Bet365 Voetbal Accumulators

#Ad – Voetbal is “de belangrijkste bijzaak ter wereld” en het wedden op voetbal is dan ook ontzettend populair. Bij Bet365 kun je niet alleen allerlei weddenschappen op voetbal afsluiten, maar de quoteringen nog vermenigvuldigen ook, hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Hoe werkt de voetbal accumulator van Bet365?

Het wedden op voetbal wordt steeds populairder en dus komen bookmakers met allerlei acties om jou te proberen over te halen om je bij hun aan te melden. Dat soort promoties, daar moet jij natuurlijk gebruik van maken. Je hebt al de Bet365 welkomstbonus en verder doet de bookmaker dat onder andere met de voetbal accumulator, die de quoteringen van weddenschappen vermenigvuldigt, dat gaat zo:

Je kiest een aantal weddenschappen uit, of het nu op je favoriete club is of op bijvoorbeeld het Nederlands Elftal is maakt niet uit. Sterker nog, ze mogen allemaal van verschillende wedstrijden uit verschillende competities zijn. Die stop je gezamenlijk in de voetbal accumulator van Bet365 en de bookmaker geeft dan nog een bonus over de totale quotering die daarvoor staat.

Voetbal accumulator bet365
©Bet365 – Screenshot van 25-06-2022

Als je drie weddenschappen in de accumulator stopt komt daar een bookmaker bonus van 5% over en als je er vier instopt dan is die bonus 10% en die loopt op naar 15% met vijf weddenschappen.

Nog niet zo interessant, toch? Nee, misschien nog niet, maar dat wordt het wel als je 10 weddenschappen in de accumulator stopt, want dan is de bonus 35%, en met 14 weddenschappen wordt de maximale bonus van liefst 70% op je quotering toegepast.  Het is natuurlijk niet makkelijk om 14 weddenschappen goed te hebben, dus de kans op winst is dan niet zo groot, maar als je een keer wint ben je spekkoper, want dan kun je een gigantische uitbetaling krijgen met een bonus van 70%.

Een voorbeeld van de voetbal accumulator:

  • Borussia Dortmund klopt Werder Bremen: 1.80
  • Arsenal klopt Wolverhampton Wanderers: 2.00
  • Ajax- AZ, beide teams komen tot scoren: 3.00
  • PSG klopt Olympique Marseille en beide teams komen tot scoren: 2.00

In een normale situatie krijg je een uitbetaling van 1.80 x 2.00 x 3.00 x 2.00 = 21,60 keer je inzet. Omdat het vier weddenschappen zijn komt daar nog een bonus bovenop van 10%, dus wordt je uitbetaling 23.76 keer je inzet. Dat wordt dus steeds hoger als je meer weddenschappen aan de accumulator toevoegt. Het gaat tot een maximale uitbetaling van 125.000 euro op je bet sites iDEAL.

Kun je dan alles kiezen? Nee niet helemaal, maar de eisen die ze eraan stellen zijn zeker niet onredelijk:

  • Alle weddenschappen die je in de voetbal accumulator stopt moeten minimaal een quotering van 1.60 hebben
  • Alle weddenschappen moeten op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of de combinatie Eindresultaat/beide teams scoren

De andere voorwaarden vind je op de website van Bet365.

Wedden op 80 verschillende competities

Als voetbalfan kijk je misschien wel naar wedstrijden over de hele wereld, of lees je wedtips van de kleinere competities. Dan hoef je niet eens een competitie te volgen om een idee te hebben wat er gaat gebeuren in een bepaalde competitie. Mag ik dan bijvoorbeeld ook op de Colombiaanse of Japanse competitie wedden?

Ja, dat mag! Er zijn liefst 80 competities waar je uit mag kiezen. De precieze lijst van competities die je mag gebruiken voor de voetbal accumulator vind je op Bet365. Ga dus naar de bookmaker en pak je bonus!
&nbsp