Bet Builder uitleg

Als je al wel is aan het wedden bent geweest op een sport wedstrijd en met name voetbal bij een Nederlandse bookmaker dan ben je wellicht de term bet builder al een keer tegen gekomen en vraag je je af wat dit precies is, maar al helemaal hoe jij er natuurlijk het beste gebruik van kan maken. Hieronder bespreken we alles over de bet builder van hoe je deze gebruikt tot de beste bet builder bookmakers waar je uit kunt kiezen.

Wat is een bet builder?

Bet builder uitleg: als eerste vraag je je natuurlijk af, wat is een bet builder nu precies? Misschien ben je al bekend met combi weddenschappen, met combinatie weddenschappen kun je meerdere weddenschappen combineren tot 1 bet waardoor de odd extra hoog wordt. De bet builder is eigenlijk een combi weddenschap met een twist. Je maakt met de bet builder eigelijk ook een combinatie weddenschap alleen combineer je in dit geval allemaal weddenschappen binnen dezelfde wedstrijd, iets wat met een reguliere combinatie weddenschap niet mogelijk was. Met de introductie van de bet builder hoef je dus niet langer weddenschappen bij elkaar te zoeken van allemaal verschillende wedstrijden.

wel zijn er twee belangrijke dingen om te onthouden als je gaat wedden op een bet builder. Zo moeten natuurlijk alle bets binnen jouw bet builder goed zijn om te winnen, en nog belangrijker om te weten is dat je geen vroegtijdige uitbetaling ofwel cash-out kan doen met een bet builder. Verder werkt wedden op een bet builder grotendeels hetzelfde zoals je dat misschien al gewend bent van reguliere combinatie weddenschappen.

Bet Builder voorbeeld

Nu dat we weten wat een bet builder is kunnen we er zelf een gaan samenstellen. Om dat te doen kies je allereerst een van de bookmakers hieronder die de bet builder aanbieden en vervolgens zoek je naar de door jou gekozen wedstrijd. In ons voorbeeld gaan we inzetten op Napoli tegen Eintracht Frankfurt bij Unibet. Zodra je de wedstrijd hebt geopend selecteer je ‘bet builder’ tussen de verschillende wed markten. Vervolgens krijg je alle beschikbare bet builder bets te zien waar je uit kunt kiezen. In ons voorbeeld verwachten we dat Napoli in eigen huis en met de huidige vorm in het seizoen 2022/23 een flinke slag gaat slaan in deze ronde van de Champions League tegen Frankfurt en kiezen we voor de weddenschappen meer dan 2.5 goals (@1.70), winst Napoli (@1.52) en Osimhen scoort (@4.00). Met deze drie weddenschappen samen krijgt onze bet builder een totale odd van wel @7.00. Je kunt vervolgens gemakkelijk inzetten op jouw bet builder via het wedformulier zoals je dat gewend bent bij Unibet, vergeet alleen niet combinatie aan te klikken in het formulier zodat je niet per ongeluk allemaal losse weddenschappen plaatst.

Unibet bet builder voorbeeld

Welke bookies bieden een Bet Builder aan?

Als je al een keer aan het wedden bent geweest bij een Nederlandse bookmaker dan heb je de term bet builder misschien al een keer voorbij zien komen terwijl je aan het zoeken was naar jouw weddenschap. Er zijn namelijk best wat bookmakers in Nederland die een bet builder aanbieden, waaronder onze beste bet builders Toto, Unibet, Bet365 en BetCity. Hieronder bespreken we de beste functies van deze Nederlandse bookmakers stuk voor stuk verder door.

Bet Builder Toto uitleg

Allereerst nemen we een kijkje bij de Toto Bet builder, dit is misschien wel de bekendste van allemaal. Met de Toto bet builder krijg je namelijk een best aanbod om te combineren op jouw gekozen website. Zo kun je kiezen uit het uiteindelijke resultaat, dubbele kans, beide teams scoren, welke speler scoort, over of onder een bepaald aantal goals, handicaps maar zelfs specifieke bets als welke spelers als eerste of laatste scoort kun je combineren. Het mag dus duidelijk zijn dat Toto vol inzet op de bet builder en dit voor elke speler dan ook een uitstekende optie is. Mocht je trouwens nog geen bestaande Toto speler zijn vergeet dan ook niet de Toto bonus mee te pakken om de eerste keer gratis in te zetten op de bet builder.

Zoals je in het voorbeeld hieronder kunt zien lopen de quoteringen hard op wanneer we een aantal weddenschappen in dezelfde wedstrijd combineren. Voorspellen we een eerste goal van Dzeko, winst van Inter en 2 goals of meer dan krijgen we een odd van wel @17.00 bij de Champions League wedstrijd tussen FC Porto en Internazionale.

Toto bet builder voorbeeld

Unibet Bet Builder

Ook Unibet zet vol in op de bet builder, bij Unibet is er namelijk ook een groot aanbod waar je uit kunt kiezen wanneer je een bet builder gaat samenstellen. Wat de Unibet bet builder nog interessanter maakt is dat Unibet regelmatig promoties aanbiedt voor deze vorm van sportweddenschappen in de vorm van een Unibet bet builder boost. Daarmee kun je tijdelijk op geselecteerde wedstrijden regelmatig een 25% winst boost krijgen met bet builder weddenschappen.

Bet365 Bet Builder

Als derde komen we, en we kunnen het niet minder enthousiast brengen, bij de koning van de bet builders in Nederland. Het beschikbare aanbod aan weddenschappen die mogelijk zijn bij de bet builder is bij geen een andere bookmaker zo uitgebreid als bij de Bet365 bet builder. Je kunt met de bet builder Bet365 zelfs inzetten op het aantal passes van een speler, assists van een speler, het totaal aantal tackles, het aantal tackles van een specifieke speler. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod voor de Bet365 bet builder.

Bet365 bet builder aanbod

BetCity Bet Builder

Als vierde kun je dan ook nog inzetten op een samengestelde BetCity bet builder. Ook dit is zou geen verkeerde keuze zijn aangezien BetCity wat ons betreft misschien wel de beste odds aanbiedt van alle bookmakers die er in Nederland te vinden zijn. BetCity is dan ook zeker geen verkeerde keuze om de beginnen met het plaatsen van jouw eerste bet builder weddenschap.

Naar BetCity

Nog geen speler bij een van bovenstaande bookies?

Mocht je nog geen bestaande speler zijn bij een van de bovenstaande bookmakers dan is het ook belangrijk om te registreren met de beste bookmaker bonus bij een van deze bookies. Hieronder zie je de huidige aanbiedingen van Toto, Unibet, Bet365 en BetCity.

Bookmaker
Unibet
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 10 / 1.01
Rondspeel voorwaarden
Zet 10 euro in, krijg 50 euro free bets!
Waardering Nederland_149 all_countries Gratis weddenschap_5 all_bonus_types general 50.00 Unibet 10.00 97
Bookmaker
bet365
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 5 / 1.20
Rondspeel voorwaarden
Wedkrediet(en) direct beschikbaar na eerste bet(s)
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 50.00 bet365 9.00 94
Algemene voorwaarden
Tot wel €50 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Voor 24+ jarigen.
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet.
Bookmaker
Toto
Max. bonus & percentage
500% tot
€ 50
Min. storting & min. quotering
€ 10 / 1.50
Rondspeel voorwaarden
Free bets direct beschikbaar na eerste bet
Waardering Nederland_149 all_countries Eerste stortingsbonus_1 all_bonus_types general 50.00 Toto 9.00 92