis deze zeker niet. We updaten dit artikel van zodra er meer nieuws is, kom dus zeker terug.

 

BBets Nieuws