Bet365 Tennis Accumulators

#Ad – Tennis is weer helemaal hot in Nederland, na de successen van Kiki Bertens, Botic van der Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven staat Nederland weer op de kaart in de racketsport en dus wordt ook het wedden op tennis steeds populairder. Bet365 Nederland speelt daarop in met de tennis accumulators, die flinke bonussen aanbieden voor het wedden op tennis. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan vooral verder!

Jarenlang was Nederland op zoek naar succes in het tennis, nadat we verwent zijn met de Wimbledon-winst van Richard Krajicek en ook Sjeng Schalken lange tijd tegen de wereldtop aan zat, moest het succes lange tijd bij de dames vandaan komen met Kiki Bertens. Er is echter een nieuwe generatie laatbloeiers die het Nederlandse mannentennis weer ‘hot’ gemaakt hebben.

Bet365 speelt daarop in met promoties, één daarvan is de tennis accumulator, waarbij de bonus op je weddenschappen groter wordt naarmate je meer weddenschappen doet, met een minimum van twee weddenschappen en een maximum van 14. Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Hoe werkt de tennis accumulator van Bet365

Als je gebruik wilt maken van zo’n accumulator kies je weddenschappen van de op dat moment beschikbare wedstrijden, het maakt dan niet uit of het op Grand Slam niveau is, of op andere wedstrijden bij de ATP en WTA. Ook wedstrijden voor de Challenger Tour, Davis Cup en Billie Jean King Cup tellen hiervoor mee en je mag inzetten op wedstrijden in het enkelspel en in het dubbelspel.

Je kiest tot maximaal 14 keer een weddenschap voor de winnaar van de wedstrijd, winnaar eerste set en set wedden en die stop je allemaal in de tennis accumulator. Afhankelijk van op hoeveel je wedstrijden inzet, geeft Bet365 je daar dan nog een bookmaker bonus bovenop.

Dat is 5% voor twee weddenschappen, 10% voor drie weddenschappen, 15% voor vier weddenschappen en zelfs 70% voor 14 weddenschappen in dezelfde accumulator.

Voorbeeld tennis accumulator Bet365

Stel je wedt op de volgende wedstrijden:

  • Iga Swiatek wint van Simona Halep: 1.70
  • Botic van de Zandschulp wint van Sebastian Korda: 2.00
  • Tim van Rijthoven wint de eerste set van Felix Auger-Alliasime: 3.50

In een normale situatie zou je totale quotering als volgt zijn: 1.70 x 2.00 x 3.50 = 11.90, maar als je samenvoegt in de tennis accumulator loopt dat nog op. Als je deze weddenschap wint, is er dus een bonus van 10% over je winsten. Voeg je nog twee weddenschappen toe aan je accumulator, krijg je een bonus van 20% over je winsten, dus over de uitbetaling min je inzet.

Tennis Accumulators Bet365
©Bet365 – Screenshot van 25-06-2022

Hoe groot is de kans op een overwinning? Als je op 14 wedstrijden inzet is de kans op een overwinning natuurlijk niet zo hoog, want hoe vaak is het nu dat alle 14 wedstrijden de goede kant op vallen, maar als je er ook wat zogenaamde zekerheidjes aan toe voegt, kan de bonus flink oplopen en met de geaccumuleerde quotering kan het dan ineens een heel groot bedrag worden.

De maximale extra winst die je kunt ontvangen is 125.000 euro dus met een goede weddenschap kun je flink binnenlopen. Ga dus naar Bet365, lees alle voorwaarden en maak gebruik van de tennis accumulator bij de beste bookmakers Nederland.
&nbsp